Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am iesit si noi la plimbare sa ne aerisim, si ne-am aerisit de toti banii,ca bate un vaaaaaaaant de aproape imi lua pe sus caruciorul!!!Asa ca nu am stat mai mult de 20 de minute, si astea numai asa, ca sa nu zic ca a durat mai mult pregatirea pt plimbare decat plimbarea in sine...

Carmenela LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta si sa te bucuri la maxim de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei!

Fetele cu ceza, cum arata cicatricea la voi? Mie nu-mi place deloc a mea, e rosie si cam umflata asa in afara, cred ca e un cheloid asa ca am inceput sa scotocesc pe net si uite ce am gasit: www.cimeosil.ro/poze/1.jpg&imgrefurl=http://www.cimeosil.ro/&h=108&w=127&sz=11&hl=ro&start=41&sig2=fBSGXBzR-Jtzv-XtZzCGNQ&usg=VFd_YoKggbOc6_t27D1jRGyHhO8=&tbnid=60mIt2VpgmSF8M:&tbnh=77&tbnw=90&ei=2hr_SI6IC4v80QXmodmAAg&prev=/images%3Fq%3Dcicatrice%2Bcezariana%26start%3D36%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dro%26sa%3DN" target="_blank">aici. Aruncati un ochi si dati-va cu parerea pls!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ANNA la mine arata ok cezariana, nu mi se pare nici umflata si nici rosie, este mai inchisa la culoare pielea acolo dar e doar asa o linie subtire, pe mine nu ma deranjeaza.
M-am uitat la gelul ala nu stiu ce sa zic dar nu ar fi mai bine sa intrebi medicul ce parere are de acesta//
CE mai face fetita ta? Noi suntem bine crestem si pe zi ce trece suntem mai rasfatate, asta este e singura la parinti si mami ii fac etoate placerile, cea mai mare sa o tinem in brate.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

AM NEEEEEET ! Missed me? Au ba?
Da sa vedem cat o sa tina .

Carmenelooo, inca o data LA MUUUUULTI ANI si MUUUUULTA SANATATE, BUCURII CU CARUL SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI!

Ma duc sa citesc din urma si apr la capitolul urmator, ca pana oi citi tot ce scriserati de trei zile , se face maine probabil .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Carmenela LA MULTI ANI sa fiti sanatosi si fericiti

Raportam si noi controlul de 2 luni...facuram vaccin si bebe a plans foarte putin(cat a stat ac'soru in bulanul lui) 59 cm si 5,400...
2 ore nu avem voie sa bem laptic asa k sunt cam prinsa printre plansete...smiorcaieli...maraituri..etc!!

Va pup..revin

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

HAI CA M-AM ENERVAT!!!

Fac prezentza acu' shi avertizez k se scade nota la purtare!!!

ela81it???
the_andreea???
kla78???
mcoca???
mickycris???
map???
boooooootiiiiiiiiiiiiii?!!!!
bujooooooooooo?!!!!
lilys???
laremi???
pagurschimag???
bubuleana???
dr_anca??
violeta_m_tm???
punca???
ingry???
sursula???
ankuta???
clabur???
ladymina???
andreea_or???
michellab???
locca???
andrey2008???
oanasm????????????????????!!!

Io-te numa 25 de mame disparute!!! Shi nu mai zic de alea pe care io nici macar nu le cunosc decat din lista ...

Bah da toata lumea e in Bora Bora????

Va paste corijentza pe toate!!!!
Profa vino'ncoa shi da-mi o mana de ajutor. Sa nu mai zic ca shi pe tine te poate paste corijentza ....

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

salut toate mamicile si bebeii vostri frumosi foc,sa fie sanatosi si sa va aduca numai fericire si bucurii!

in primul rand as vrea sa motivez absenta mea de la odisee ca de acolo a inceput totul,desi recunosc ca v-am mai citit printre randuri si chiar am vazut pozele bebeilor celor care ii au la semnatura ca parola de la cont eu nu o am,motivul absentei mele este aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112136&whichpage=5,nu ca ati fi interesate sa stiti dar am vazut ca au fost cateva discutii cu fetele care nu mai scriu nimic,si mi-am vazut de multe ori nick-ul in mesaje,doar ca tipa care a stiut sa ma faca sa ma simt prost si-a sters mesajele care se adresau mie,in fine,daca considerati ca bebelasul meu va incurca pe lista va rog sa-l stergeti iar daca doriti puteti sa-l lasati,ramane la aprecierea voastra.

cate o pt fiecare si un pt toti bebeii scumpi!

mamica fericita deDenis Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ileanooo, Sursu adica mia cuscra , weekendu ce trecu l-a botezat pe jineremiu la Ieshi, io asa am inteles din ultima ei postare. Poate nu au venit inca... Si io astept cu interes pozili . Iar cu Locca ma vad eu des, ca stam pe aceeasi strada . Si ea a avut botezul weekendu asta si ieri a facut gauri in urechi la fata. Sunt bine dar ocupate, ca si ea are doi cupii .

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dara ce bine ca arata ok cicatricea, si am meaa fost ok cam pana pe la o luna jumate, doua. la controlul de 6 saptamani era doar o liniuta fina, ca si dr a ras, ica "chiar nu se mai cunoaste"?Dar apoi, usor usor, a inceput sa se inchida la culoare si acum e grena, si s-a facut proeminenta, poate si din cauza ca inca mai am ceva burtica si se face pliu, iar taietura este exact in pliu, si ma gandesc ca a stat pielea inghesuita acolo, habar n-am.Oricum, din cate am citit eu despre cheloizi nu prea mai ai ce sa le faci decat operatie estetica, si sincer nu mai vreau la cutit ever, in nici un caz de buna voie! De aia am zis, ca poate nu-i prea tarziu, totusi sunt doar 3 luni jumate, poate mai pot repara ceva, dar e cam scump gelul ala, tubul mic e cam 120 lei, iar cel mare cam 200 lei. Si vroiam sa stiu daca ati mai auzit de el daca are rezultate, ca sa nu dau banii degeaba pe experimente.
In rest Ioana e bine, creste pe zi ce trece, acusica facem 4 luni, incepem diversificarea...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

La multi ani,Carmenela!
Kla,sa-ti traiasca bb-ul,si daca imi permiti,parerea mea e ca te-ai suparat at degeaba,toata lumea era stresata si fiecare avea fel de fel de pb,hormoni si altele.
Ana,nici grasul meu nu se intoarce si nici nu e interesat,atat de mutl se oftica cand il pun pe burta de zici ca e pe carbuni incinsi,nu vrea sa stea deloc;daca il intorc eu pe o parte at ajunge pe burta,ca, deh, jum a facut mami deja
Ile,nu te-am mai vazut pe mes,si eu vroiam sa te intreb de tigara electronica.
Uf,abia astept sa treaca si sapt viitoare si sa raman acasa cu bb,ca nu mai rezist asa.

la toata lumea

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Kla Io una nu am fost la odisee si nu stiu care e treaba, dar zau daca merita sa tii atata timp supararea...Nu cred ca incomodeaza pe nimeni bebelul tau pe listutza de pepenasi, iar tu daca vrei sa mai scrii esti binevenita

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mai fetelor, mie tre sa imi dea cineva un sut in posterior sau sa ma ia pe sus si sa ma duca la dentist, ca nu reusesc sa pun mana pe telefon sa imi fac programare. Am si eu o carie care nu ma doare, dar stiu ca trebuie tratata; eu sunt fricoasa rau la capitolul asta si pt ca nu am stiut ce e aia durere de dinti nici nu am prea trecut pe la dentist , dar pun pariu ca daca ma duc o sa imi gaseasca la fiecare dinte cate o problema. Ufff, cum sa fac eu sa imi fac curaj...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput