Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

uitati la ce folosesc tobele la noi in casa mai nou

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Acum ridicai in picioare si pune-le fustele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
[ellis,Doamne Doamne... cum de te-ai abtinut si nu i-ai tras una sotului...vanat il faceam !

Eu dupa ce l-as fi invinetit bine, nici nu mai vrbeam cu el o luna!

Fi-mea face boacane si cu mine langa ea...asa ca..l-am iertat pe sot cand a cazut fata pe spate, masa i-a cazut in cap si tot ce era pe masa apoi pe ea si el...alaturi

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Nu v-a placut calutul nostru?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor, vad ca tot vorbeati de vaccinuri...lamuriti-ma si pe mine, pleaseeeeee....

noi am facut pentaxim, asta e echivalent cu infrarixu sau nu??? oare trebuie sa-i mai fac si altul? (bine , in afara de cel la 1 an...)

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!

sarbatoritilor zilei RAUL si ROBERTO

MARA

La Multi Ani si celor ce mai adauga o lunisoara in buchetul varstei!

Petronela,am reusit sa vad o poza intr-o seara dupa care a trebuit sa fug urgent sa rezolv un conflinct intre prichindei si tati (ei voiau baie, tati le inchidea usa; v-am zis ca Stefania este disperata dupa baie? impuinge in usa si tipa "baie,baie,baie!"; stie cand vine timpul seara, daca o "ratez" in vreo zi urla cate o ora si adoarme tare greu...).In seara asta poate le vad si pe celelalte!
Mie Silvia imi aduce a Eva de Adra si invers..
Pupici la amandoua printesele ochioase!

Alina,mare smechera este maria! o sa va invarta pe degete (vorba vine,stiu ca va fi intelegatoare)!
Eu incerc sa-l conving pe sotz sa mearga astazi sa comande un tort de la Piticot, sa vedem daca cedeaza...Este departe de noi, dar are serfviciul relativ aproape de cel din Rahova, iar sambata are treaba prin Militari si ar putea sa-l ia la intoarcere.
Mie imi place casuta roz/ghemul cu pisica/buburuza, lui ii place cel cu clovnii ce tin o cifra..
Noi i-am luat motzul, duminica vom face o petrecere f.f.f. restransa , in familie

Adra,lasa draga, ca obiectele alese dau doar indicatie de ce ar putea fi, nu sunt certitudine-ca la triplu test,nu ? (ca doar sunt atatea meserii fara "imagine" de pus pe tava..).
Si daca se face croitoreasa nu-i bai, sanatoasa sa fie...
Stefania a ales ac si ata,nu-mi fac prea multe griji (chiar daca asta o sa aleaga cu adevarat); bine,a ales si creion,deci posibil sa fie si designer (poate ma aleg si eu cu ceva tzoale, ca si asa nu-mi cumpar mai nimic, ca nu-mi place shoppingul pt. mine...).

Myki,chiar daca folosesti spirtul pt. bebe (desi stiu ca ustura rau pe rani deschise...), ar fi bine sa-l diluezi cat de cat..
Mai bine folosesti solutia aia galbena,...cum se cheama ca am un lapsus...

Pussi,Ramonella, aveti niste comori de copile! sa va traiasca!

Eu i-am facut ROR lui Sebastian..Adevarul ca daca este sa te iei dupa ce spune unul-altul, innebunesti : se contrazic si este posibil ca ceva ce este "sigur"/"total rau" acum peste cativa ani sa se dovedeasca a fi total invers...
Unii spun ca daca nu faci ROR, poti face forme urate ale bolilor de care te protejeaza teoretic, forme care pot lasa sechele urate...
De chestia cu autismul am mai auzit la americani, in emisiunea de pe Euforia a unei negrese celebre (cum o cheama,iar am un lapsus ) chiar erau prezentate niste cazuri (copii de actrite celebre).
Eu o sa il fac Stefaniei; oricum ar fi, important este ca pacientii sa fie SANATOSI in momentul administrarii lui

ADHD-ul este favorizat si de multi alti factori prezenti astazi in viata de zi cu zi: alimentatie, bombardarea cu tot felul de informatii excitante pt. sist. nervos, mediu.
ref. la alimentatie, mare atentie la copii predispusi, nu trebuie sa primeasca dulciuri concentrate,bauturi carbogazoase, mancare cu E-uri- ii agita si mai mult (stiti reclama cu pisica turbata..).

In ziua de astazi si acest diagnostic se pune f. usor (si se dau medicamente tot f. usor), desi nu ar fi cazul intotdeauna (dupa cum stiti, vor sa isi vanda produsele sub orice forma si in orice conditii- chiar daca este vorba de copii )..
Prea usor pun diagnosticul de ADHD si persoane care nu au competenta iar cei care au competenta nu parcurg etapele necesare diagnosticarii si pun verdictul din ochi..)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:

Anco s aimi dai si mie reteta aia cu nasterea usoara

Aoleu! Are 2 liniute testul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Citat:

Ramo eu nu suport pisicile si ptr asta in mod sigur se terminau cele 9 vieti ale ei in momentul ala

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Offff Ancuto ce rea esti.Sunt atat de dragalase...cel putin a mea il pazaste pe Robert,nu sta sa o ciufuleasca el...in rest il asteapta sa ajunga dupa ea...dupa care iar il intarata la alti pasi...iar cand se trezeste din somn vine fuga fuga sa-mi dea de stire.Cand am musafiri nici nu o vezi.
Cand incepuse sa se rostogoleacsa baiatul...ea imediat se punea in dreptul lui ca nu cumva sa faca buba baiatul...si daca plange ma musca sa-i fac ceva sa nu mai sufere...ca are asa un stil cu suspine,ce mai jale mare.
In concluzie eu o iubesc ffff mult,nu fura,nu face prin casa,imi aduce doar rufele uscate de pe stand,marea ei placere si il iubeste pe Robert,niciodata nu a avut nici macar intentia de a ridica labutza la el,iar la mine vine sa-si ia portia de pupici doar seara dupa ce adoarme Robert,doar atunci.
Asa ca imi doersc sa aiba mai mult de noua vieti.

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

www.sony.ro/product/dph-digital-photo-frames" target="_blank">RAME FOTO DIGITALE SONY (eu stiam de vreo 7 mil, dar probabil depinde si de memoria pe care o au..)
Posibil sa aiba si Philips...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:

Anco s aimi dai si mie reteta aia cu nasterea usoara

Aoleu! Are 2 liniute testul???

inca nu am facut

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Nu v-a placut calutul nostru?

Poze Maria Sofia

creem, eu l-am vazut.. sa-l foloseasca cu placere...
si noua ne place pe calut... tu l-ai vazut pe al nostru??

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput