Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Multam, multam Gini, Kimmy, Dana, Flo, Anilansa...Am vas't mesajele voastre mai tarziu, dupa ce creasem acea scrisorica luuunga de mai sus....
Sa traiti si voi fericite si implinite. TOATEEEEEEE.
Paaaaaaaaaa

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Carmenela multi ani inainte!Super haios momentul inmanarii cadoului de catre sotul tau.Sotul meu rar mi-a facut cate un cadou fara ca eu sa stiu pt ca stie ca sunt dificila si inainte de fiecare ocazie mergem la cumparaturi impreuna si el doar scoate cardul.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

'Neatza!
Carmen-LA MULTI ANI! -SA FII IUBITA!(auzi,mai dai de beut....sau s-a terminat tot azi-noapte?)

nici David nu mai incape pe masa de infasat....doar in diagonala ma descurc!
bei,astia cu c-sale au vazut ca noi ne-am pus pe comenzi si pana la sf lui noiembrie....dubleaza pretul....nu-i corect!

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Rontzy, Tecky, pei voi ce facurati mei azi noapte, ha? Mai avem aicisha d'un sanvish, doua...sh'un pahar de bere, ca sampania se duse neneeeeeeee...Cu nebune ca Ile, sormia si Mada, voi va puneti? Pai astea baura tot, neneeee.. Nici nu le scosai bine pe masa si gata...pe gat!
Sormiooooooooooooooooo, dormi, ha, dupa beuta de aseara.... Ai folosit cauciocu'? Details, please, details..
Tecky....tocmai DE AIA merg cu el la cumparaturi, cica strategic, cu o saptamana doua inainte de ziua mea... Ca sa ma "minunez" la cate ceva ce as vrea sa imi ia...si sa "ma surprinda" cu ideea lui originala cand vine cu acel ceva. Cum naiba inca nu m-am invatat minte ca nu e asa, nu stiu.... Cred ca nu fac neuronii sinapsele cele trebuincioase....Bai, si aveam nevoie de atat de multe lucruuuuuriiiiiiii...
Lasa, ma, ca e baiat bun, pupa-l-ar mama pe el....

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mai salteluta mea e lunga cat dulapiorul,o am asezata de-a lungu pe ea,si cred ca o sa pot s-o schimb acolo mult si bine.E de la auchan salteluta.Am vazut si mai scurte,de exemplu la ikea,dar sunt tare multumita de asta.E si mai fixa,putin mai tare,si are marginile mult ridicate,asa ca dupa ce o schimb pot s-o las pe ea de exemplu pana duc pampiloiu cacacios la cos.Anaxena are la fel...de fapt la ea am vazut prima data si mi-a placut

Ca tot vine vb de masa de infasat,de ieri Timi se rasuceste pe ea,se pune pe o parte si isi ridica capul,de foarte greu reusesc s-o schimb.Trebuie sa asez scutecul de vreo 3-4 ori pana reusesc sa-l inchid.Noroc ca nu prea o cremulesc pe timpul zilei,ca mi-ar lua vreo 10 minute procedeul.

Mai am vazut ca va plangeti de iritatii,nu mai stiu exact cine a zis,am observat o usoara roseata la cutele la picioare,si am dat-o cu crema cu galbenele de la Bubchen si dupa 3 aplicari i-a trecut!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mdaaa ... deci cu masa de infashat shi cu landoul tre' sa-mi iau gandul de tot peste vreo 2 - 3 saptamani ... . Fetelor ai vostri cre' ca nu mai incap demult pt ca aveti mese din alea de se ataseaza pe pat nu? Io am din aia cu dulapior cu tot. Noroc ca e desteapta si se scoate extensia pt infashat si se transforma in dulapior cu sertare.

Carmenel io adresa ta o cerusem pt ca pe biribu o am de mult in lista. Da' n-am fost clara k deh, dupa atata beutura ... e greu sa vorbeste romaneste.
Cat despre faza cu barbac'to ... hai sa fim serioase, chiar te asteptai la altceva??? Io nu stiu de ce naiba nu li se aprinde si lor un bec de cate ori spunem "moamaaaa ce-mi place chestia aia!!!!". Ca e si usor nene, ca mai tot timpul ne place cate ceva . Dar ma rog ... "vorbeste the wife" deci trecem pe low battery, o stiu io p'asta. Oricum tipul a fost un maaare dulce, asta tre' sa recunosti.

Eu cu barbate-meu is mereu in plop cand e ziua lui, tot timpu' tre sa ma gandesc la vreo idee creatza shi simbolica (gen ) ca NU AM CE SA-I IAU SA-I PLACAAAA!!!! Omu' asta e de 15.000 de ori mai pretentios ca mine shi nici el singur nu'si gaseste decat f rar ceva sa-i placa asa ca io am renuntat demuuuuuuuuult.

Cat despre 36 de ani, hai ma lasa-ma k si io fac 34 in 2 luni. Mai avem shi noi o buca de placinta si io zic ca e cea mai si cea mai gustoasa, io asa simt. Acuma e adevarat k dupa ea ... ajungem la partea care s-o ars in cuptor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani, fata draga! Sa-ti dea DD tot ce-ti doresti.

Eu nu-s depresata bre ci doar enervata de niste treburi si foaarte prinsa cu altele si fara chef de scris. Dar si cand or iesi....ferrari enzo imi iau :))) de bucurie...

Turtu sa-ti traiasca Mara. Este o frumoasa iar voi, o familie minunata!

Birinuchis fi-tu e ca a mea. Vorba Ilenei, nu ca ar fi mai destepti, dar arcuri in fund sigur au.:))

Imi pare rau pt fetele care au inceput/ se pregatesc sa inceapa munca! Nervi tari va doresc!

Cuscri pupa baiatul! Nu are nimic, stiu io sigur!

Ma intorc la fi-mea care vrea sa mearga prin toata casa si eu o sa am spatele distrus curand. Si la mega treburile mele! Mai viu io, cand si cand. Pup

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Biri,pot sa te adaug si io la lista de mess?

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Uffff ... am citit putzin la fetele de sept-oct shi mi-am adus aminte de vremea cand Vladutz era un matz mic shi cu ochii lipitzi shi eu eram stresata shi speriata ... Ce vreeeemuuuuuri ...

Nu pot sa zic ca regret perioada dar ... a fost u-ni-ca shi a trecut asa de repede ca mi se pare ca am visat ... oricum eram hai-huie de cap shi cred ca mi se parea ca visez.

Doamneeeee ... copilul asta imi da niste momente atat de pline ... traiesc fiecare secunda cu o intensitate de simt ca ma transform asha, intr-un foc de artificii. Nu prea am trait asha ceva decat din cand in cand indragostita fiind, in perioada aia de tatonare reciproca. Shi cand m-am maritat ... Dar culmea ... nu la nunta unde mi-a cazut tot moralul cand am relizat ca ai mei sunt de fatza shi ca dupa o copilarie oprimata nu is capabila sa fiu eu insami in fatza lor. Ci cu 2 zile inainte sa ma marit ... intr-o seara de noiembrie cand veneam as usual de la giob, am parcat mashina la locu ei shi am ramas pe scaun intr-o stare de extaz total uitandu-ma la felinarul de langa ea shi la prima ninsoare care cadea usor in lumina galbena a felinarului. Shi imi venea sa mor de ras ca viitoru' sotz tocma ma scosese din mintzi cu cateva clipe mai devreme (evident ca ne-am luat de par inainte de nunta asha cum imi povestisera toate colegele patzite) dar NU ERAM CAPABILA sa pastrez vre-un fel de suparare. Cre' ca ar fi putut cineva sa-mi dea shi cu o bata in cap ca mie nu-mi pasa . Shi fix in ziua de cununie religioasa ... dimineatza insorita shi rece ca gheatza de noiembrie, totul parca stralucea orbitor, era duminica shi orasul era pu-stiu ... io eram in taxi shi ma intorceam de la coafor cu voalu' in cap shi in blugi. Aveam o claritate teribila in minte shi in suflet shi lumea imi aparea parca pentru prima data clara, adevarat shi ... vorbitoare. Ma uitam curioasa peste tot ... sa vad CUM ESTE LUMEA IN ZIUA IN CARE EU MA MARIT .
Aaaaaa shi inca un moment cu 1 zi inainte cand ma duceam sa-mi fac manichiura. Same ... in taxi, zi innorata shi intunecata de novembre de parca eram intr-o mare incapere. Ma sui io in taxi shi ma asez visatoare pe bancheta din spate ... ningea aghen shi la radio incepe Hrusca "te uita cum ninge decembre ...". Cre' k am shi gemut de fericire

Da mah, da copilu' asta imi baga momente din astea every day!!!!!!!!!!!!!! E clar I'm fucked . Mama lui de 7 kile juma ca m-a facut var-za .

Auzitzi bah ... uitandu-ma io la ce imi scoate bibilica aici .... trag concluzia inteligenta k SI IO IS BLUE . Da' e un blue mai bun ca al vostru, nah!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani madam! Ti ubesc si pi stomacu' gol si pi trezie...

Ileanna Ce fel de carutz sport ai? Ca uite ce poti adauga la el si nu mai sta bb cu fundu' in frig... www.harrods.com/HarrodsStore/find/k/maclaren/p/000000000001556700" target="_blank">Footmuff

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput