Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetele de prin strainataturi care m a ajuta si pe mine cu un wrap? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
pentru viitorul bebe banuiesc...nu cred ca pentru Maria
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetele de prin strainataturi care m a ajuta si pe mine cu un wrap? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
formula de nastere usoara.... wrap

... esti bortoasa si nu vrei sa ne zici ???
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 uitati la ce folosesc tobele la noi in casa mai nou Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia |
Acum ridicai in picioare si pune-le fustele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
creem spune:
Anka...da vad ca si lui tati ii plac tobele...ca si lui Raul

(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
adra_bell spune:
Ecaterina, era chiar ziua sotului cand am rupt turta finei, asa ca s-a scos el de cadou
. Nu i-ar tenta o rama foto? Of nu stiu cum sa explic, e ca un ecran mic, ii poti incarca in memorie cateva jpeg-uri, si are aspect de rama foto. Nu cred ca sare de 2 milioane.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Nu ma pentru mine ci pentru un coleg de munca ![]()
Dar ce draga Maria e mare ptr wrap?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
creem spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Ecaterina, era chiar ziua sotului cand am rupt turta finei, asa ca s-a scos el de cadou Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
Stiu despre ce vorbesti...ca am si eu, insa e vreo 4 mil...poate or fi si mai ieftine, sa caut. E o idee buna!

creem spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Nu ma pentru mine ci pentru un coleg de munca Dar ce draga Maria e mare ptr wrap? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Habar n-am, ca eu n-am avut wrap....dar o vad pe a mea ca nu mai sta locului, nici macar in carut..dar in wrap. Maria ta e si mai grea
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui popbianca [ellis,Doamne Doamne... cum de te-ai abtinut si nu i-ai tras una sotului...vanat il faceam ! |
Eu dupa ce l-as fi invinetit bine, nici nu mai vrbeam cu el o luna!
ancadragoman spune:
Creem as vrea ptr Maria ca o mai pun in el cand plecam asa de nebuni si nu luam carut ,in care oricum nu sta deloc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA