paciente dr niculescu-giulesti
Raspunsuri - Pagina 3
Liana30 spune:
ancutzooo sari fatoo ca nu ne expliciram bine![]()
klu ma asteptam sa scrii![]()
cristiama io ii reprosez ca e un bou..daca nu ai inteles![]()
daca tu il placi nu-i bai da.i nainte cu tupeu..ca nu te tinem noi muma sa nu te dui,,
noi doar vrem sa vedeti ca nu se merita sa pirdeti timp,bani,etc,,etc,,,
ca nu tine cont de ceea ce face.,ca multe fete au plecat de la el cu infectiii greu de tratat...stiu io ce zic..doar ca nu pot da nume..poate apare si fata draga inimii mele care a patit-o...si va spune ea..te pup fatoooo si sa stii ca io nu te.am uitat si taree dor imi e de tine..
sa mai continui????![]()

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
vrmoana spune:
Chiar mai frate cum am putut sa uit de Super Vio !!!!![]()
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
Liana30 spune:
noroc cu klu ca o adusa in direct pe Vio
ca altfel ramanea-n arhiva![]()
apropo sa-mi scuzati greselile da scriu din pat ![]()

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
simonia spune:
si eu am fost pacienta dr. niculescu. prima data mi-a dat de facut analizele hormonale si mi-a spus sa vin la hsg in ziua 8 a cm. a doua oara am facut hsg care a fost proasta, o trompa infundata , a doua partial, concluzia- laparoscopie dupa analize. am facut analizele care au fost un dezastru. mi-a spus ca nu merita sa mai fac nimic, nu pot sa va spun tonul cu care mi-a vorbit. am plecat plangand de la giulesti. pe strada mi-am amintit de o prietena careia nimeni nu-i mai dadea nicio sansa. am obtinut nr. de telefon si adresa dr. ei. am mers la el, i-am aratat analizele, i-am explicat, a spus ca mai putem incerca, si asa am facut monitorizari; concluzia- folicul 21mm. endometru 10mm, teoretic era posibila o sarcina si am si ramas insarcinata dar din pacate am pierdut sarcina. concluzia mea; despre hsg - nu era a mea, am facut atunci 8 fete una dupa alta si probabil asistentul de la radiologie a amestecat filmele. nici vina dr.nu era, recunosc. despre analize- eram dupa tratament hormonal care era normal sa le modifice. dar nu mi s-a parut normal sa nu ma intrebe ce tratament am facut inainte, el era dr. si el punea intrebari, si de vorba cu mine nu a stat nici un minut, asa ca nu am avut cand sa-i spun si nici nu am stiut ca medicamentele luate pot modifica dramatic rezultatele. mi s-a format ideea ca a fost extrem de superficial si a doua oara nu l-as mai alege ca dr. al meu. mai cunosc cateva fete care merg la el, nici una nu a obtinut inca sarcina "natural". mi se pare ca asteapta ca fetele disperate sa solicite FIV. imi pare rau dar asta este parerea mea.
Sheritra spune:
Stati asa sa-mi suflec manecile si sa ma asez mai comod ca va zic eu voua ce fel de NEOM e acest musiu!
De caracter ma agat in primul rand, nu ma bag peste meseria altuia, dar odata ce te trateaza cu multa superficialitate si nu te asculta eu zic ca totusi atingem si profesionalismul.
Sa fie omul cat de bun in meserie, cand da cu tine de pamant si sterge pe jos, totul pe un fond de urlete si istericale, o iei tata la fuga ca de
, nu mai vrei nimic decat sa fii acasa sa incui usa si sa tragi draperiile!
Aceeasi tactica si la mine, ma duc cu analize, spermograma, care era dezastru oligoastenospermie, si zice ca n-are treaba cu ea, el cu sotu se vede la sampanie sa sarbatorim.
Io, directia clasica a retetei de succes Niculescu: HSG, instilatii, dozari hormanale, IA, toate punctate de multe luni pauza pana dai de o programare, iar daca sarcina n-a aparut intre timp ori esti grasa ori repeti cate ceva. Aapoi FIV daca vrea muschii lui si daca ai sanse maxime, nu ia orice parlit de caz.
Te duci la el, astepti de ti se usuca, te primeste cu o mutra acra, uita ce a zis data trecuta, ce ai facut, de ce ai facut, iar concluzia e ca esti grasa d-aia nu ramai.
A fost primul meu doctor, am strans din dinti si am mers cu incapatanare la el ca-i bun, are succese, i-am inghitit toate istericalele basca ale Vioricai, toti ochii dati peste cap si bruftuluielile de rigoare, si la cabinet si-n spital, iar cand am facut un an am repetat din proprie initiativa spermograma, rau de tot, ma duc la el si i-o arat, si el incepe sa tipe la mine si-mi baga analiza in ochi si zbiera ca eu cu omu asta nu voi ramane in veci insarcinata, urla de ziceai ca era posedat, va jur ca nu-i spusesem nimic, doar preluasem initiatica de a o repeta. Aapoi se uita pe dozarile mele hormonala, aveam FSH-ul 5, si-mi zice ca eu nu ovulez deloc, ca n-o sa pot avea niciodata copii mei!!!!!!!!!!! Cat profesionalism are aceasta declaratie? Cu FSH 5?
Ii arat monitorizarile mele facute tot din proprie initiativa, ovulam luna de luna mai multi folicuri chiar pe ovar, inchipuiti-va doar cum ii tremurau lui mainile si avea spume la gura si arunca cu hartiile in toate partile si cu nervii in pioneze, abia respiram, ma mir si acum ce curaj am avut, f profi atitudine medic-pacient, ce mai!
In timp ce se uita uimit la monitorizari ii spun repede ca am studiat singura problema si degeaba ma caut eu peste tot caci cu o astfel de spermograma in veci nu voi ramane natural si vreau FIV.
Vadim e mic copil cand il apuca pandaliile in comparatie cu musiu cand a auzit asta, s-a sculat a deschis usa la cabinet si m-a dat pe usa afara, zbierand ca FIV fac cand vrea el nu cand vreau eu! Ca habar n0am ce vorbesc, ca el FIV nu face daca nu stie ce sanse de reusita sunt, iar la mine nu sunt, nu voi avea in veci copii, ce-i asa greu de priceput?
Eu socata ramasesem in scaun, a venit la mine m-a apucat de mana si mi-a facut vant pe usa, urland la Vioroca sa-i dea o mana de ajutor!
Si mi-a luat si bani pe faza asta! A avut grija madam! M-a lasat sa plang si apoi a venit ca da banii!
Am iesit plangand, noroc cu fetele de aici care mi-au ridicat moralul, am avut cosmaruri o saptamana noapte de noapte!
Si am plecat la Marinescu sa fac FIV, si in mai putin de 6 luni am ramas insarcinata
End of story.
Lianooooo, tii minte cum boceam acu ceva ani de-mi sareau hantele
?
PS. aAA, si faza care arata cel mai bine caracterul lui mic si j...s, a fost la primul meu FIV, la prima eco, cand a intrat in cabinet sa asiste la consultatia mea ca sa-mi arate mie ca degeaba schimb doctoru ca foliculi canci. Va dati seama cum as-a uitat el pe liste, m=a vazut acolo, si a tinut minte sa vina sa ma vada!
Si i-a cazut fata cand mi-a vazut panerul plin. Sotul era plin de spume pe hol cand a vazut ca intra dupa mine, credea ca iar vrea sa ma necajeasca.
Se izmenea in fata lui Marinescu: e bine sefu, bravo sefu, ce tare esti sefu! Hm, pe ouale mele! Sotu a zis ca=l
daca-l prinde, noroc ca-l tin bine
!
M-a vazut pe holuri cu burtica si stramba nasul intr-o parte! Paguba!
