paciente dr niculescu-giulesti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

nu a tipat la mine, mi-a vorbit pe un ton pe care nu stiu daca sa-l cataloghez ca dispretuitor sau lipsit de interes, plictisit. si am 50 kg. si 1,65 inaltimea, nu sunt frumoasa, dar arat bine, cam asa as spune despre mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

nu a tipat la mine, mi-a vorbit pe un ton pe care nu stiu daca sa-l cataloghez ca dispretuitor sau lipsit de interes, plictisit. si am 50 kg. si 1,65 inaltimea, nu sunt frumoasa, dar arat bine, cam asa as spune despre mine.

tonul este normal pentru el ,"dispretuitor sau lipsit de interes, plictisit" il caracterizeaza f bine ,dar am aflat un lucru nou cum ca trebuie sa fii si frumoasa nu numai slaba

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
m-am gandit sa va povestesc "intalnirea" mea cu dr Niculescu.
M-am programat la cabinetul lui particular, m-a consultat, i-am cerut parerea despre Sovata- bineinteles ca s-a amuzat, spunandu-mi ca pe vremuri erau niste soldati, care erau virili si din ac motiv s-a dus vorba ca la Sovata ramai insarcinata....s-a uitat pe acte, a apreciat facptul ca facusem laparo cu Tutunaru...a vazut ca am endo si mi-a spus sa ma gandesc la FIV....m-am programat la Giulesti pentru HSG, a reiesit ca trompa stanga este infundata si pentru ca am endo mi-a spus ca nu am nici o sansa sa raman natural.
Mi-a recomdat scoaterea trompelor si FIV....deocamdata nu am facut nimic din ce mi-a spus..am incredere ca ma va ajuta DD la momentul potrivit.

A discutat cu mine foarte frumos, ceea ce m-a deranjat a fost ca nu a dorit sa incercam si alte variante decat FIV

eu nu pot sa recomand nici ca dr bun nici ca si neprofesionist..sunt sigura ca are si reusite, dar pentru mine nu s-a potrivit....
eu voi considera BUN DOCTOR cel care imi va darui bucuria unei sarcini si a unui bb...

Mergi la inceput