Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 22
adinag spune:
Buna,
La Multi Ani!!! Raul si Robert!!! Sa fiti fericiti toti patru!
Petro], imi pare tare rau de frumusica ta. Stiu cum te simti, ca asta am avut noi ultimele doua saptamani, cu tempoeratura la fel :-((( Ce i-ai dat contra febrei?
La noi a fost un amestec: dinti, sistem imun slabit, raceala, apoi ceva cu gatul... dar in primul rand au fost dintii. A trecut de la sine, i-am dat numai o data sau de doua ori ceva impotriva febrei, acum vad ca se intoarce si pofta de mancare (bat in lemn...)
Ellis, ce sperietura! Si al meu ma enerveaza, avem scari in casa, Floris le adora, deci avem un gard de siguranta sus sau jos... numai ca trebuie sa-l si inchidem, asa-i, taticule?!?!? 
Si multe altele ![]()
Adela, noi ne oprim la doi, ca nu ne tin nervii de mai multi!
Sigur depinde si de copii, dar ai mei sunt ca argintul viu, ca se sperie si lumea de ei! (A propos de ceea ce a scris si Cami, asa ma enervezi cand unii cunoscuti ma intreaba daca nu sunt hiperactivi!!!!!) Si intr-adevar, Jasmina adora sa pozeze, dar io sper ca nu va avea niciodata ilustra idee sa faca ceva in directia asta...
In general va multumesc de aprecieri, eu de data asta nu am reusit sa ma uit la poze, am vazut-o doar pe Silvia, dar recuperez eu la noapte, sper
A Propos de pisici, avem si noi un motanoi cat casa ( 7kg
) si nu stiu ce are, am gasit azi covorul (abia ieri pus) plin de kk (diaree), vomat prin sufragerie si camera de masa. Bineinteles ca a vrut sa si acopere rahatelul (scuze) si a zgrebtanat atata la covor, pana a scos muuulta lana din el. Asa mi-e o ciuda!!! Stiu ca vai, saracutul de el, dar nu stiu cum sa zic, parca asta-mi mai lipsea! Oricum suntem in criza de timp, vineri vin musafirii, iar eu am dureri enorme de CM, dupa nasteri la mine sangerarile sunt incepand din ziua 3 fff abundente si dureroase :-((( Primele doua zile sunt asa, de forma parca!
Anca, daca pot sa te ajut cumva, da un mesaj pe e-mail, ca eu de obicei nu-s logata si nu vad PM-urile. Eu zic ca merita, ca daca tot vine si bb2 acuma
![]()
Cu vaccinurile si eu sunt fff reticenta, dar n-am avut curajul sa nu le fac, cu toate ca poate ar fi mai bine. Insa le-am facut cand am crezut eu de cuviinta. La amandoi aopiii am inceput la 7 luni parca cu primul vaccin (asta hexavac sau cum i-o zice). La partea 3 Floris a avut si reactie urata, se poate de la el sa i se fi tras toate problemele din ultimul timp. A zis si pediatra ca e foarte probabil!
Trimit acum, nu am citit inca tot, dar altfel nu stiu cand mai apuc...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mykidutza
Fara nici o suparare Elis...dar sfatul meu este sa apelezi la sot pt mancarimi nu la intepaturi cu ac... Nu mi-o lua in nume de rau...dar eu de felul meu...nu risc decat la joc de carti...Geta o mamica SUPER FERICITA! http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment |
merci frumos de sfat...nu prea l-am inteles si io ROR n-am facut ca pe vremea aia nu se facea...fara suparare
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Nu mi-o lua in nume de rau...dar eu de felul meu...nu risc decat la joc de carti...