Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Asaaaaaaaaa la noi NINGE!! Da' nu ninge asa...adica o tzara de zapada pe pamant cald si care da in ploaie...ninge si e ger! O sa ziceti ca mi-am luat-o razna da' asa de dor mi-a fost de niste maini inghetate!! M-am distrat cu fiica-mea de numa' si am murit de ras cand mi-a venit in casa suparata foc ca are manusile ude si ca a alunecat in iarba cu zapada si s-a udat Mor de dragul ei cand ii vad reactiile inocente de copil Lol, iar incep sa plang ca proasta lua-i-ar ceva de hormoni sa-i ia... da' asa ma emotionez cand ii vad ochii plini de dulceata copilariei...abia astept sa inceapa si Julia sa descopere lucruri noi sa ma bucur la dublu!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

THE ANDREEA una e sa fi stresat si alta sa te apuci sa jignesti pe cineva fara ca acea persoana sa-ti spuna un cuvant,si pe mine ma tine supararea multtttttttt tare ca deh sunt LEU!de fapt cu acea tipa nu mai este cale de intoarcere deoarece m-a atins unde m-a durut mai tare atunci, asa ca.....dar n-are rost sa va umplu eu capul acum cu astea,ar fii culmea sa ma apuc acum sa jugnesc pe acreva ca deh poate am deprimare postnatala apoi sa nu mai stiu cum sa cer scuze.ei lasa toata trec.

http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/

mamica fericita deDenis Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

kla dar ce s-a intamplat?Cine te-a jignit?

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Kla,sorry,stiu ca te-ai suparat at,stiu( cred) si motivul,dar acum tii in brate minunea mult asteptata.Eu zic ca poti scrie aici in continuare ca sunt niste fete minunate gata oricand cu o vb buna si un sfat prietensc.Eu nu fac parte din ele pt ca nu sunt f activa,dar pe cuvant ca nu am ratat nici un capitol de cand s-a deschis odiseea.Si le stiu pe fiecare in parte(desi ele nu ma stiu ).

mamicile si bb-icii

Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Kla bine ai revenit! Eu stiu problema, chiar daca pe atunci doar citeam odiseea. Cred ca v-ati aprins prea repede, amandoua. Discutii au mai fost, chiar si jigniri mult mai mari decat ce ti s-a intamplat tie. Dar am trecut peste, trebuie, nu? Daca nu poti trece peste si nu o poti ierta pe Alina, asta e. Macar sa scrii, sa ne povestesti despre voi si despre mica voastra minune. Chiar te-am cautat si te-am gasit (eu si stiam exact unde as putea gasi date despre tine) si te-am trecut in lista pentru ca esti o mamica de-a noastra si bebe Denis un pepenash! L-am vazut in poze : este un frumusel si jumatate iar tu o mamica slabuta si draguta! Felicitari!

Andreea vei sta acasa? Doamne Ajuta!

Didi vrei sa-ti fac terapie "pro-dentist"? Ca sunt una dintre cele mai vizitatoare de dentist persoane in viata (ce exprimare de kuka-tuka-luka:)) Fruntea sus si bafta! Nu e ala chiar asa negru!

Mada ce frumos! A venit iarna mai repede la voi! Abia astept sa traiesc si eu fericirea asta alaturi de vietzisoara mea mica!

Eu cred ca am un magnet si atrag persoanele care mor de grija si de datul cu parerea, la modul cel mai agresiv cu putinta.

Cand am fost la vaccin + control la Polizu, stateam pe hol si o asteptam pe dna dr sa vina sa ne ia. Thea in scoica, io in genunchi langa ea ma maimutaream, tati in picioare. Vine o doamna cu o fetita in brate si direct, fara buna ziua, fara nimic " Dar baietelul are un handicap la cap? ca-l are stramb!" Sunt poze in picasa cu Thea imbracata in sarafan, exact din ziua aceea...asta ca sa intelegeti voi cum de a crezut-o baiat. De restul "crezurilor" atat de suav exprimate...ne-a pufnit doar rasul!

Astazi in parc, soare, frumos, am parcat carutul langa o bancuto-piatra si ma jucam cu Thea de-a avionul. Si de la briza + soarele bland, aveam amandoua bujori in obraji. Vine o doamna cu nepotul : vaaaai, ce e? Ii raspund ca e fetita, ii raspund si la intrebarile cat are, daca mananca ou si ficatel de pui :) si daca ii tavalesc suzeta prin zahar vanilat si de ce sunt nebuna si tin copilul fara caciula cand afara sunt doar 20 de grade. Ei si dupa ce simteam cum curcubeul e pe fatza mea si cum am in gura o piatra scrashnitoare, vine si duma inteleapta de final " Dar voi doua aveti o boala de piele, nu? Ca sunteti tare roshii la fatza". Si am raspuns doar NU, sec si cu ultimele puteri de a-mi tine mainile pe copil. Mdaaah, asta adaugat la muultele probleme pe care le am de rezolvat si la starea de nervi vis-a-vis de unele lucruri si la starea de lehamite. Cred ca le atrag io cumva pe suavele astea pareriste!

Ma scuzati ca v-am facut capul mare! Ma retrag in barlog!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Carmanela La multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multa iubire, intelegere si impliniri.
Narcisa la multi ani! Scuze pentru intarziere.
Ileana fac sai eu prezenta,
Kla m-am uitat la pozele de la semnatura, ai un baietel superb
sa treaca supararea
Didi sa treaca frica si sa mergi la dentist
pe toate

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

multumesc de REPRIMIRE,stiu ca deja ati legat multe prietenii si sunt la zi cu tot ce s-a intamplat si se intampla aici dar na asta e eu iert dar nu uit,asa sunt eu ce sa fac.

TECKY n-are rost acum sa incep sa povestesc ce s-a intamplat dar atunci mi-a cazut foarte greu acele vorbe.

SUN din cate imi amintesc chiar tu ai dat vestea aici cand am nascut si iti multumesc,si am vazut ca ai mai intrebat de mine.

eu sunt bine,ma descurc cam greu cu bebe ca sunt singura,sotul vine acas doar la sf de sapt dar incerc sa fac fata,am noroc ca e cumintel si rasator,el cu oricine il baga in seama rade si "povesteste" asa cum stie el,mai nou a inceput sa chitaie cat il tin puterile si povesteste cu peretii,cu usa de la camera lui,cu candelabru cu tot ce poate,si papa cu lingurita cereale si fructe pana acum mar,banana si para si e totul ok.ii dau formula si papa cam 210 ml de 4-5 ori pe zi.cam atat despre noi deocamdata.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Sun este pt prima data cand te vad nemultumita de ceva

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

CARMENELA LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI BUCUROASA SI VOIASA ALATURI DE FAMILIA TA.

Kla nu stiu care e motivul supararii tale si sincer nici nu vreau sa il stiu, in schimb eu am vazut ca tu ai un baiat superb care e bun de model . Am impresia ca mamei ii place sa ii faca poze cu tot felul de palariute, caciuli, caschete, fesuri cu care ii stau bine. Mai bine povesteste de el ca mie tare mult imi place sa aud ce fac bb.

Tiberica luminarea de la botezul lui Sebi intradevar a avut hortensii si trandafiri. Cu tortul e mai complicat, caci nici eu nu stiu exact cine l-a facut. Cred ca l-a facut un cofetar pe care il stia bucatarul de la restaurantul unde am facut botezul. Nu a fost ceva ce am ales noi ci a fost o surpriza, caci in drum inspre biserica in ziua botezului am descoperit ca cei de la restaurant nu se ingrijisera si de tort, asa ca le-am spus ca este treaba lor ca in citeva ore sa apara cu un tort pe care sa il servim invitatilor...

Tecky eu stau in Domnesti in vestul Bucurestilor, iar oe aici din cite stiu eu nu sta nimeni, asa ca eu sunt in stare sa imi iau copilul la subrat si sa plec unde am chef.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

as vrea sa va rog sa modificati in lista greutatea lui bb la nastere,a fost 2900 si cezariana la 38 sapt,multumesc.

VIOLETA multumim de aprecieri!

PICAam scris in mesajul anterior cate ceva de bb meu,e un scump si un dragalas asa cum sunt si bebeii vostri,

am sa pun si cateva poze de la botez sa vedeti ce costum cu papion a avut baietelul meu.

Mergi la inceput