Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna, fetele!

Cu bucurie si emotie ma inscriu si eu pe listutza voastra. Am 3 teste pozitive iar ieri aveam BHCG 230 (am facut analiza pt ca parca nu puteam sa ma incred numai in teste si nu imi venea sa cred ca sunt iar insarcinata). Dupa UM as avea deja 6s si 4z dar nu stiu varsta exacta pt ca eu aveam ciclul f neregulat si in plus acesta a fost primul dupa exluton....De aceea ma si inscriu pe listuta voatra si nu pe cea de mai-iunie, intru-cat am senzatia ca ovulatia a fost mai tarzie, cred ca oricum se va naste dupa termen si , in plus, si eu sunt ca si voi de abia am aflat (luni am facut primul test).

Sunt multe care imi trec prin cap la ora asta, nu sunt nici f coerenta, as vrea sa spun multe dar poate altadata.

Datele mele sunt
DN 25.03.1982
UM 13.09.2008
DPN 20.06.2009 ???

Va pup si va doresc o zi minunata.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne Anca felicitari si de la mine,am vazut ca ai scris si eram curioasa.Vino la fete sa le dai vestea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Multumesc frumos Anca.
Hai ca trec si pe dincolo sa anunt .
pupici.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

alfa ancafelicitari, si bine ai venit printre noi. o pentru tine si pentru pepenasul tau, de la noi, si pepenasii nostrii.

mcrissa nu am reusit sa ma tin de promisiune. am avut ffffff mult de lucru, nu putin cat speram, si acum sunt ...daramata. ma doar toate...solduri,picioare, cap, gat, umeri, spate...tot,..si burtica putin ..mai mult, parca, si am luat un no spa si acum plec acasa ca i-am spus sefului ca nu ma simt bine. ma duc sa ma culc si apoi mai am si pe acasa cate ceva de facut.
dar maine fac ce am promis. fa tu id-ul si mai vorbim maine sau da-mi-l impreuna cu parola pe P.M., si maine, primul lucru de asta ma ocup. promit solemn.

va pupicim dulcic

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 5+

pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

alfa_anca felicitari sarcina usoara si bb sanatos, bine ai venit la noi,

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

sunt de acord cu pepenasi de iulie-august 2009, mai ales ca-mi plac pepenasii si suna chiar ...dulce

eu sunt bine , nu am greturi, nu ma mai doare burtica, decat rar mici intepaturi, de dormit dorm super bine, de la 9 seara pana pe la 6 dimineata , iar pofta de mancare e in crestere
sper sa vina greturile alea mai repede , stiu eu ca si cu greturi tot o sa pap dar macar nu asa mult
la burtici

ce bine ca se mareste listuta...

am reusit sa fac si eu programare la dr pe 12 noiembrie, abia astept sa vad pepenasul

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina32 spune:

Buna sunt o mamica de iulie 2009, cred ca 6, si ma bucur ca exista asemenea forumuri. Desi mai am un baietel de 3 ani ma bucur mult de aceasta sarcina pentru ca acum un an am avut o extrauetrina cu extirparea trompei drepte. Credeam ca nu voi mai putea avea copii dar.........Felicitari tuturor si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Alina32 felicitari , sarcina usoara si bb sanatos , bine ai venit la noi

scrie repede 10 mesaje pt ca esti moderata si postarile tale nu apar in timp real

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina32 spune:

Am facut testele de sarcina cu cateva zile inainte de data la care ar fi trebuit sa imi apara menstruatia, eram foarte nerabdatoare, cred ca am facut vreo 10 sa fiu sigura. Faceam in fiecare zi cate unul:). Acum m-am linistit. Tot imi este frica sa nu se repete experienta de acum un an dar se pare ca totul este ok. As vrea sa va intreb daca stiti vreun doctor, in care sa pot avea incredere, bun profesionist dar inainte de toate un OM care sa stie sa asculte.Va pup si astept vesti cu simptomele pe care le aveti(eu deocamdata nu am mai nimic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

fetelor, ma speriati cu "pepenasi". daca primul bb a fost grasun, ma gandesc cat ar fi "pepenasul"! glumesc, imi place alegerea voastra.
multumesc de primire, sper sa ne adunam cat mai multe.
cred ca nu dormiti noaptea datorita vestii si a noii situatii. si eu m-am trezit ieri dimineata cam pe la 5 si am inceput sa visez cu ochii deschisi.

Mergi la inceput