Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna si de la noi!

Sunt cam prinsa la birou si nu prea apuc nici sa citesc, nici sa scriu. Totusi, am rupt 5 minutele ca sa spun ca am vazut pe Jasmina si Floris ai Adinei! Sunt doi copii extrem de reusiti, eu zic ca ar fi pacat sa va opriti doar la doi SI daca tot dau sfaturi inteligente, iaca inca unul: Jasmina are sanse mari sa fie fotomodel cu trasaturile ei perfecte!
Am vazut si bebelinele lui Pussi Sa va zic ca mi-a venit sa plang? Nu stiu de ce, pur si simplu mi-au dat lacrimile...Imi imaginez cat de frumos e sa traiesti totul cu intensitate...dubla Stiu ca e si f.f. greu, dar mi se pare superb!
Vreau sa urez LA MULTI ANI frumosi si sanatosi sarbatoritilor zilei!

Anca, deci care e verdictul? Mai ai senzatii ciudate? Ai facut si tu test? Eu de usturimi la sani am auzit doar in sarcina... Oricum, un control ar fi binevenit, mai ales ca ai intrerupt brusc alaptatul. Oricum, ca fapt divers si informatie, eu stiu ca mamografie se recomanda dupa 35 ani...asta in cazul in care te tenta ideea asta...Deci un simplu control si vazut pe urma...Oricum, ai grija, intr-adevar laxativele, antibioticele, pastilele de slabit pot afecta pilulele de contraceptie!

Ellis, am citit de patania ta! Bine ca s-a terminat cu bine! Eu ultimul meci l-am avut cu al meu care imi spune senin ca el nu lega copilul in carucior, ca doar sta singurica asa cuminteeee... Colac peste pupaza, ieri soacra-mea imi spune acelasi lucru: ca ea n-o leaga pt ca sta singura! I-am zis ca eu nu stau sa ma cert cu ea pe tema asta, ii spun o singura data, dar cand s-o intampla ceva, Doamne-fere, si o s-o sar la gatul ei, sa nu spuna ca am ceva cu ea!

Ramo, sa nu mi-o iei in nume de rau, da’ zau daca pisica ta e de tinut langa bebe daca face asa rau! Mie-mi plac pisicile, am avut si eu una, dar daca i-ar face rau copilului, eu n-as mai sta pe ganduri...exil ar scrie pe ea! Iarta-ma daca am o parere prea vehementa!

Adra, bine ai revenit! Mi-a fost dor de tine! Sa stii ca si mie mi-e teama de vaccinuri…am auzit atatea…Inca nu stiu exact ce/daca ii fac ceva optionale Ilanei…Vine maine pediatra si sa vedem ce zice si ea…
A, si apropos de ata si ac – pai de ce va ganditi doar la croitorie pur si simplu, dragelor, ganditi-va ca poate bebe va deveni o/un mare creator(oare) de moda…Ia uite…pai sa vedem jumatatea plina a paharului, nu? Asta nu c-ar fi ceva rau in a avea talent sau inclinatie in croitorie, sa nu ma intelegeti gresit! Eu de exemplu sunt anti-talent si mereu mi-a parut rau…

Petro, eu stiu ca de la dinti se face 38 cu ceva, in niciun caz 39 sau peste…Nici eu n-am apucat s-o vad pe Silvia, dar am si citit putin mai rar…probabil am ratat pozele…

Myki, cred ca betadina ai putea sa folosesti (cred ca e acelasi lucru cu iodul, sper sa nu gresesc!). Cred ca de asta iti zicea si Cami…

Andreea, Pentaximul e diferit de Infanrix. Dar ai inceput cu el, cu el continui, nu le poti schimba. Noi facem Infanrix, dar si asta e diferit in functie de varsta copilului. La Pentaxim nu stiu cum e, poate te lamuresc alte fete. Ca si vaccinuri optionale eu am auzit de Rotarix, ROR si varilix (parka)…a, si priorix…da acum nu stiu sa-ti zic de fiecare ce si cum s cand se face…Incearca sa te lamuresti pe net, sau si mai bine, la pediatra voastra.

Creem, eu n-am vizionat inca pozele, da’ promit ca le vad…sa nu iei linku’ ca ma supar!

Scuze de mesajul lung si pe fuga!
Pupici multi la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Intrebare?
Ce-i aia TURTA?
N-am mai auzit ,sincer...
Daca-i pun chitara sau muzicutza...o sa fie artist?

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ade bine ca pui si tu paie pe foc ..o sa merg la un control dar dupa ce ma linistesc cu turta ca sambata avem petrecere
Geta fara suparare dar mie pisicile mi se par niste prefacute.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ramo eu nu suport pisicile si ptr asta in mod sigur se terminau cele 9 vieti ale ei in momentul ala[ bang]

Asta am gandit si eu... tocmai ma pregateam sa o "uit" in fata blocului, numai ca m-am oprit la timp... amintindu-mi ca nu-i pisica mea, ci a socrilor .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:

Ramo eu nu suport pisicile si ptr asta in mod sigur se terminau cele 9 vieti ale ei in momentul ala[ bang]

Asta am gandit si eu... tocmai ma pregateam sa o "uit" in fata blocului, numai ca m-am oprit la timp... amintindu-mi ca nu-i pisica mea, ci a socrilor .

mai ales

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

RAmonica, pisicile sunt geloase si cred ca din cauza asta iti tot zgarie puiul. Insa antitetanos stiu ca au facut deja si sunt protejati...trebuie doar sa dezinfectezi locul bine.

Ii dau ei gelozie sa nu o poata duce... o sa pun in discutie urgent sa faca ceva cu pisica, nu se poate asa; nu am chef sa astept sa-l zgarie si a 3-a oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui creem

Nu v-a placut calutul nostru?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

creem, eu l-am vazut.. sa-l foloseasca cu placere...
si noua ne place pe calut... tu l-ai vazut pe al nostru??

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Daca-i ala de la Cheile gradistei...da l-am vazut...daca e altul...nu

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Adra,lasa draga, ca obiectele alese dau doar indicatie de ce ar putea fi, nu sunt certitudine-ca la triplu test,nu ? (ca doar sunt atatea meserii fara "imagine" de pus pe tava..).
Si daca se face croitoreasa nu-i bai, sanatoasa sa fie...
Stefania a ales ac si ata,nu-mi fac prea multe griji (chiar daca asta o sa aleaga cu adevarat); bine,a ales si creion,deci posibil sa fie si designer (poate ma aleg si eu cu ceva tzoale, ca si asa nu-mi cumpar mai nimic, ca nu-mi place shoppingul pt. mine...).

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Hai ca n-am vrut sa te supar! E vorba doar de antipatia mea pentru cusut, mai degraba nepriceperea, si toata suferinta si plictiseala de la orele alea de atelier din scoala generala.
Daaa, Silvia si Eva sunt surioare virtuale!

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Da chiar ma Adra ce ma mai chinuiam si eu pe la orele alea de cusut ...traumatizant ptr mine rau de tot

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:

mai ales

O sa zic si eu: "uuups, a ramas usa deschisa cand am dus gunoiul, asa ca nu stiu unde e pisica"

Mergi la inceput