Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eva and friends

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu schimbati capitolul ca vine o veste mare imediat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adra,stai linistita, nu m-am suparat; din contra,m-a amuzat ideea sa nu i le pui pt. a evita "trasarea directiei"...Si eu sunt anti-talent la desen sau la chestii de "piguleala"; nici sotzul nu exceleaza, chiar ca ar fi culmea sa aiba Stefania vreo inclinatie de artist (nici in familie nu cunosc vreun caz ...).Este drept ca obiectele pe care le-a ales nu le-a mai vazut in viata ei, probabil a fost si curiozitatea..Carti citim de mici , cu majoritatea de pe tava, la fel,le-a "palpat" de mica...
Iar de cand cu PCul, parca nici sa scriu nu mai stiu;tare urat si neinteligibil imi iese...

Cine se indura???? cu un capitol nou???
Eu termin la doua,asa ca va urez o zi placuta,nu mai stiu cand intru...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

nu schimbati capitolul ca vine o veste mare imediat

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Haide Anca!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Anca,baga:ai facut testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Andra...vad ca si Eva are predilectie sa bage degetul in guraaltuia e o scumpa...de fapt amandoua sunt ca doua floricele

Mergi la inceput

Anca,astept vestea!!!!!

si Stefania este curioasa sa studieze dintii altuia; iti baga degetul si prin buzele stranse bine .Iar daca opui prea mare rezistenta dupa cateva incercari, iti da palme ..serios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

stop joc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!

Nu stiu dc AncaD a facut vreun test, dar am facut eu si Anca m-a prins . Iata mesajul ce l-am scris la odiseea de iulie-august 2009:
"Buna, fetele!

Cu bucurie si emotie ma inscriu si eu pe listutza voastra. Am 3 teste pozitive iar ieri aveam BHCG 230 (am facut analiza pt ca parca nu puteam sa ma incred numai in teste si nu imi venea sa cred ca sunt iar insarcinata). Dupa UM as avea deja 6s si 4z dar nu stiu varsta exacta pt ca eu aveam ciclul f neregulat si in plus acesta a fost primul dupa exluton....De aceea ma si inscriu pe listuta voatra si nu pe cea de mai-iunie, intru-cat am senzatia ca ovulatia a fost mai tarzie, cred ca oricum se va naste dupa termen si , in plus, si eu sunt ca si voi de abia am aflat (luni am facut primul test).

Sunt multe care imi trec prin cap la ora asta, nu sunt nici f coerenta, as vrea sa spun multe dar poate altadata.

Datele mele sunt
DN 25.03.1982
UM 13.09.2008
DPN 20.06.2009 ???
"

Va pup si poate de acuma voi incerca sa va mai scriu despre noi, ca doar tb sa ma apuc de recitit despre sarcina ca se pare ca am uitat. Pana acum nu mi-am mai facut timp pt net, desi v-am mai citit din cand in cand.

Va pup.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Intr-adevar exista un test pozitiv aici

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput