Pepenasi de iulie-august 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
ariadnabr spune:
Sun iubita, iarta-ma da' ma busit rasu' cand am cetit ce ai scris!! Boala de pele ha?
si handicap la cap?? LOL ambele si amandoua in aceeasi zi??
Na de aci un
sa treaca de oftica
Mie mi-au zis ca Sonia e baiat pana pe la 18 luni penca nu era prea pletoasa...ma intrebau daca e baiat si cand era imbracata cu rochita roz ![]()
asa ca...ata ete
Io va umbesc pi amandoua asa...cu tot cu boli de pele si gat stramb! Na! ![]()

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
pica1 spune:
Sa va povestesc ce am facut aztazi... Mai intai ma apucat dragul de a rearanja dulapul lui Sebi pt ca maniaca din mine nu mai putea sa se abtina. Saraca soacra mea a incercat sa ma ajute si a pus in dulap in locurile unde erau predefinite, lucrusoarele lui Sebi pe care le-a primit la botez, dar cum spuneam mai sus...maniaca de mine nu s-a multumit, caci de... nu erau puse in ordinea in care o vroiam eu si nu erau impaturite toate la fel... si nu erau despartiti pantalonii de trening de pantalonii de iesit afara si alte cacaturi de acest gen...Dar bineinteles ca mi-a pierit cheful de a rearanja si am lasat jumatate din lucruri , am echipat copilul si am plecat in parc. Ca o paranteza, eu daca ma duc in parc la Moghioros, nu parchez masina la parc ci o parchez infata blocului la sora-mia caci ma acuiez la ea sa ii dau de papa lui Sebi sau sa iau o pauza. Drept urmare cind ajung sa parchez masina, parcheaz-o daca poti. Un bou cu un matiz lasase masina de-a curmezisul locului meu de parcare si intrase intr-un magazin de piese auto...M-am chinuit sa introduc cumva ditamai huiduma de masina de peste 5m in locul de parcare, ca sa aud dupa ce a plecat cretinul ala cu matizul ca i-a spui celui cu magazinul de piese auto ca "Las-o domnule ca nu dau masina la o parte, daca are asa masina sa invete sa o conduca". Asa de rau mi-a parut ca nu m-am dus sa ii spun sa isi ia masina de acolo, caci oricum pe linga faptul ca bloca accesul in locul meu de parcare, mai era lasata si in strada...Si uite asa am pierdut eu 20 minute din plimbarea lui fi-miu..., dar recuperam noi miine...
SEBASTIAN (31.07.08)
Tecky spune:
kla foarte frumoase pozele cu baietelul tau Denis,este un frumos.Am inteles motivul pt care te-ai suparat dar eu iti spun ca ma bucur ca ai revenit printre noi.Aici suntem familia pe care mai rar o intalnesti.
pica ce departe stai!Daca stateai mai aproape poate ne intalneam mai des.
SUN si mie mi se intampla sa patesc aceleasi lucruri ca tine.Multe babe scrantite isi dau cu parerea in privinta copilului meu sau cea mai tare intrebare:dar ce are de plange?La care eu le raspund:daca as stii ce are as face-o sa nu mai planga.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
pica1 spune:
Tecky dar tu unde stai?
Kla am vazut pe urma ce ai scris despre Alexandru, probabil ca in momentul in care eu scriam mesajul tuil postai pe al tau. Abia astept sa vad poze cu domnul cu papion.
Din seria Ileana si soacra. Ileano stai linistita ca nu este neaparat sa fie nasol daca stai cu soacra. Eu una sunt foarte multumita de convetuirea cu ea. Principala calitate pe care trebuie sa o aveti amindoua este toleranta. Si iti mai dau un sfat: daca ai neintelegeri cu ea incearca sa le rezolvi cu ea si nu cu ajutorul sotului, incearca sa nu il bagi intre voi si nu il face niciodata sa aleaga.
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
Sun, Tecky, unde gasiti toate babele ticnite? Ori oi avea eu fata mai fioroasa sau mai scarboasa de nu are nici o baba curajul sa imi zica ceva. Oricum cred ca as fi in stare sa musc din ele, dar bineinteles ca asta as face-o cu zimbetul pe buze 

SEBASTIAN (31.07.08)
turturica spune:
carmenela, multi ani fericiti iti doresc, sa fii sanatoasa si iubita 
marimar, ne bucuram de incuscreala. De-ar sti tac'so ca deja am dat-o ...
Si-asteptam poze mai recente cu bebe Mircea si cu fratiorii, ca sa pot sa-i arat lui tati cui am dat fata ![]()
Cu serviciul incep intr-adevar sa merg la birou dupa ce face Mara 6 luni, dar din decembrie incep sa lucrez part-time de acasa. Si nu stiu cum o sa ma impart, ca nu mai imi vine sa ma-ntorc asa de repede la job 
biri, tu cind incepi servitzul? Nici mara mea nu vrea biberon, il scuipa c-un dispret total, chiar daca i-am dat laptic de-al meu, m-asteapta zile grele.
flo, cit de cald zici c-ai facut lapticul ca sa ia biberonul?
sunu, desi pt tine n-a fost distractiv, m-ai distrat cu bagatorii in seama. Si cu ce trebi te ocupi matale acuma daca nu sint indiscreta? Cu scoala de la praga cum a ramas?
boti, ce-i aia prima de muraturi? Hai c-ai o firma beton, ai vostri n-auzira de recesiunea mondiala?
Ca eu am tras azi o fuga la birou sa discut cu sefu' conditiile revenirii mele la servici si n-am auzit decit ce neagra-i economia in general si cistigurile/pierderile noastre-n particular, mama ei de recesiune.
kla, uelcom. Eu nu stiu de ce te-ai retras de la odisee, ca m-am inscris dup-aia, dar cred ca ar fi bine sa ni te alaturi la scutece, ai un baietel tare frumusel si-ar fi pacat sa nu ne mai scrii de el.
kimmy, tecky, si mie mi se pare ca Mara mea seamana in unele poze cu Maria anaxenei. ano, cind viu in tara tre' sa ne intilnim sa comparam fetele pe viu
Mami de Mara (19.08.2008)
Anilansa spune:
buna seara...
Klabine ai revenit ! m-am uitat la strunful tau, e un scum... si are paturica ca a strunfului meu.
Darius azi a facut toata ziua vocalize... a tipat cat la tinut plamanii ... de ce?... iam lipit pe pereti diferite figurine si le spunea povesti si se si enerva pe ei(cred)
acum plecam sa papam ... nopte buna... ne vedem miine la cafea
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Dianami spune:
Carmenela,
! Multi ani sanatosi, fericiti si cu multe bucurii aduse de reginuta! 
Diana, mami de Iulia si Andrei
maitreyi spune:
LA MULTI ANI, CARMEN! SA FII SANATOSA SI VOIOASA! 

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY