Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

M-as uita si eu la filmul de la petrecere.. cine mi-l da si mie?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Ador caldura - sa fie cat de cald, mie mi-e bine.

Ahaaaa... acu' pricep (si) io' de ce te-ai stabilit in Elvetia

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Tudor (inca) adoarme pe umar? Si la cresa cum adoarme? Sa nu zici ca tot pe umar...

Pai de fapt seara il tin in brate sa-si bea laptele (de alint) si apoi il ridic sa ragaie, dar de cele mai multe ori fara succes, ca deja doarme. Asa ca il duc sus si il pun in patut la el. In weekend la pranz, il pun la el in patut si-si bea laptele, uneori il ridic sa ragaie, alteori imi intoarce spatele si asta e. Am tot zis ca si seara il pun la fel, dar...
La cresa adoarme in patut, cel putin asa cred. Oricum adoarme super repede, si educatoarele mi-au spus acelasi lucru.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Deh asa sunt eu mai mica si mai pacalitaEa saraca se simte cam vinovata dar nu prea are curaj cu sora-mea care nu m-a lasat sa dau bani la biletul ei de avion (cred ca avea in cap sa o tina numai la ea).Abia acum imi dau eu seama de ce imi tot batea apropouri lasa ca tu o sa platesti biletul tatei daca o sa vrei.Asta ca vorbeam asa de surori

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Carpatino, merci de intrebare! Esti ghicitoare, clar!
Saptamana trecuta au anuntzat ca ne deschid cresa in primavara (aprilie, parca) si deja astapta inregistrari. Eu insa nu-l scot iute de la mama de zi - las sa testeze altzii calitatea serviciilor (m-am fript o data, mai stii?) asa ca sunt in expectativa. Ar fi comod, ca e cam peste drum de arealul nostru... Om vedea. Cert e ca misca, nu m-am contractat degeaba prin sedintze prin august...

Ce face trandafirasha ta frumoasa si cocheta? Ce de muuult n-am mai vazut-o!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Off mai Carpatino mare problem avem cu mama.Adica ne cam batem pe ea si nu stiu cum se face ca eu cam pierd.Adica la mine nici macar nu a ajuns.S-a oprit la sora si se pare ca pe acolo o sa stea

teo

Haiiii.. nu mai plange.. ca sigur o sa vina si pe la tine..
Cu siguranta nici ei nu-i e usor sa se mute de la una la alta... important e sa-i fie (si) ei bine.. nu?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu nu mai inteleg mucii astia.Dimineate e plin,il aspir si apoi nu mai are pana a doua zi dimineata.Eu tot sper ca au disparut ca noaptea respira super bine dar vad ca nu vor sa ne paraseasca de tot

teo

Mergi la inceput

Citat:

Ce face trandafirasha ta frumoasa si cocheta? Ce de muuult n-am mai vazut-o!

iaca aici donsoara

http://picasaweb.google.com/carpatina.be/1An#

=====================

Mergi la inceput

Last, but not least - inainte de retragerea la depou: Michael e minunat, alergator, voluntar tare si zambarit pana la urechi! Si asta si in absentza mea! Oricum, stau linistita sa-l stiu cu Raducu acasa. In fine, zilnic e la Jacqueline, dar serile - de la 6, Radu e master. In rest, nu 'mama', nu 'tata', in continuare 'muuuh!' si cal si caine... Sambata am fos tin oras sa mai iau cadouri pentru aici si atata a alergat pe pietonala, cu un balon verde - asa dragalash era!!! O sa pun poze.

Chiar asa - mai stau un pic cu voi - evtl. incerc sa urc ceva poze - ca sa nu adorm prea devreme si iar sa ma trezesc de tot la 3! In atatia ani de mischulat pe fuse orare, nu am patzit-o asa!
Nu-s prea coerenta ca deja vorbesc in ...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Ador caldura - sa fie cat de cald, mie mi-e bine.

Ahaaaa... acu' pricep (si) io' de ce te-ai stabilit in Elvetia

Hai mey, ca nu-i mai frig decat in Romania! ... da' nici cald-catifelat ca aici!

Mergi la inceput