Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
Hai Picio.. ca te urmaresc la incarcatul de poze... si nu mia am rabdare pana la comentarii
Al cui e puiul ala mic de tot? Doamne.. ce micccc eeeee... Asa au fost si ai nostrii? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bernix spune:
Rox, Sabina, dragele, mele va iubesc pe amandoua si n-as vrea sa existe competitie intre voi: nu vreti sa botezati amandoua? Ce, daca e obiceiul ca nasii de botez sa fie pereche nu inseamna ca e interzis sa fie de acelasi sex, nu?
Sau mai bine, mai stam in drum de-o formalitate?! Consideram ca ne-am inrudit si ne primiti cu plocon ca acu-i lasata' secului.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
moldoveanca spune:
Mai Bernix stii ce m-am gandit io?Sa-i cumpar o casca de aia de hochei ca macar asa as mai sta si eu linistita cand face echilibristica pe marginea canapelei.
teo
bernix spune:
Duamna C, despre isprava mea de azi n-ai nimic de zis, sau e prea grav ca sa te umfle rasul?
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Mai Bernix stii ce m-am gandit io?Sa-i cumpar o casca de aia de hochei ca macar asa as mai sta si eu linistita cand face echilibristica pe marginea canapelei. teo |
Mi-e mi-ar trebui pt Degetica un costum over-all ca are o gramade de vanatai. Ieri am vazut 2 dungi vinete de pulpita stanga si un punct pe fund. Deschide sifonierul sa se ascunda acolo si mai cade cu fundul pe sina, cred ca asa a facut rost de ele.

moldoveanca spune:
Noi mai nou am demontat patul nostru ca era foarte inalt si avea o mare placere sa sara de pe el.As ca acum dormim doar pe saltea,noroc ca e groasa si buna.Am scos noptierele,am schimbat tv-ul ca se tot urca la el biroul demontat toate sertarele incuiate.Mai avemo problema cu canapeaua si masina de spalat.Am facut toate schimbarile astea ca sa nu fiu toata ziua cu gura pe el.Dar tot gaseste el cate ceva periculos de facut
teo
bernix spune:
Celia, Erina, Cecilia, multam de urari, azi ma simt mult mai bine, desi la ce boate fac, nu s-ar zice.
Sanatate puiutilor vostri bolnaviori!
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Eu i-am cumparat ieri costum pt Haloween si abia astept sa-l imbrac si sa-l pozez vineri ca mergem la party ![]() teo |
Si nu zici in ce-l imbraci? Ne lasi sa ne framantam pana vineri?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Aaa da si Vladut se baga in dulap si sa vezi ce urlete cand incerc sa-l scot de acolo.Cica sa-l ignor, dar cum as putea la cate lacrimi de crocodil ii curg si ce fetisoara de victima are
teo
bernix spune:
Andreea11, tu ai trait un cosmar cu cezariana!
Mai ai curaj pentru inca un copil?