Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mykidutza

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Mi-a zgariat motanul copilul... de i-a dat sangele. Bine ca nu l-a zgariat foarte rau, adica mai rau de atat... era cu noi in camera motanul si nici nu l-am simtit cand a venit langa Vlad. A chiuit de bucurie si motanul s-a speriat dandu-i cu laba drept la tampla...
I-am pus apa oxigenata, dar mai apoi nu stiam daca facusem bine. Dr nu raspundea... asa ca ne-am dus la urgenta ca mi s-a parut ca incepe sa se imflameze locul. Au zis ca e ok cu apa oxigenta si la bebe asa mic au zis ca nu fac antitetanos.

RamOnica...dar daca dai un bebe cu spirt e ok?Eu i-am facut frectie la raceala dar pt zgarieturi ar fi ok?
Intreb ca am si eu pisica...bine fuge de el ca de o piaza rea,desi el o striga...mau mau mau...al doilea lui cuvant dupa 'tati'...mami f tarziu si doar la nevoie.
Dar daca ma vezi pe mine...e jale...am numai zgarieturi si pe picioare si pe spate...ar spune cine nu cunoaste ca sunt cu perversiunile in fapt...pisica mea sare pe spate cum ma vede...doar doar sa o mai iubesc si pe ea ca altadata...

Chiar nu stiu daca i-ar face rau dandu-i cu spirt, dar din exeperienta proprie stiu ca usturaaaaaa . Asa ca folosesc apa oxigenata ca si dezinfectant la zgarieturile superficiale. I s-a oprit imediat sangerarea, a avut noroc ca nu l-a zgariat mai rau. Am certat motanul (nu mi-a trecut prin cap sa-l bat, desi merita!) si am crezut ca am rezolvat problema...

De dimineata sunt un pachet de nervi ca de data asta cred ca o sa pisica: pe la 2-3 noaptea aud copilul scancind in somn, ca de obicei. Ma ridic sa-i dau ceaiul si vad si pisica in camera (mai are obiceiul si trage cu ghearele de usa pana se deschide). O dau frumusel afara... ca sa descopar dimineata ce-i facuse copilului: l-a zgariat in vreo 4-5 locuri (ieri il zgariase la tampla, acum i-a brazdat fata). Am crezut ca innebunesc de ciuda!
Pisica nebuna, s-o fi razbunat ca am certat-o ieri, o prind eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ecaterina eu i-am pus finutei mele bani, stetoscop, pix (de fapt erau creioane colorate), un CD, o oglinjoara. A mai adaugat si bunica-sa cate ceva (ac cu ata, foarfeca), eu nu vroiam sa-i pun, ca doar nu faceam fata croitoreasa. Cred ca poti pune diverse lucruri la inspiratie. Apoi i-am taiat cate putin din par si am aprins lumanarea de la botez.
Petro, eu n-am vazut-o pe Silvia. Da' pe bune ca nu gasesc linkul cu poze. Heeeelp!

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo eu nu suport pisicile si ptr asta in mod sigur se terminau cele 9 vieti ale ei in momentul ala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Ramo, periculoasa tare pisica ta. Si eu am avut una, am dat-o inainte sa nasc, desi mi s-a rupt sufletul. Era foarte temperamentala si cam rea.

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ramo eu nu suport pisicile si ptr asta in mod sigur se terminau cele 9 vieti ale ei in momentul ala

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

asa e ..asa e ... la jumulit cu ea...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Hai sa va zic ce sperietura am tras: eram la bucatarie cu treaba, Alessia cu tati; nu-stiu-ce ma face sa deschid usa la ei si ce vad : sotul se uita la mail, iar puiul grena-vanata, cu ochii mari si mainile intinse, gura deschisa...cu punga de pufuleti in brate, langa ta-su pe pat; copila avea in gura plastic de la punga; nici nu mai stiu cand i l-am tras cu doua degete, Doamne, era asa speriata; imi venea sa-l troznesc pe ta-su, nu alta; daca nu intram atunci? copilul era incremenit, saracuta nici nu se misca; numai Dumnezeu a aparat-o; m-am speriat ingrozitor, am tremurat vreo ora; si ea s-a speriat, iar la baita, cand i-a venit apa pe fatza s-a ridicat catre mine.

Am Doamne - fereste Ellis, nici nu te mai gandi ce se intampla daca nu intrai in camera!!! Telepatia... sunt convinsa ca a fost la mijloc, bine ca te-ai intors in camera!!!

Mergi la inceput

M-au instelat astia!
Anca, da' ce de mesaje ai scris. Acum am vazut ca sunt peste zece mii, nu peste o mie

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele de prin strainataturi care m a ajuta si pe mine cu un wrap?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

uitati la ce folosesc tobele la noi in casa mai nou

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

RAmonica, pisicile sunt geloase si cred ca din cauza asta iti tot zgarie puiul. Insa antitetanos stiu ca au facut deja si sunt protejati...trebuie doar sa dezinfectezi locul bine.

Geta, eu stiu ca spirtul la copii se absoarbe repede prin piele si nu e indicat, fiind alcool. Asa stiu inca din spital.

Andra_bell...multumesc de info...normal ca nici eu nu vreau sa fac fata croitoreasa...dar ca hobby nu cred ca i-ar strica sa vedem ce inspiratie are si nasica. Apropo...ai primit cadou de la fini...ca nu stiu ce sa le iau

Anca...nici mie nu prea imi plac pisicile, desi eram innebunita dupa ele in copilarie. Eu am catel, inca e la mama de o buna perioada, cred ca o sa-l iau inapoi cand ma mut la casa, adica....poate never

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput