Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetele si pepenasii!

LA MULTI ANI CARMENELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imi pare tare rau ca n-am ajuns la intanire, poate alta data

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOLUL 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,CARMENELA!!!!sa fii sanatoasa si iubita!!!!!

eu maine merg la buc,la control,sper sa ma coasa o data,ca m am saturat de schimbat pansament!
vreau sa il duc si pe cris la gradina zoologica sau la muzeul grigore antipa,desi o sa fie cam obositor,ca il luam si pe codrin cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Turtu nu m-am suparat pe babele alea, nici macar nu m-au enervat. Ultimei imi venea doar sa-i pocnesc scurt si cu sete una peste ochi, ca eu sunt tare si nu-mi pasa dar altei mamici ii poate distruge sufletul un asa discurs. Le-a pedepsit viata destul, ce sa ma mai supar si eu. Oricum nu se apropiau de mine, dar ete ca sapt asta am patit-o:) Cu treburile...da, la master m-au acceptat, ar trebui sa incep de la anu, prima data prin iulie, apoi mai serios din octombrie. Momentan sunt hotarata sa merg pana la capat. Iar cu celelalte treburi, eeeh, sunt multe si imbarligate si eu mult prea perfectionista.
Sa-mi fie copilul si iubitul sanatosi, este absolut singurul lucru care ma intereseaza! Restul sunt detalii...mancatoare de timp si energie, dar rezolvabile!

Huhh, cam mult am scris azi! Seara buna!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

seara buna fetele mele dragi,
am revenit acasa, obosita taaaareeeeee, dar improspatata cu o culoare vie in par...numa' buna pentru voma lu' fiimea.
Va multumesc tuturor pentru urari, sunteti extraordinare. Gandindu-ma eu azi ca asta e cea mai frumoasa zi a vietii mele, pentru ca e prima pe care o impart cu puiul meu, dar si cea mai trista, pentru ca nici azi nu m-am putut bucura de ea fara sa ma gandesc la...toate, si gandindu-ma pe cine sa bat la cap cu momentul asta "veselo-trist" si pac...numai nume de aici mi-au venit in cap, am realizat azi pentru prima oara ca aici e chiar o familie... Desi pare un cuvant folosit usor si marturisesc ca pana acum l-am crezut siropos in acest context....este cat se poate de real. Sentimentul ca esti intr-o familie este foarte puternic. O familie cu bune si cu rele, cu membrii mai tristi, mai veseli, obositi, ingrijorati, fericiti, blanzi, impaciuitori sau dimpotriva, razboinici, familie in care se dau sfaturi, pareri, se impartasesc dorinte si vise.....de tot felul.... Asa e o familie... Trecem peste toate, vin altele..si trecem si peste ele...Asta e viata, asa e orice familie. Ma bucur sa fac parte din ea...asta e tot...Si va multumesc tuturor pentru asta, sincer si cu eforturi sa nu fie chiar siropos, ca nu suport declaratiile siropoase....
Ile, id-ul meu de mess e carmen_david2000
Eu va pup pe toate si ma retrag in glorie sa masez una bucata popo de bebe, ca daca nu mi-a placut cartea...asa imi trebuie, na!
Sa va traiasca copii si sa va aduca numai bucurii si impliniri, sa aveti inima fericita si blanda, multumita si impacata.
La multi ani cu drag.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput