Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
Asa deci:
Roxana e ocupata cu IT si vizita la doctor!
Carpatina e invidioasa pe cutia mea mai mare si suparata ca i s-a stricat cafeaua cu rom!
tomasa e sucarita pe sotia varului! (Se putea el insura cu cineva pe care voi sa o placeti?
)
Sabina e suparata pe cumnata-su!
Si doi pitici au fost la 'Punguta cu doi bani'.
Roxana, sa vii cu vesti bune de la doctor.
Carpatina, multa sanatate Trandafirului. Brrr, enterocolita, urat! Auzi, da' ajutor din tara mai ai?
Cecilia , multa sanatate lui Cristi, sa-si revina repede!
Sabina, intre mine si sora-mea nimeni nu are loc!
Dar sa stii ca s-ar putea ca sora-ta sa se rasteasca si la tine, daca o doare rau! Ea chiar a avut nevoie de cezariana sau a fost doar alegerea ei, nemotivata de nimic altceva?
Ca vorbeati de nastere si cezariana, desi Tudor era pelvian (Ca Bernixul nostru
), eu m-am ferit de ea ca de ciuma (de cezariana adica)! Nu imi placea ideea de taietura. Si am ales sa incerc macar nasterea naturala. Chiar vorbeam zilele trecute cu o colega de birou ucraineanca si ii ziceam cum am mers eu din sala de nasteri de la et. 4 pana in salon, la et. 2, pe propriile mele picioare, la 2 ore dupa nastere. Si zicea ca nu sunt sanatoasa!![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
alinkav spune:
Tomasa, ar fi prea frumos sa fie in aceeasi gradi, dar nu e. Noi suntem la gradi 41(Ghencea). Dar, probabil ca s-a organizat ptr mai multe gradinite, ptr ca stiu ca si la circ, atunci cand se duc, sunt foarte multe gradinite adunate.
Fetelor, aveti o viteza la scris, de nu reusesc sa dau refresh, cum apar 2-3 pagini!
Nu mai spun nimic de faptul ca dimineata imi ia ceva timp sa aflu toate noutatile, de la 17 pana la 8 dimineata.![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Sabina spune:
valeeeu, tomasa.
eu inca sper ca e acuma emotionat ultra protector, la o adica, si barbatu-meu a dat-o afara pe sormea cand am nascut-o pe sofia, da nu i-a zis ca e frustrata, a rugat-o sa inteleaga cum sunt lauzele, adica tot pe ea a protejat-o, i-a zis ca eu am buba la cap![]()
ma duc dupa amiaza la ea, cand vine sotu acasa sa preia kinderii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Adimercedes, iar ai disparut? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
zicea ca pleaca si ele in curand inspre romanica...
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
tomasa spune:
Yaia, gluma, gluma, dar sincer se putea ca doar nu suntem absurzi. Culmea este ca nimeni nu a avut nimic cu ea, doar ea avea, insa s-a prefacut bine pana dupa nunta si apoi a inceput cu rautatile in principal fata de soacra ei, care e o tipa de nota 1000. Eu nu sunt sucarita ca nu ma pun la mintea unor asemenea persoane, am vrut sa subliniez ideea ca in relatiile de familie nimeni nu ar tb sa se bage din exterior, iar daca se intampla eu sunt pt. proverbul cainii latra, caravana trece...
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Sabina, asa te vreau!!! Pupa mult surioara, calmeaz-o si admira gogosica.
Sabina spune:
Yaia, sormea a fugit de d...u si a dat de frasu.
A vrut ceza ca ii era frica de dureri. Am incercat sa ii explic, dar mi s-a retezat mereu. Asa ca nu am insistat, pt ca fiecare isi face alegerile proprii.
Sanatate Trandafirasului, Carpatina. Pup dulce fetita.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
tomasa spune:
Alinkav, probabil asa s-a intamplat, nu stiam ca se organizeaza astfel de actiuni pe la toate gradinitele. Lui Alex i-a placut? Tudor cred ca a fost atat de marcat si pt. ca a fost primul spectacol pt. el.
tomasa spune:
Yaia, poti sa te pupi in oglinda pt. alegere. Durerile de dupa ceza sunt fff nasoale, iar eu am un prga ridicat la durere, am restituit 3 seringi cu calmant. Tu iti amintesti ca nici eu nici Sabina nu am sfatuit pe nimeni sa o faca fara un motiv ultra serios. La noi este artificial indusa ideea de nastere fara dureri in cazul cezarienei, mai ales ca raul vine dupa nasterea efectiva cand tb sa ai musai grija de copil. Din pacate la noi nici un gineco nu "te naste" natural daca ai copilul pelvian, preietenei mele i-au spus in fata ca nici nu o asista in cazul asta.
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Alinkav, poate sunt colegi??? Asa m-as bucura...chiar ca ar fi mica rau lumea asta, sotul meu coleg cu sotul lui alehiam, Tudor cu Alex! ![]() ![]() ![]() mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005) si a papanashei Maria (25 sept. 2007) |
vroiam sa-ti mai povestesc cand ne vedeam cum am aflat ca sunteti nasii unui baietel al unei prietene a unei prietene de a mele
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)