Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 FETELOR VORBITI DE CEZARIANA??????? Voi va referiti la durerile de dupa care sunt ok dupa mine, nu am cerut calmant deloc, da i-a sa vedeti cum e sa nu prinda ANESTEZIA!!!!!!!! F tare nu?? Mie nu mi-a prins nici rahi si nici GENERALA!!!!! Simteam tot de la tensiometrul dupa mana pana la usturime, bine nu chiar asa ca in AWAKE (filmul) dar senzatia era pe acolo. Auzeam, simteam, dar nu ma puteam misca. A fost groaznic. Pana intr-un final nu am mai rezistat si cred ca anestezia ceda, eram la cusut si am inceput sa-mi misc capul. Sa nu zic cat de mirate erau ca ma misc, si cum m-au tinut de aveam niste cucuie..... , iar dr cand i-am zis ce vb in timpul operatiei, si ca am simtit a zis ca nu a mai intalnit asa ceva. Bine, de fapt si anestezista era in stare de soc cand a vazut ca la a doua rahi nu mi amortise decat varful piciorului, asa ca a cerut generala de urgenta si restul v-am zis. Asa ca durerile de dupa au fost mizilic. |
Brrr...asta suna groaznic!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Piciulika spune:
Dau si eu scurt raport: sunt in Bangkok si de 3 zile merge cursul meu aici - bine, pot spune, conform feedbackului de pana acum. Seful meu a fost 2 zile sa vada cum merge si a spus la plecare (dupa ce m-a tot nacajit si era negativist) ca e "foarte impresionat de curs si il gaseste foarte bun" (!!!) Sa vedem, mai sunt 2 zile lungi si grele, la final vedem ce zic "victimele".
Oricum, de la un elvetzian, "foarte" inseamna "extra-super-magnific" si de la seful meu inseamna si mai si... deci (inca) e de bine. Dar o batalie nu inseamna un razboi castigat...
In fine. Ieri noapte m-a atins jet-legul si am dormit 23-3:00 si apoi NIMIC pana dimineatza, cand, ca o roza cu make-up, am zbughit-o la curs. Acuma cica 'cinez' la executive floor - ceva gustare, important e ca am connexie aici - ca mi-e prea somn sa ies sa mananc sau sa merg la un restaurant pe bune.
Adineori am fost la o plimbare luuunga pe afara - sa mai iau si aer neconditzionat si asa dor imi era de aerul cald, umed si cu mii de mirosuri... bune, rele... colorat!
Suntem chiar pe Sukumvit Road, la Nana Station si bulevardul e plin de dughene cu vanzatori de nimicuri colorate, frigarui, fructe... miroase a mancare, localnicii stau pe scaune de plastic si romtzaie nimicuri deep-fried, peste tot sfaraie ceva... mi-era chiar dor.
De ce mi-e si mai dor... nu va spun, ca ghicitzi. Radu saracul se trezeste de doua ori pe noapte la adapat voinicul, vorbim zilnic si in loc sa-mi treaca, mai tare mi se face dor!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
carpatina spune:
Sabinescu... io' i-as zice lu' sora-mea.. "cheama-ma cand ai nevoie de mine si vin intr-o secunda". Si-as sta cuminte langa telefon
Btw, acolo e obiceiul sa mergi la spital sa vizitezi mama/copilul? Ca aici e un adevarat pelerinaj inca din prima zi dupa nastere...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Mai fetelor la noi a nins toata noaptea si eu frig de-ti ingheata nasucul
.Acum s-a topit zapada dar astept sa se trezeasca baeitii mei si sa mergem afara sa simtim si noi miros de iarna.Cam devreme,nu?
teo
carpatina spune:
Picio, da' proiectul "cresa de la serviciu" cum mai merge?
=====================
moldoveanca spune:
Carpatino da tu un pupic trandafirasului din partea noastra ca noi suntem muciosi ,sanatatea multa ii dorim
teo
carpatina spune:
Moldoveanco, da' mama unde sta? La sora? Si-a mai revenit din spaima "nu inteleg ce se vorbeste in jurul meu"? 
Edit:. Merci pentru
. trmitem si noi inapoi! 
=====================
moldoveanca spune:
Sabinescu parca sunt eu cu sora-mea si cumnata-meu din ce povesteti.Pupici multi si tare bine a spus Carpatina 
teo
Piciulika spune:
In rest, ce sa va spun: servicii ca in Asia: extraordinar de dornici sa fie bine, perfect chiar! ...intr-o ora se schimba desigul la sala de cocktail sa ne fie pe plac: se aduc plante mari, se schimba culorile de fond... toti sunt cu ochii pe tine, cum te uitzi la ei sar sa vada ca pot sa faca - e minunat! Doar un cuvant si in secunde se executa orice! Nivelul serviciilor de aici inca nu l-am vazut atins in alte partzi - conferintze si orice, totul merge uns!
Plus mancarea
e fan-tas-ti-ca (iar o chestie de care mi-era dor) si aici avem zilnic alta "tema" asiatica si ma sparg mancand! Asta e, nu o sa slabesc cele 4 kile (sau intre timp 5-6-7?) aici!
Bag mare: pepene, mango, ananas... si ca nu cumva sa slabesc de la ananas
, bag si prajituri (europene, dar un vis de prajituri!)
La pool si masaj nu am ajuns - nici nu cred ca voi ajunge si ma roade rau, cand ma gandesc la ce frig ma intorc. 
Ador caldura - sa fie cat de cald, mie mi-e bine.
Ah! Luni am fost la Breeze (resta) si apoi la Sirocco (bar), foarte turbate, - la etajul 52 / resp. 64. Vedera peste orasul interminabil e extraordinara - chiar iti taie rasuflarea!!!! In rest, mancrea era ok, nu m-a dat pe spate all-in-all, dar nesimtit de scumpa - ca, deh, locatia e suficient. Oricum, cool! http://www.thedomebkk.com/web/sirc_gallery_01main.html
http://www.breezebkk.com/
Gata, destul jurmal de calatorie!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
moldoveanca spune:
Off mai Carpatino mare problem avem cu mama.Adica ne cam batem pe ea si nu stiu cum se face ca eu cam pierd
.Adica la mine nici macar nu a ajuns.S-a oprit la sora si se pare ca pe acolo o sa stea
teo

, iar dr cand i-am zis ce vb in timpul operatiei, si ca am simtit a zis ca nu a mai intalnit asa ceva. Bine, de fapt si anestezista era in stare de soc cand a vazut ca la a doua rahi nu mi amortise decat varful piciorului, asa ca a cerut generala de urgenta si restul v-am zis. Asa ca durerile de dupa au fost mizilic.