Deci, nu mergi intr-adevar sa te mariti cu doctorul tau, dar nici sa fii tratat ca la Auschwitz!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
Da ma Sheri imi amintesc cand povesteai ca a venit sa urmareasca consultatia ta ,deci o mare onoare pe tine la cat de ocupat este si oricum ti-a rezervat mai mult de 5 minute ![]()
Deci este clar, omul este terminat si urmareste sa te bage la FIV ca acolo iese greul si daca tu suporti insultele lui nu conteaza ca banii vin de la o grasa.![]()
Cristiama ai inteles?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
corinuk spune:
Hello dragutzelor,
Anca pup!!
Am sa va scriu povestea mea si atat...
Incercam de 3 ani sa raman insarcinata si nimic....
Am luat aproape toti medicii din Giulesti la rand,dr.Moisa(el) care mi-a facut HSG-ul,dr.Puia,dr.Moisa (ea) care mi-a facut IA fara rezultat(asta ptr ca i-am cerut eu caci dupa parerea lor eram sanatoasa),dr.Cocei cu ajutorul careia am ajuns pe mana doctorului Niculescu.
A fot singura dintre toti care dupa ce s-a uitat pe HSG mi-a zis ca nu am nici o sansa sa raman gravida fara interventia laparoscopica.
M-am internat ,dr.Niculescu m-a consultat iar dupa un simplu tuseu mi-a zis ca am trompele infundate.A reusit sa-mi desfunde numai trompa dreapta ,pentru cea stanga nu se mai putea face nimic.A fost extraordinar de intelegator si calm cu mine.Eu eram disperata..
M-a operat pe 8 martie 2007 sansele erau 50%sa raman natural ,50%sa nu raman natural.
In august si mai mare disperarea..m-am apucat sa-mi fac dosarul ptr FIV.In septembrie m-am dus la dansul hotarata sa-mi faca FIV,nu mai aveam rabdare .
Nu a vrut sa-mi faca ,m-a refuzat pur si simplu ,mi-a zis ca cel putin 1 an de atunci in colo nu imi face nici un FIV.A precizat ca lui nu-i strica niste bani dar totusi nu vroia sa imi faca atunci.
Am plecat acasa distrusa...peste o luna minunea era in burtica mea,natural
Cam atat.Va dati seama ce parere am despre dansul,aceasta este povestea mea,norocul meu
Urez in continuare succes fetelor,capul sus ,minunea vine numai cand vrea DD.
pUPICEI
cristiama spune:
Am priceput fetelor!
Nu prea am de ales. Am fost la Cezara Bucur, acolo sa vedeti lipsa de respect si asteptat pe holuri, dupa vre-o 3 ani de mers cel putin lunar la ea, habar nu avea cine sunt! Imi spunea cand n-avea timp sa-mi faca inseminare sa incerc natural! Desi problema e la sot si era imposibil sa iasa ceva! Sau ma trimitea la alti doctori!
La Marinescu nu vreau sa merg ca prea e totul pe banda rulanta si eu nu stau cate 4-6 ore pt o monitorizare la el!
Asa ca defapt voi fi pacienta dr. Cocei pt vitro, ea imi da medicatie, imi face monitorizarile, cam tot, el va fi al 2-lea doctor doar. CHIAR nu am la cine altcineva sa merg! Si din ce-mi spuneti voi, evident nu voi merge sa-mi supravegheze sarcina- daca voi fi asa norocoasa sa o am!
lara20 spune:
buna,
ma bag si eu ca musca in lapte,cate kg aveti de va ia asa la impins vagoane???????????????![]()
si mie mi-a spus un dr la bv ca trbuie sa mai slabesc,am 63 kg...........astia cred ca au o obsesie
eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa te feresti de asa zisii "BIG"
cristiama spune:
Problema e ca sunt putini doctori care fac vitro, nu exista tineri si entuziasti, la care sa te duci! La clinici private am incercat, sunt aceeasi doctori de la Giulesti si pana la urma te cheama tot la Giulesti la tratament.
PS: am 71 de kg la 1.67 m. Da pt ca asta vara slabisem deja 4-5 kg eu ma simt slabuta!