paciente dr niculescu-giulesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ete scartz Mr Nick???sa fim seriosi poate Mr B MAREEEE..
ups,,da nu poci sa ma abtinüarol de oi minti

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oano pai nu sti ca eu te-am trimis la el ca auzisem ca este super dr de facut copii?Dar asta intr-adevar o auzisem numai de la fete slabe.
Liano mie atunci imi venea sa ii fac reclamatie ,dar era cuvantul meu impotriva cuvantului lui si el mai era probabil sustinut si de asistentele care erau pe acolo si cand vb asta alea faceau matanii.
Si sa fiu sincera acum am povestit ce am patit cam peste tot pe forumul asta ca vreau sa se stie ca un dr la care iti faci programare cu 2 luni inainte si care nu iti acorda mai mult de 5 minute nu este neaparat un dr bun sau mai mult de atat un OM.

Hai ca iar m-au apucat pandaliile pe el

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ancutzooo io nu-l inghit diloc..pt mine e cel mai mare B cu mareee
pacat ca numai intra si alte fete sa spuna...eheeeee sa fi vazut pe vremuri in ce topuri era mister B maree

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Oare am reusit sa o lamurim pe mimilica?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Liano ii dam PM?
Citeam odata la unul din sub alea care nu mai sunt in arhiva ca citeste pe forum fata lui si ii comunica ce si cum ...si iar imi venea sa il injur pe cateva pagini fara sa ma repet sa vad si eu daca retine aia mica cuvant cu cuvant

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna!

Am fost si eu pacenta dr Niculescu si tot ce am gasit (ceva bun daca se poate zice) este ca nu a vrut sa-mi ia bani decit dupa ce am ramas insarcinata (dar cred ca procentul de reusita era mai mult al dr Cocei). Dupa ce mi-a zis ca tb sa fac cerclaj fara sa-mi zica si motivul ... l-am schimbat.

Sanatate

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor,

Fiti un pic mai precise, ca nu inteleg CE ii reprosati.
Eu vreau sa merg la el ca al 2-lea doctor la vitro, prima va fi dr. Cocei.

Si nu am la cine altcineva sa merg:
- Cezara Bucur si-a omorat o pacienta, si am stat cu hemoragie vre-o 4 ore sa o astept si nu m-a vazut desi stia ca vin, m-am dus la alt spital cand am simtit ca lesin
- pe pacientele lui Marinescu le-am vazut asteptand nemancate mai mult de 24 de ore
- si ceilalti de la Giulesti nu dau regimul de stimulare personalizat, eu fac hiperstimulare de la 1/2 de clostibegit, va dati seama ce patesc de la stimulare pt vitro?

A, eu am fost la el la o histeroscopie, mi-a placut. DESI sunt grasunica si mi-a zis sa slabesc, da zau ca a fost politicos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna Gagici,

liana , prietena mea stie ca i-am povestit ...
nu ma pot abtineeeee trebuie sa strig tare ce indolentza are aceasta specie ... eu mi-am perdut pe la el vreo 3 ani din viata si m-am saturat de el ca de mere acre ...
De fiecare data cand ajungeam la el incepea cu " Doamna v-am zis sa va mai abtineti, sa tineti o dieta ce dracului " in afara faptului ca-s grasa eu nu am aflat nimic de la el .
Ieseau gravidele de la el plangand si le spunea ca daca se vor ingrasa cu mai mult de 8-9 kg el nu le mai urmareste sarcina si cand le e foame sa manance un grapefruit sa taie foamea.
M-a luat de la facerea lumii ... cu instilatii ... monitorizari pe natural si pregnyl , bla bla ... slabit pentru laparoscopie ... laparoscopia a avut loc in 2007 dupa Paste si mi-a zis ca "am mancat
toti mieii si toti cozonacii de pe pamant "... sincer, eu laparoscopia cred ca am facut-o doar asa sa dea la numar ...plangeam inainte si-l rugam sa-mi faca operatia sa vadem ce se intampla de nu ramasesem insarcinata in 11 ani si mi-a spus ca nu are timp si m-a programat dupa vreo 2 luni.
Si sa nu o uitam pe Super Vio , asistenta care incepe sa te zareasca de la 50 ron in sus , taie , spanzura ... face tot in Giulesti .
Eram pacieta lui de 3 ani si nu aveam telefonul lui mobil.
Stiti ce se intampla cu cei de la Giulesti si-au cam facut plinul ... oricum le merge din plin ... vin pacientele pe banda rulanta ... le programeaza pe loturi ... nu au nici un interes sa iasa FIV ca oricum nu au unde merge mai ieftin si tot la ei vin .

Sincer daca aveti probleme cu chisturi, fibroane si necesita laparo mergeti la Tutunaru este el mai atipic ca si medic, dar e ass in asta si eu l-am sunat si dupa ora 12 noaptea si dim la ora 6 si mi-a raspuns si la telefon si la sms-uri .
Iar pentru FIV mergeti cu incredere in Ungaria la Kali !!!

Mimilica , incearca si naturiste pentru chisturi , eu am avut polichistice si dupa 3 luni de tincturi si 10 sedintze de acupunctura cu dr Gearavela , nici urma , ovarele mele sunt clean.

Bafta !!!

Klu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

cristiama, cred ca depinde mult si de feelingul medic/pacient, poate tu te intelegi cu el.
Eu am fost o singura data la el, nu mi-a zis sa slabesc dar m-a trimis sa fac HSG fara sa i se para nimic suspect ca eu nu am ciclu cu lunile desi am insistat pe treaba asta. Nu m-a mai prins pe acolo.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput