Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
creem spune:
Hellloooo!
LA MULTI ANI!
MARA
RAUL SI ROBERTO
Sa fiti santosi si sa cresteti mari si frumosi si destepti!
Am reusit sa mai citesc si eu...iata cum
Vorbeati acum cateva zile de calut...i-am luat si eu calut. A costat 140 ron.E foarte incantat de el. cand mai creste are niste roti ca sa-l traga dupa ea![]()
Ellis...mama mama ce sperietura ai tras...si eu am mare grija cu pungile ca mai musca din ele...i-am bagat degetele odata in gura sa-i scot niste chestii si asa de tare a urlat
Adina, Pussi, Alina, Ramo...& co...am vazut niste pozici superbe cu copilasi super....mai ales fratiorii / surioarele sunt mortale. Ramonella, mie Bea mi se pare ca arata grozav, chiar daca e mica in greutate...dar eu o compar cu fi-mea care are si ea doar 8 kg
Alina ai avut niste bauturi de ziua ta care mi-au lasat gura apa
Ank...pupam pe zgariatul mic..si burtica mare
. Cand ma uit la fratiori (Jamina si Floris, de ex.) ma gandesc ce fericita vei fi cu baiat si fata, mai ales ca e asa mica diferenta dintre ei!
Hai ca trimit si mai scriu![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Aaaaa, si e fff scancita si vrea numai in brate ... abramburika nazdravana |
Petro 39.3 e cam mult sa fie de la dinti. Nu ca as fi eu priceputa lu' Peste, asa mi-a zis doctorita de la urgenta cand am fost cu Eva (avea 39.6) si am intrebat daca e de la dinti.
Nu te poti duce la alt doctor?
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
creem spune:
Petro imi pare rau de Silviuta ca e bolnavioara....si noi am avut febra si ne-a dat dr. homeopata (ca si noi mergem pe astea de ceva vreme) beladona, cate 3 granule de 3 ori pe zi. a avut efect, dar nu stiu daca tu ai acolo asa ceva
Ellis, sunt multe subiecte despre vaccinuri la parintii intreaba....eu nu cred ca ii fac acest vaccin(ROR), cu toate riscurile, sa nu dati cu rosii, dar asta e parerea mea intarita si de parerea unor medici.
Anco...si tu vrei sa nasti usor???? Dar ce? esti gravi?
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui cristi07 La multi ani, gemenasilor nostri baietei Raul si Roberto! La multi ani, Mara! La multi ani,Amira! La multi ani,Matei! La multi ani,Alexandru Marius! Cristina si Radu 3.12.2007 |
La multi ani! si de la noi

Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Creem inca nu sunt sau mai bine zis nu stiu inca![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
creem spune:
Sa va zic si eu de fi-mea ca nu mai doarme bine...se trezeste si sta cate 2-3 orre treaza, eu sunt chioara de somn, maraie, plange in somn...sper ca dintisorii sunt de vina.
Nici cu papa nu se omoara (dar asta stiati de mult
).
Abia astept sa scapam si de durerile astea de dinti.
Mai e putin si vine motul, pana la urma i-l luam pe 9 nov, cu doua zile mai tarziu. Ce se pune pe tavita? si am auzit ca se lipesc banuti de mot, dar cum????
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
adra_bell spune:
Referitor la vaccinuri, am citit ca exista riscul de autism, retard sau ADHD nu numai la ROR ci la mai multe vaccinuri. Numai ca nu a demonstrat nimeni nici o legatura intre aceste boli si vaccinari.
Riscul de soc anafilactic exista la orice medicament. Apoi ei scriu la contraindicatii absolut orice, chiar daca se intalneste foarte rar.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco s aimi dai si mie reteta aia cu nasterea usoara anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
Imi pare rau... dar prima data trebuie sa ramai gravi
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
creem spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Creem inca nu sunt sau mai bine zis nu stiu inca anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |

Eeee....sa inteleg ca te pregatesti, insa....bravo tie! Sa auzim numai de bine!

(26.05.2008)Poze Maria Sofia