Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

sau soc anafilactic, pareza, astea ca efect imediat?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

mai, voi ce stiti despre reactiile adverse pe TERMEN LUNG la ROR(priorix/trimovax)? m-am apucat sa citesc...cred ca ma manca undeva...ati auzit de autism sau retard ca reactie la ror?

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

pai pe bune ca te mananca...sincra sa fiu nu cred ca are reactii asa grave

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Citat:

mai, voi ce stiti despre reactiile adverse pe TERMEN LUNG la ROR(priorix/trimovax)? m-am apucat sa citesc...cred ca ma manca undeva...ati auzit de autism sau retard ca reactie la ror?

Fara nici o suparare Elis...dar sfatul meu este sa apelezi la sot pt mancarimi nu la intepaturi cu ac...Nu mi-o lua in nume de rau...dar eu de felul meu...nu risc decat la joc de carti...

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!

Azi sunt suparata ... abramburiku' meu e bolnavior ... de ieri incepuse cu febra care ba urca, ba scadea ... azi-noapte la fel, iar acum idem. Cu toate supozitoarele si sosetele cu otet, vad ca nu-i scade deloc ... are 39,3. Tot cred ca e de la dinti ... are gingiile umflate la maselute, a inceput sa faca kk moale si des, in rest e bine, vesela, mananca (da' mai si vomita) ... oooofff ...

Am sunat pediatra si azi nu-i .. o inlocuieste alta ...

abramburika nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
(...)am facut ciorbita de vacuta si fidea cu lapte pt acum..ca la pranz mi-a pus castronul in brate de doua ori si a mancat pana la urma paine cu almette...

Mie de cate ori mi-a trantit castronul in brate cu nervi... l-am pedepsit lasandu-l nemancat o ora. Ca din reactia lui nervoasa am inteles sa-l las in pace ca nu-i e foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, gemenasilor nostri baietei Raul si Roberto!
La multi ani, Mara!

La multi ani,Amira!
La multi ani,Matei!
La multi ani,Alexandru Marius!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Gata a fost homeopata la noi.... ce ma bucur... ne-a dat o ditamai lista cu pastilute ... M-am bucurat sa aflu ca la baza e pediatra ... Si cand vine la control la Raulito a zis ca imi va aduce si o formula dinaia magica pt nastere usoara

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai lasati-o in pace pe Ellis ... eu care sunt o mama relaxata in ceea ce priveste papa si altele... sunt putin cam anti aceste vaccine... dar le fac ca nah sunt obligatorii... ca reactii adverse suntttt la toate.Si la cate cazuri mentionate de ea mai sus am vazut si citit.. ..sa te fereasca D-zeu ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

am pus cateva poze, daca vreti va uitati daca nu, nu ma supar
http://good-times.webshots.com/photo/2600582010104078634qfQQqW

apai n-ai de ce sa te superi ca nici fetele nu s-au suparat, au spus in gluma, facand haz de necaz, ca nu a observat aproape nimeni pozele noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco s aimi dai si mie reteta aia cu nasterea usoara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput