paciente dr niculescu-giulesti
Raspunsuri - Pagina 4
simonia spune:
nu a tipat la mine, mi-a vorbit pe un ton pe care nu stiu daca sa-l cataloghez ca dispretuitor sau lipsit de interes, plictisit. si am 50 kg. si 1,65 inaltimea, nu sunt frumoasa, dar arat bine, cam asa as spune despre mine.
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia nu a tipat la mine, mi-a vorbit pe un ton pe care nu stiu daca sa-l cataloghez ca dispretuitor sau lipsit de interes, plictisit. si am 50 kg. si 1,65 inaltimea, nu sunt frumoasa, dar arat bine, cam asa as spune despre mine. |
tonul este normal pentru el ,"dispretuitor sau lipsit de interes, plictisit" il caracterizeaza f bine ,dar am aflat un lucru nou cum ca trebuie sa fii si frumoasa nu numai slaba

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
speranta2008 spune:
buna
m-am gandit sa va povestesc "intalnirea" mea cu dr Niculescu.
M-am programat la cabinetul lui particular, m-a consultat, i-am cerut parerea despre Sovata- bineinteles ca s-a amuzat, spunandu-mi ca pe vremuri erau niste soldati, care erau virili si din ac motiv s-a dus vorba ca la Sovata ramai insarcinata....s-a uitat pe acte, a apreciat facptul ca facusem laparo cu Tutunaru...a vazut ca am endo si mi-a spus sa ma gandesc la FIV....m-am programat la Giulesti pentru HSG, a reiesit ca trompa stanga este infundata si pentru ca am endo mi-a spus ca nu am nici o sansa sa raman natural.
Mi-a recomdat scoaterea trompelor si FIV....deocamdata nu am facut nimic din ce mi-a spus..am incredere ca ma va ajuta DD la momentul potrivit.
A discutat cu mine foarte frumos, ceea ce m-a deranjat a fost ca nu a dorit sa incercam si alte variante decat FIV

eu nu pot sa recomand nici ca dr bun nici ca si neprofesionist..sunt sigura ca are si reusite, dar pentru mine nu s-a potrivit....
eu voi considera BUN DOCTOR cel care imi va darui bucuria unei sarcini si a unui bb...