Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 12
Gabriela77 spune:
Tomasa, mi-era dor de voi! Ma bucura vestile voastre bune! Multi pupici!
Roxana, chiar frumos nepotul, ce mai, o familie de frumosi!
Carpatino, ce sa fac, m-au ajuns batranetile si reumatismele, dupa o noapte de dezmat, ma resimt! Sanatate trandafirasului!
Yaia, mi-a placut mega-rezumatul zilei realizat de tine.Foarte tare!
Sabina, eu m-as duce langa sora mea, indifferent ce ar zice oricine, cu atat mai mult cu cat tu ai deja experienta nasterii si o poti ajuta mult!Du-te sa o vezi pe printesa mica si fii alaturi de sora ta, asa cum stii tu mai bine!
Celia, sanatate dulceticii!
Luy, cum e Maria?
LA MULTI ANI fericiti
Mircea Gabriel, papanas de mami Andries!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
tomasa spune:
Gabriela, si mie mi-e dor de voi si mai mereu ma gandesc la ce-i pe aici, dar cum am atat de putin timp sa scriu ma simt aiurea uneori sa intervin ca apoi sa dispar iar. Si nici nu sunt la curent cu discutiile, am impresia ca ma bag ca musca-n lapte.
Celia, sanatate multa fetitei
!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
ANDREEA11 spune:
FETELOR VORBITI DE CEZARIANA???????
Voi va referiti la durerile de dupa care sunt ok dupa mine, nu am cerut calmant deloc, da i-a sa vedeti cum e sa nu prinda ANESTEZIA!!!!!!!!
F tare nu?? Mie nu mi-a prins nici rahi si nici GENERALA!!!!!
Simteam tot de la tensiometrul dupa mana pana la usturime, bine nu chiar asa ca in AWAKE (filmul) dar senzatia era pe acolo. Auzeam, simteam, dar nu ma puteam misca. A fost groaznic. Pana intr-un final nu am mai rezistat si cred ca anestezia ceda, eram la cusut si am inceput sa-mi misc capul. Sa nu zic cat de mirate erau ca ma misc, si cum m-au tinut de aveam niste cucuie.....
, iar dr cand i-am zis ce vb in timpul operatiei, si ca am simtit a zis ca nu a mai intalnit asa ceva. Bine, de fapt si anestezista era in stare de soc cand a vazut ca la a doua rahi nu mi amortise decat varful piciorului, asa ca a cerut generala de urgenta si restul v-am zis. Asa ca durerile de dupa au fost mizilic.
Piciulika spune:
La multzi ani lui Miciulix!
Il pup de pe continentul
- pe el, si pe totzi sarbatoritzii ratatzi (ca de obicei) de mine, in ultimele... 6 luni?![]()
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa ... ma simt aiurea uneori sa intervin ca apoi sa dispar iar. Si nici nu sunt la curent cu discutiile, am impresia ca ma bag ca musca-n lapte. |
Eu am mai zis si zic din nou: mamicile cu timp putin, puteti trece din cand in cand pe aici, cand aveti 2-3 minute, sa ne spuneti ce mai faceti. Eu nu am pretentia sa se citesca la zi, sunt unele mamici mai ocupate decat altele. Dar eu ma bucur cand citesc 3-4 randuri despre pitica/piticul cutare si mamica din dotare, ca sunt bine si nu ne tot intrebam pe aici "Dar de X mai stie cineva ceva?". Cand mai sunt si poze cu ei, e super.
Mai ales ca la cat aberez eu pe aici, e si greu sa citesca cineva chiar tot!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Mah.. cred ca astia de la It i-au luat Roxanei calculatorul si i l-au dat Tomasei!.. Cel putin asa se vede de la Bruxelles ![]()
Tomasa draga mea, sunt, ca intotdeauana, incantata sa te "revad" 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Picio! Cum merge proiectul? Si cum gestionezi dorul de baietii tai? 
=====================
Yaia spune:
Picio, e cald acolo? E fain?
Intreb asta pentru ca stiu ca projectu' merge bine, nu are cum altfel! Asa ca am trecut la chestiile importante!![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Papanasho.. ce-i cu tine?.. in ultima vreme nu mai esti asa activa..
S-a votat legea aia cu salariile in CIC si te-ai pus pe treaba? ![]()
=====================
carpatina spune:
Tudor (inca) adoarme pe umar? Si la cresa cum adoarme? Sa nu zici ca tot pe umar...
=====================