Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mi-am facut datoria pentru dimineata asta, am semnat prezenta, ma mai duc si pe la treburi.

I-as fi predat stafeta Yaiei, dar vad e tot ocupata cu excelul.

O zi buna tuturor!

PS Aoleu, uitam! Azi am trimis prin posta coletele pentru: Myral, Carpatina si Celia. CD-ul contine numai filmuletul de un an, filmul cu diaspora urmeaza sa il primiti ulterior tot prin posta. Celia, atentie ca tu ai 2 colete, ai si jucaria de la Cecilia. Nu am reusit sa gasesc o cutie mare pentru ambele.

Au mai ramas de trimis coletul pentru Yaia si pentru Moldoveanca. Pentru Moldoveanca nu am apucat dimineata sa il impachetez, la Yaia nu incapea in cutia ramasa, trebuie sa cumpar azi alta. Sper sa vi le expediez maine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bernixo .. ai asa un umor in modul de a scrie.. de fiecare data cand citesc postarile tale imi apare in minte si poza ta cu gheo si degetica (aia cu chifteaua).. si, invariabil. bufnesc in ras

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Mircea Gabriel sa cresti mare, sanatos, norocos si voinic!

Andries, hai sa iti traiasca puiul mic, sa va bucurati de amandoi! Si mai da-ne si noua un semn de viata (iar am pierdut nr tau de tel, te rog da-mi un PM daca poti)

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- multumesc pt inf.
m-a rugat o prietenuta pt ziua fiicei ei si la mobexpe3rt nu era liber, etc!
ma uit la ce mi-ai zis!

Mergi la inceput

merci Roxana!

p.s. Adica Yaia are un cadou mai mare decat al meuuuuuuu?

=====================

Mergi la inceput

Cecilia, tu stii mai bine cum evolueaza Cristi, poate mai intrebi si alt doctor. Totusi greu de crezut ca e viroza noua. Off, saracul de el.

Doamnelor sa nu va panicati daca nu va mai umplu pagini o vreme, trebuie sa plec acum vreo ora si apoi vine un nene sa imi schimbe calculatorul, ceea ce inseamna sa reinstaleze tot pe cel nou si sa imi mute fisierele. Asa ca va dura ceva. Iar apoi la doctor cu Bubu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Ana.. Daca promitem ca suntem cuminti ne mai scrii si despre voi?

Maruntescu, norocul tau ca esti slaba.. ca altfel te-ai fi chinuit in noul tau pat Pupam zvarluga de puppi si pe ai ei parinti

Gabrielloooo... cum mah sa te doara spatele de la dans? Inseamna ca tre' sa exersezi mai des! Pupam Sara bipeda

=====================

Mergi la inceput

Papanasho, si mie mi-e dor de tine.. Suntem bine.. in weekend ne-a "zguduit" o enterocolita (cadou de la cresa).. acum ne refacem.
Ce trasnai mai face Ghighi?

Sim..la cresa chiar ii lasa sa manace singuri? Adica le pune castronul in fata si le zice "dati bataie copii?" Si nu e niciunul care da castronul jos?

Adimercedes, iar ai disparut?

=====================

Mergi la inceput

Erina, ce orz bei tu? Il prepari singura ? Cum? (asta-i intrebare serioasa)
...Ca daca mai strica fetele astea cafeaua punand rom in ea.. ma apuc si eu de orz

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, nu v-am uitat dar am reinceput serviciul de o saptamana deja. Nu mai am timp de nimic, cand ajung acasa nu stiu pe ce sa pun mana mai repede si cum sa petrec mai mult timp cu amandoi, noroc cu mama care ma ajuta si cu programul redus...
Ca vesti despre noi, Maria merge singura, foarte bine deja. Primii pasi independenti i-a facut la 1 an, acum deja este stabila si umbla dupa frate-su, atunci cand il are prin preajma (cand nu e la gradi). Tudor a fost pt. prima data la teatru de papusi cu gradinita, la "Punguta cu 2 bani", a ramasa cu gura cascata si nu mai inceteaza cu povestirile despre cum a cazut cocosul si s-a auzit un mare "bufff" in toata sala.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput