Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 8
tomasa spune:
Teodora, condoleante! Si totodata la multi ani pt. tatal tau.
Bernix, sanatate multa. Eu iti incurajez decizia legata de bb2, e minunat sa ai mai multi copii si mai ales la diferenta mica de varsta. Poate ca este ceva mai greut la inceput dar apoi incep sa se joace impreuna si e super pt. mamica. Mie imi creste inima vazandu-i cum au inceput sa interactioneze si sa se joace impreuna, sunt tare dulci.
Sabina, felicitari matusico!!! Sa va traiasca Thea si sa fie sanatoasa, astept si eu poze cu ea, sunt curioasa daca seamana cu verii ei. Cred ca Sofia de-abia asteapta sa o smotoceasca, la cum isi dorea ea surioara. In alta ordine de idei nu am mai apucat sa te intreb ce mai face Claire??? Sper ca ai vesti bune despre ea, mititca....
Oh, ce ma bucur pt. Liana!!! Doamne ajuta sa fie totul bine de data asta si bb puternic si sanatos.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Sabina spune:
ooof, e f irascibila din cauza de dureri sormea, am vb cu mama si a tipat la ea sa inchida telefonu (de unde sa stiu eu ca mama e la ea in salon? ca pe ea nu am indraznit s-o contactez in nicun fel), nu-si gaseste pozitia, o doare tot, deja copilu plange cand nu e in brate (ceea ce e normal dpdv al copilului) insa se simte din ce in ce mai incompetenta dar nici nu accepta incurajari .
ce i-a trebuit cezariana? 

partea buna e ca a fost Culcer pe la ea si bb e bine, ea are lapte.
dar mi-e ca da in depresie, o cunosc bine, ma rog la Dumnezeu sa nu fie decat de la dureri, insa....
si ma simt neputincioasa, mama nu e in stare sa o scoata din starea asta, iar eu nu o contactez ca sa nu mai zica cumnatu ca ii pisez.N-am mai vb cu ea de ieri.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Tomasa, 
Claire e bine!!! Nu a avut nimica, alarma falsa, dar la limita.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Mirciulix, sa cresti mare, sanatos si norocos!
te pupa familia Sabineasca!!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Sabina, stai linistita, ca totul trece, cu toate am avut si depresii si dureri postoperatorii, si bb care cerea papa si plangea. Totul va fi bine, si nu te mai intrista!
Tomasa, cred ca picii nostrii au fost la acelasi teatru, ca si al me a fost la Punguta cu 2 bani, zilele astea. Spor la munca incontinuare, eu tot asa, toata ziua la servici, iar cand ajung acasa, nu stiu de ce sa ma apuc in primul rand.
copilasilor bolnaviori!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti
Mircea Gabriel, papanas de mami Andries!
Sa-ti fie viata plina de zambete si voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
tomasa spune:
Alinkav, poate sunt colegi??? Asa m-as bucura...chiar ca ar fi mica rau lumea asta, sotul meu coleg cu sotul lui alehiam, Tudor cu Alex! Baiatul meu merge la gradi de stat 252. Al tau?
Sabina,
, pai si tu te iei dupa cumnat? Pana la urma e sora ta si se pare ca are nevoie de tine, de-aia nu mai poti tu de ce zice sau crede el...Eu nu m-as sinchisi, fugi la fata
.
Andries, sa-ti traiasca baiatul si sa fie fericit!!!

Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, ai terminat excelul acela? Nu de alta, dar maine sa ne punem pe treaba sa terminam capitolul acesta. |
Terminat excelul, dar de dimineata am avut alta treaba. Acum sunt mai libera si sunt aici, la citit si raspuns!
Ajung acusica la zi, sa vad daca esti pe baricade!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
tomasa spune:
Sabinuta, hai ca am ramas cu gandul la ce ai scris. Nu ca ar fi cazul vostru, dar, uite, sa-ti zic din familia mea. Varul meu e insurat cu o tipa oribila, mult sub nivelul lui din toate punctele de vedere. E atat de complexata incat dupa casatorie ajunsese sa nu se mai poata controla si vorbea de rau pe toti din familie, la un mom dat chiar i-a interzis sa vb. cu noi. Si de-aia nu mai putem noi, o tratam toti cu ignore, ca doar nu ne punem la mintea ei sa ne stricam relatia. Destul ca tb sa o suporte bietul
. Parerea mea este ca in relatiile de sange numai voi hotarati, daca tu simti ca este bine sa-i fii alaturi...