Pepenasi de iulie-august 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Chuny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Mama lui de 7 kile juma ca m-a facut var-za |
Deci fraza asta merita sa ramana motto pe prima pagina !!!! Eventual scrisa la plural.
Ca tot vorbiti de soacre, a mea e un munte de energie negativa. Am locuit cu ea o luna jumate acu 6 ani si vara asta inca 2 saptamani. A fost oribil.
CARMENELA, la multi ani si tot ce-ti doresti tu mai frumos sa ti se implineasca.

Cu saltelutele de infasat nu trebuie sa va ingrijorati. Vladimir mai incape in ea si la 2 ani ... si are 93 cm deja. E drept ca picoarele nu-i mai incap de mult
Noi cu kilogramele stam foarte prost ... dar f prost, drept pt care tre sa-i introduc la Anna cerealele. Cam devreme, zic eu ... dar asa a recomandat pediatra. Am incercat sa-i dau cu lingurita, dar a protestat vehement. Mai incercam si azi!
Sibylle
Nasterea ariciului junior VLADIMIR
Cum a intrat Anna in viata mea ANNA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
ariadnabr spune:
Madam Ileanna ia vezi madam cum rezolvi cu logatu' pe mess
ca nu di alta da imi e dor si de dumneata...
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ladymina77 spune:
Salutare si de la noi,
Scriu vro 2 vorbe sa nu ma lase Ile corijenta desi n-am chef de scris ca-s rupta`n 4.E puseu de 3 luni si manifestat cu supt din ora`n ora noaptea?Pfuai de capu` meu ca-mi cad ochii`n gura de somn.Cat tine puseul asta?
Mai am si o diaree urata cu ceva sangerare,scuze de detalii dar mai zicea cineva de treaba asta pe aici.Ce-i de facut?O fi de la hemoroizi interni?ca afara nu-i mai am momentan.Urata treaba.
Copil mare plecat in Ungaria de vineri,abia astept sa vina acasa.Vine cu arcada sparta da` nu-i bai cika:)
Azi mergem la vaccinul de 2 luni,sper sa fie ok.
LA MULTI ANI! CARMEN
O zi frumoasa va doresc,am fugit afara
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Gabriela82 spune:
LA MULTI ANI CARMENELA! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
ankalaura spune:
TECK - nu esti tu obsedata... Dar cam asa merge treaba cu femeile astea... Motiv pentru care am schimbat vreo 5 pana sa dau de cea ca lumea... care din pacate s-a imbolnavit si a si murit intre timp... Si motiv pentru care acuma evit sa mai chem pe cineva... Ma gandesc, ma razgandesc... si tot asa...
Cu mopul H2O - niste idioti si aia... Am sunat acuma sa vad ce naiba nu mai vine, si cica abia la mijlocul lui noiembrie!!! Ca nu il aveau de fapt si nu au stiut si sa ma pupe undeva ca deja ma evernez.... Aia e... o sa vina cand iar nu o sa mai am un sfantz!!!
ILE - cum vad ca sunteti 100% decisi, incep sa iti fac galerie. Sa ma anunti cand te muti. Vin cu una bucata moral la pachet
Sper sa nu dureze mult convietuirea... adica sper ca treaba cu "cat va trai ea" era o metafora...
Pe masa de infasat incape destul de binisor, dar nu o pun eu pana sus si imi mai trage cate o bucata in burta, cu amandoua picioarele odata!
Acuma ma duc sa echipez fetele la ushkeala
Anca mami de Eliza si Erika
Kimmy spune:
Sunt revoltata pana la sange!Pana acuma a fost cum a fost,dar azi m-a disperat!
Deci ca sa ma duc pana la cel mai apropiat magazin,ca mno,mai ramane omu fara una-alta,am de trecut printr-o benzinarie,pe unde de n ori era cat pe ce sa ne faca papa de caini cate-o masina,ca intra in benzinarie ca la curse...unde,normal,nu este trotuar!Mai am de trecut peste un drum cu 4 benzi,pe care nu exista trecere de pietoni!Dupa aia este capat de linie,si se aseaza frumos cate 4-5 autobuze,lipite unu de altu,de nu treci neam singura,d`apoi cu carucior,deci trebuie din nou,sa ocolesc pe drum!ca of corse nu este trotuar!!!Nu se poate asa!Tara lu papura voda!Vai ce ofticata sunt!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Didi81 spune:
Carmanela, la multi ani!!!!!! 
Bufi, eu stiu cu beonele ca regula e ceva de genul ora pe zi lucrata si milionul pe luna la salariu. Adica 8 ore pe zi => 8 mil/luna. Eu ii dau 13 mil pentru ca face de toate si sunt foarte multumita de ea. Prefer asa decat sa am vre-un dubiu.
Flo, felicitari pentru incisivi 
Turtu, cura de slabire la mine e doar cu numele, ca nu am tinut decat o saptamana dupa reteta aia de la Mada. Dar in ultima luna am slabit 4 kg, ca am fost la aerobica si am evitat sa mananc mult seara. Asa ca fara bataie de cap chiar am slabit, si am mai mancat si dulciuri
; asa sa tot slabesti ![]()
Anka, cere-i doctoritei tale sa iti arate ea legea in care scrie ca nu se poate lua medical dupa postnatal ![]()
Boti, bine ai revenit 
Ileanna, cu soacra, daca e macar pe jumatate atat de draguta si de intelegatoare cum e a mea, atunci cred ca va veti intelege
. Desii vad ca marea majoritate te compatimesc pentru asta, eu sunt mai ciudata si nu stiu ce e aia soacra nesuferita; nu pot sa imi imaginez conceptul ![]()
Sunt intr-o perioada proasta
. Tre sa ma duc si la ginecolog, si la stomatolog, tre sa ma duc si cu Aida la pediatra pentru vaccin, si la dermatolog pt iritatia de pe maini; asa nu imi place mie sa ma plimb pe la doctori... 
Nu am terminat de citit, dar trimit acest mesaj acum si mai revin.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
M&M spune:
Carmenela, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de familie!!!

Eu sunt prinsa cu o multime de treburi si nu prea am timp de forum...
pe toate!!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
bujo spune:
Carmenelooooooooooooooo, sa-ti traiasca familia si copilashu lu matale. Sa ai noroc cu caru si sanatate sa dai si la altii. 

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
dara_d spune:
[LA MULTI ANI CARMENELA]

Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120