Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 15
moldoveanca spune:
Mai Carpatino e o frumoasa ce sa mai zic?

.Si sa stii ca de asta stau cumintica in banca mea fara sa o atac pe surioara doar ca sa fie mama happy ca doar noi ne descurcam singurei
teo
Piciulika spune:
Yooooy, ce dulce-i! Dulce-dulce-dulce!!!!
Motzata magulita! Si cu poncho!
Merci ca mi-ai facut ziua!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Saptamana trecuta au anuntzat ca ne deschid cresa in primavara (aprilie, parca) |
lol.. deja? Parca era vorba de 2 ani.. Ma rog.. pe vremea cand cresa era proiect ziceai ca dupa ce se face cresa mai invitati si voi barza. Acu' cresa e aproape gata.. sa se astepet barza sa primeasca o invitatie?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Eu i-am cumparat ieri costum pt Haloween si abia astept sa-l imbrac si sa-l pozez vineri ca mergem la party
teo
bernix spune:
Azi era sa scot un copac din radacina cu capul Degeticai.

Am ridicat-o de langa un gard cu tzepi pe care-l rodea si am dat-o cu capul de creanga de deasupra mea. Saraca, bine ca n-a plans mult!
Asta dupa ce sambata am trecut razant cu ea in brate pe langa tocul usii alergand la telefon si m-am ferit pe mine, insa copilul nu: a primit buful din plin.
Halal mama ce sunt!
Am luat-o pe uemele lui betty.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Piciu, cetit jurnalul de calatorie. Su-per! Mi-ai facut o pofta de plecat oriunde, de preferat la caldura, mama-mama.
Spor acolo cu proiectul!
Si pupici multi alergatorului zulufat!
moldoveanca spune:
Bernix,tu esti haioasa rau,iarta-ma ca rad dar cum ai povestit tu....Biata Degetica sper ca nu are cucui prea mare
teo
bernix spune:
tomasa, ce bine ca te-ai intors la servicu, uite ai si un pic timp pt noi!
Multumesc de sustinere legat de bb2. Io mi-am propus ca de la vara de prin august sa las lucrurile sa se intample, asta daca n-oi mai comite vreuna sub imperiul celor vazute/citite aici.
Ce bine s-a adaptat Tudor la gradi! Dar Maria cum resimte despartirea de tine?
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Bernix,tu esti haioasa rau,iarta-ma ca rad dar cum ai povestit tu....Biata Degetica sper ca nu are cucui prea mare ![]() teo |
Multumesc lui D-zeu, n-are nici un cucui, desi s-a auzit ceva zgomot la lovitura, de-am inghetat.
Biata de ea, arte antrenament, ca si tac-su i-a aplicat acelasi tratament asta vara.
Deh, ce sa-i faci, cine se aseamana se aduna, si se cununa, in cazul nostru.

moldoveanca spune:
Am niste vecini tare galagiosi.Se cearta de cand ne-am mutat noi aici si ea tot il ameninta ca-l paraseste dar nu se mai intampla minunea, ca m-a capiat cu urletele ei.Sunt ca o baba de aia nebuna care isi asculta vecinii cum se cearta.Doamne in ce hal am ajuns
teo