Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Hello! Recunosc ca mi-e neclar. Exista gravide de august 2009 deja? Eu abia am aflat si la un prim calcul as naste pe 8 iulie... Sper sa ajung pana acolo. Saptamana viitoare merg la control si sper sa aflu daca e totul ok...

Voi tot asa "varza" va simtiti? Mie mi se inchid ochii de somn, parca nu mai am "baterii" si nici sa dorm nu pot pentru ca trebuie sa merg la baie din 10 in 10 minute... Dar, hei, asta mi-am dorit, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

maria bine ai venit printre noi. inca nu sutn mamici de august 2009, dar asa se fac odiseele ..pe cate doual luni. si cum mamici de iunie-iulie erau deja...noi suntem mamici de pepenasi iulie-august 2009. si in cateva sapt..or sa inceapa sa vina si pepenasii care se vor naste in aug 2009.

scrie datele tale UM. DPN si ziua nasterii, daca vrei sa te treaca mcriss cand are timp, pe listuta.

este valabil pt toate venite nou.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 5+

pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

anne m-ai facut sa rad cu pepenasul si pepenica ta.deocamdata pepenasul meu era cat o mazarica, dar se face el mare si sanatos.nu e graba cu modificarile alea, ca pana nu ajungem al 20 de pagini nu putem deschide capitol nou.o sa incerc azi sa fac user-ul, sunt la munca si sunt racita cobza
alfa-anca bine ai venit la odisee!un bebe sanatos!
adrianafedorca te invidiez ca dormi.eu de cateva zile ma trezesc in jur de ora 5 si nu mai pot dormi deloc.
alina32 bine ai venit la odisee!un bebe sanatos!sa ne dai datele ca sa te putem trece pe listuta.
lauriciu multumesc mult de urari!sa dea domnul sa fie bine!
michelle

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Cristina felicitari si de la mine,ma bucur mult pentru tine si iti doresc o sarcina usoara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne-marry

scrie datele tale UM. DPN si ziua nasterii, daca vrei sa te treaca mcriss cand are timp, pe listuta.

pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

Deocamdata nu cred ca stiu toate datele. Ultima menstruatie a fost pe 01.10, dar am un ciclu de 25 de zile in medie, asa ca nu stiu cat de bine se potrivesc la mine tabelele de calcule. Acolo scrie ca as naste pe 8 iulie, dar presupun ca e mai degraba 6-7
Cel mai bine spun peste o saptamana cannd imi zice medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Acu m-am uitat si eu pe listuta de pe prima pagina...
Hi-hi-hi
Se pare ca Alfa-Anca va deveni mamica de 2 ori...o data la inceputul listutei...si o data la sfarsit...

Mai zic si eu o data ziua de nastere 23.07.1979.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

rallu acum am vazut si eu si am modificat.sunt putin cam ametita din cauza racelii care nu-mi da pace deloc.si nu o tratez decat cu ceai, lamaie si miere, nu am curaj sa iau vreo pastila sa nu-l afecteze pe bebe.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Va doresc tuturor sarcini usoare si la termen si bebei frumosi si sanatosi!

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

mi-a luat id-ul de iulie.aug09. doar ca inca nu imi da voie sa ma loghez.
deci, in curand o sa avem odiseea mamici de pepenasi iulie.aug09 nr.2

pozele mele
pozele noastre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina32 spune:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri sunteti niste dragute. Datele mele sunt DN 19.01.1977 UM 26.09.2008 DPN 06.07.2009 (cel putin asa cred). Despre doctori ce sa va spun. Cred ca voi naste pana la urma cu dl. profesor Crisan de la maternitatea Bucur. Am inteles ca au rezerve acolo iar daca esti pacienta domnului profesor ai parte de o atentie deosebita. Pe cel mic l-am nascut la Municipal cu Nicolicea dar nu am fost multumita. Spitalul curat dar foarte aglomerat. Sa vedem cum va fi acum. La ecograf am fost pe 24 octombrie, abia se vede o patuta neagra in uter:). Acum ma duc pe 5 noiembrie ca a mai crescut. Va pupicesc si astept vesti bune de la voi mai ales de mersul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mcrissa multa sanatate , baga lamaie multa cu miere, ceai de catina stiu ca e bun pt raceala

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput