Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Crissa felicitari, felicitari, felicitari! Sa fie sarcina usoara si frumoasa, asa dupa inima ta Nici nu mai zic de bebe: sanatos, frumos, fericit si jucaus!
Fetelor, sunt deja pepenasi de iulie-august 2008.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata burtici, va astept la o cana cu ceai ,
eu am ajuns la servici , deja, groaznic cu trezirea asta de dimineata,
ca tot vb de somn azi dimineata pe la 4 m-am trezit si n-am mai putut sa dorm, sper ca n-au inceput de pe acum insomniile , eu am avut si la prima sarcina dar spre final

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-felicitari din toata inima!Sa ai o sarcina cat mai usora si un bebik sanatos!felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la mine...
Eu is nervoasa rau, m-am certat cu barbata-miu de-mi venea sa arunc cu telefonul de pereti (la telefon vorbeam).
Acum nu reusesc sa ma linistesc si parca ma doare si un pic burtica.
Offff...

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Felicitari, Burtici! Doamne ajuta, sa fie bine si sa aveti BBi sanatosi!

Adriana, te-am prins! :) Am intrat sa vad daca s-a deschis deja subiectul si am dat peste tine in lista!... Ma bucur foarte mult pentru tine! Felicitari!
Pup cu drag!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata mamici si pepenasi.
si bun venit fetelor noi.

adrianfedroca multumesc pt cana de ceai.

rallu bea o cana de ceai cu noi, si lasa supararea, nu face bine. incearca sa nu pui la suflet.

iulapepenasii i-am pus ca sa fie dulci, nu musai grasi

alina si eu am un baietel de 3 ani si 9 luni. sa iti traisaca si sa se bucure de viata cu surioara/fratiorul lui.

eu astaai am programare la doctor. la ora 17.30. sper sa fie otul bine. de fapt TREBUIE sa fie totul bine.

imi termin de papat strudelul, k se raceste si ma apuc de ce am promis ieri. de pagina de inceput pt mamici de pepenasi iulie-augst 2009. imi zice si mie cineva parola pt noul Id si Id-ul, pe PM?

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 5+

pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Anca Micaela si te asteptam si pe tine la noi in gasca

ralu nu te mai enerva pentru orice fleac si eu sunt un car cu nervi , incerc sa nu ma enrevez sa nu-i fac rau lui bb, plus ca si pe mine ma cam doar burtica si se intareste cand ma enervez

anne-marry abia astept sa vad noul "look" al subiectului ...mama ce pofta mi-ai facut cu strudelul

Alina32 am vazut ca intrebi de dr, nu prea pot sa-ti raspund deocamdata , eu am ramas fara dr , doctora cu care am nascut la prima sarcina se ocupa doar de FIV-uri acum, nu urmareste si sarcina, asa ca am ramas in pom, am gasit deja 2 cu recomandari , mi-am facut programare si ramane s ama decid care-mi place mai mult, e vorba de dr Mihailescu si Dr Dorina Codreanu ambii de la Giulesti, eu as vrea sa nasc tot la Giulesti .

apropo voi v-ati programat la eco ? eu am incercat aseara la CMU la Iosup si m-au pus pe o lista de asteptare...o sa mai incerc azi la cabinetul lui, poate prind totusi o programare

toate burticile, ma apuc de treaba

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

adrianaimi pare rau ca ti-am facut pofta.
eu am astazi programare la doctor. la ginecolog. nu are echograf, dar am sa ma duc si la echo peste 2 sapt. sa fie maricel . sa vedem mai multe. dar am sa o rog totusi pe dr de familie sa imi fac un echo, ca sa vad ca e unde tb bebe..in uter...sa imi ies din pareri, cum s-ar zice.
eu nu inteleg...a faut cineva id-ul pt noi, sau il fac eu? k nu ma pot apuca sa lucrez la pagina fara id si parola....

pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

anne m-ai facut sa rad cu pepenasul si pepenica ta.deocamdata pepenasul meu era cat o mazarica, dar se face el mare si sanatos.nu e graba cu modificarile alea, ca pana nu ajungem al 20 de pagini nu putem deschide capitol nou.o sa incerc azi sa fac user-ul, sunt la munca si sunt racita cobza
alfa-anca bine ai venit la odisee!un bebe sanatos!
adrianafedorca te invidiez ca dormi.eu de cateva zile ma trezesc in jur de ora 5 si nu mai pot dormi deloc.
alina32 bine ai venit la odisee!un bebe sanatos!sa ne dai datele ca sa te putem trece pe listuta.
lauriciu multumesc mult de urari!sa dea domnul sa fie bine!
michelle

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

mcrissanu da cu pietre.... am facut eu id-ul...nu stiu insa daca mi l-a luat, k oricum, zicea ca tb sa asteptam pana la 48 de ore...adik nu e obligatoriu, dar paote dura. am incercat sa ma logez cu el, si zice ca nu exista. iti dau acum PM cu parola. id-ul este iulie.aug09 .... stiu k nu e graba,dar...sunt eu nerabdatoare...de fel

pozele mele
pozele noastre2

Mergi la inceput