Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Adimercedes, sper ca esti ocupata cu pregatitul concediului...daca nu ai si plecat deja, desi intelesesem ca e abia peste vreo 2 saptamani.

Sabina japoneza, sper ca ati ajuns cu bine si ca te-ai intalnit cu Dantje si cretulina e in Olanda.

Rodica, tot cu boala? Sanatate multa! Sa treaca repede, sa poti trece pe la noi ci stiri.

Maruntescu, voi cum mai sunteti? Sanatate si voua, desi intelesesem ca trecuse boala, doar Puppi e acum zvarluga!

Ramonaiani, voi cum mai sunteti?

Un pt. mami Mandarinutza, pt. puterea ei de a o lua de la capat, un pt. mami Erina, sa treaca peste perioada mai putin fericita, un pt. mami Gabriela de Cluj , sa poata dansa in continuare.

Sora-mea m-a sunat de dimineata sa-mi spuna ca ieri la stirile Protv (la care eu nu ma uit veci) au dat pe unu de la ea din oras care si-a violat fetita de 1 an si 9 luni! Sora-mea a auzit ca e duc cu capul ala, dar cica nevasta-sa abia acum a aflat. Si sora-mea a avut o prietena buna din liceu care se maritase cu unu si ala avea crize urate din cand in cand. Tipa era inspaimantata, a aflta ulterior ca sotul ei avea fisa la psihiatrie si ca de fapt nu numai ca nu avea voie sa aiba permis de conducere, dar cica era o nota la dosarul lui in care se spunea ca nu are voie sa se casatoreasca (stiti ca iti faci analize inainte de nunta). Soacra tipei aranjase la spital si le facuse analizele si tipa s-a maritat cu asta. A divortat in scurt timp, ca facea urat rau cand avea crize. Nu va mai spun ca avea si permis, asa te omoara cate unul pe strada! Si ulterior individul l-a recasatorit si avea si copii.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alehiam, nu-mi vine sa cred!!! Eu o iubesc mult pe Gabi, mama lui Cosmin. Stii cum ne-am cunoscut? Pe forum!!! Am fost colege de odiseea cu braduti, stateam aproape asa ca am zis sa ne vedem si pe viu, ne-am cunoscut in parc la impins carucioare si de atunci am ramas prietene. Apoi ea a ramas insarcinata cu Cosmin si eu l-am botezat, nu stiu daca iti amintesti dar am pus poze de la botezul lui anul trecut, eram gravi si eu in 8 luni cu Maria. Cu cine esti prietena, cu Gina?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Da, cu Gina .

Gina, anul trecut cauta model de lumanare pentru botezul finutei ei si mi-a trimis poze cu tine la botezul baietelului lui Gabi.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa
soacra ei, care e o tipa de nota 1000.

De nota 1000, dar tot poarta titlul de soacra!
Hai, tomasa, un zambet, unul mic...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Sora-mea m-a sunat de dimineata sa-mi spuna ca ieri la stirile Protv (la care eu nu ma uit veci) au dat pe unu de la ea din oras care si-a violat fetita de 1 an si 9 luni! Sora-mea a auzit ca e duc cu capul ala, dar cica nevasta-sa abia acum a aflat. Si sora-mea a avut o prietena buna din liceu care se maritase cu unu si ala avea crize urate din cand in cand. Tipa era inspaimantata, a aflta ulterior ca sotul ei avea fisa la psihiatrie si ca de fapt nu numai ca nu avea voie sa aiba permis de conducere, dar cica era o nota la dosarul lui in care se spunea ca nu are voie sa se casatoreasca (stiti ca iti faci analize inainte de nunta). Soacra tipei aranjase la spital si le facuse analizele si tipa s-a maritat cu asta. A divortat in scurt timp, ca facea urat rau cand avea crize. Nu va mai spun ca avea si permis, asa te omoara cate unul pe strada! Si ulterior individul l-a recasatorit si avea si copii.

Poze

groaznic...in ce lume traim?

Mergi la inceput

Ce zambet, mai, ca m-a apucat plansul!!! Offfff, of, of, mai, mai. Apropo de soacre, stii ca si noi vom fi, nu?

Mergi la inceput

Alehiam , trebuie musai sa ne cunoastem si personal, prea ne "intersectam", o fi un semn ca ajungem prietene adevarate.

Mergi la inceput

Gata, plec acasa ca mi-e dor de puiul mic
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Alehiam , trebuie musai sa ne cunoastem si personal, prea ne "intersectam", o fi un semn ca ajungem prietene adevarate.

asa sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Tomasa, mai exista si exeptii, adica sunt dr care nu sunt pentru cezariana, nasei mele i-a zis dr ca daca se intoarce cu ''curu'' ea tot nu-i face cezariana, sa-si ia gandul de acolo( asta cand avea 7luni), cred ca pe nasa o ducea un gand spre ''fuga de durere la nastere'', am reusit sa o conving sa nasca natural(o sa faca epidurala), mai ales ca bb e gata de atac, de altfel aceasi replica mi-a spus-o si mie cand am vb cu dr despre nastere(e vorba de aceasi dr)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput