Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Yaia, sormea a fugit de d...u si a dat de frasu.
A vrut ceza ca ii era frica de dureri. Am incercat sa ii explic, dar mi s-a retezat mereu. Asa ca nu am insistat, pt ca fiecare isi face alegerile proprii.

Eu sincer nu am auzit niciodata de o persoana care sa moara de durere. Aia e doar o expresie.
Acum trebuie sa treci peste rautati si sa le ierti, ca sunt zise la 'necaz', dar cand isi revine sora-ta, sa-i spui ca alta data macar sa asculte ce ai tu de zis, inainte sa ia decizia!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Yaia, poti sa te pupi in oglinda pt. alegere. Durerile de dupa ceza sunt fff nasoale, iar eu am un prga ridicat la durere, am restituit 3 seringi cu calmant. Tu iti amintesti ca nici eu nici Sabina nu am sfatuit pe nimeni sa o faca fara un motiv ultra serios. La noi este artificial indusa ideea de nastere fara dureri in cazul cezarienei, mai ales ca raul vine dupa nasterea efectiva cand tb sa ai musai grija de copil. Din pacate la noi nici un gineco nu "te naste" natural daca ai copilul pelvian, preietenei mele i-au spus in fata ca nici nu o asista in cazul asta.

Tomasa, tu stii ca eu inainte de nastere am cautat foarte multe informatii pe net despre nasterea in prezentatie pelviana si am gasit o statistica pt. Romania pt. perioada din anii 60-70 intr-un spital in care scria ca erau vreo 30% din nasteri in prezentatie pelviana? Si nu erau mari probleme?
Zau nu stiu cand s-a produs schimbarea sau ce a cauzat-o. Dar stiu sigur ca trebuie sa fii experimentat ca sa poti ajuta o femeie sa nasca, mai ales cand sunt mici complicatii (gen pozitia copilului, a cordonului etc.). Eu am fost, de exemplu, un caz pe care o doctorita tanara a invatat de la medicul mai in varsta cum se face. Tipei ii era putin teama, se vedea, si probabil era la inceput, printre primele cazuri...si cand nu a stiut cum sa manevreze copilul si nu s-a descurcat doar cu indicatiile verbale, medicul mai in varsta a trecut 'la aparat' si i-a arata cum se face (adica a tras cu mai multa putere copilul). Dar necesita buna-vointa si curaj, nu mai spun de pricepere...cred ca sunt in Romania cam multi medici care ascund cu cezariana lipsa experientei, a cunostintelor si a curajului!

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Yaia, si eu cred la fel. Mult prea multe cezariene si mult prea usor se recomanda asta. De ce i-ai scris asa Mandarinutzei? Sa nu zici ca e iarasi gravi? Mi-au scapat multe din cate s-au intamplat pe aici.
Cecilico, fireste ca sunt si exceptii, ai fost norocoasa cu asa medic sa stii.
Roxi, tu pe unde esti? Cand am si eu intr-o zi timp de forumeala, ai disparut tu si mi-era dor de tine.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
Apropo de soacre, stii ca si noi vom fi, nu?

Dap...si ma pregatesc de pe acum pentru o asa misiune importanta! O sa fiu o soacra 'buna' de tot!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, multumim mult.
Am o dulceata maraita , cu febra care in majoritatea timpului sta in brate , fara pofta de papa, dar cu nasul la titi. Asa ca toata atentia mea e catre ea.

Cecilia, sanatate multa lui Cristi.
Bernix, sanatate sa treaca repede si sa nu ia si dulceata mica.

Sanatate multa celor bolnaviori mici si mari.

Tomasa, multumim de vesti.
Ana, te asteptam cu vesti despre voi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Citat:
De ce i-ai scris asa Mandarinutzei? Sa nu zici ca e iarasi gravi?
Roxi, tu pe unde esti?

Nu e iarasi gravi (cred), dar Mandarinutza ne-a impartasit cum a trecut inainte de a o avea pe Antonia printr-o intamplare mai putin placuta.
Roxi e la doctor cu Bubu...asta daca nu s-a intors deja si se lupta cu durerile de cap date de tipul de la IT!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Am o dulceata maraita , cu febra care in majoritatea timpului sta in brate , fara pofta de papa, dar cu nasul la titi. Asa ca toata atentia mea e catre ea.

sa treaca repede febra Andreei!

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Acuma am vazut si eu cum o adoarme pe Puppi. Norocul meu ca Tudor adoarme imediat pe umar, ragaindu-l, dupa biberonul cu lapte...sau norocul patutului!

Poze

Mergi la inceput