Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CARMENELA, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de regina ta frumoasa si de sotul tau, si sa nu uitam afganii...PUPICI si cadouri consistente

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata! Pai bine mai fetelor, eu va lasa aseara discutand chestii serioase, legi, concedii, etc. iar voi va faceti de cap in miez de noapte.
La multi ani Carmenela draga, multa sanatate tie si celorlalti (copil, sot, catei, purcei)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele

Intru si eu rapid sa zic un LA MULTI ANI FERICITI alaturi de familie CARMENELEI

Mai , stiti ca si eu ma plangeam ca David nu accepta bibele nici cu lapte de-al meu? E, i-am aflat secretul.....cel muls se racea pana il papa, sau daca il incalzeam era putin,ca era vara,si am zis sa-i dau oleaca mai rece sa se racoreasca.....il vrea cald...si nu caldut

Ii dau o masa doar de formula, dar el ar manca non-stop

Tecky sorry ca duamna responsabila cu curatenia e neresponsabila.... Incearca sa-i explici cam cum sta treaba, usor sa nu se "sperie". Bafta!

Fug la datorie! O zi buna va doresc!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor iar s-au scumpit boucerele pe c-sale.
gallyb tot la Lahovari ii desfunzi canalul lacrimal Xeniei?Eu am avut trimitere de la dr pediatru si am intrebat in dreapta si in stanga cat se da pt interventie si tarifele erau 50Ron pt dr si 50Ron pt anestezist.Am scapat ieftin.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ana mii de scuze ca nu te-am sunat,dar asa am fost de prinsa cu pregateli pt botez de abia am avut vreme sa ma pis...In plus,nu am cum s-o scot pe Timi la plimbare,ca e devorata de soacra,care s-ar astepta sa stau numai in casa cu ea,sa o poata chinui...Adica cam asa am patit cu ea data trecuta.Daca stau in casa,o pune pe fotoliu si acolo o lasa,in schimb daca vreau sa ies sau sa ma ocup de ea,imediat sare si prectic mi-o smulge din brate.Oricat e de linistita,o ridica brusc,o motroseste,o pun jos de parca ar arunca o haina...si ea saracauta e obisnuita sa o tin finut.Sa nu va povestesc,ca de cate ori o vede ca vrea sa o ia,deja plange.O iau de la ea,normal,se linisteste imediat,si apoi ma cearta si ma face in toate felurile ca o fac prea mamoasa si ca nu o sa stea cu nimeni fata.Curios ca la mama sau la sora-mea,nu zice nici pas.Mno asta e!

Am pus o poza palarioasa pe picasa,altele nu pot sa pun ca toate sunt in ceata,facute cu telefonul,astept sa mi le dea fotograful.

Mi se pare ca din profil fetita turturicai seamana cu Maria de Anaxena

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

gagix voua va mai incape bebele pe masa de infashat? K al meu aproape ... NU

Shi nici in landou. Asha m-am obisnuit cu landoul asta ... Acuma cand da frigul sa pun carutzul sport mi se pare ca si cum as iesi in fundu' gol afara. Ma simt foarte unsafe ...

Gini deh, or luat-o mamili pe ulei. Oricum erau fix alea de la care te si asteptai la asa ceva . Nimic surprinzator

marimar nu prea am cum s-o separ pe soacra decat daca fortzez nota aiurea shi nu vreau. Eu sunt optimista. Cel mai frica imi era de intimitate. Da' asta se duse odata cu bebelu' asa ca ma gandesc ca ea nu-mi poate fi decat de ajutor chiar in acest aspect.
Uff ... voi vedea. Io zic ca o sa fie bine k vorba anei, suntem amandoua fete destepte. Sigur, nu exclud si niste conflicte sa fim seriosi. Dar sper sa fie d'alea constructive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna mamici.
Am vazut ca aseara a-ti avut un chef nebun de scris ... daca stiam intram si noi, deoarece Darius pe la 3.30 a inceput sa planga deoare il dor gingiile si asta numai seara, dar am recuperat somnul perdut de la 6.30 la 9
CarmenelaLA MULTI ANI!!!!sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Kimmy, cu soacra-ta ... mda ... de vina e victima of cors . Poate vede 1 data ca la maica-ta nu plange, sa vezi atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

'neata feteleeeeeeeeeeeeeeeee,
hai ca acum am loc, ca a plecat al meu...Statea saracu' aseara pe langa mine si io am stat o ora de vorba cu iubitele mele. Zici ca am amant...Dom'leeee, maaare petrecere, zau... Multam fetele mele dragi...Iar poeziiica e dementiala...Cum fac sormio ca o vreau scrisa de mana? Mi-o trimiti? Vreau si pozele pe mail, da? Ca sa imi aduc aminte ce tort bun am mancat de la voi...
Don'shoara aici de fatza, a considerat de la 4.30 ca am dormit destul. Beeeeeeeeeeeiiii, care cum ma invatati sa ii esplic ca am trecut la ora de iarna, nene? Ca ma ucide! Bun, deci de la 4.30 a zis ca fiind ziua mea e rost de distractie si ca e vorba de a o distra pe ea si nu pe mine..NOOOOOOOOOOOOOOOOOO....Asa ca de la 4.30 ne invartim in jurul ei, incercand sa o induplecam sa doarma. Ash, te pui cu ea? Cica isi intareste musculatura... Care, nene, ca pentru o musculatura neintarita...face miscare de io as fi cazut lata pana acum....Ce dreaq ma fac cand si-o intari-o???
Ile, da' messul meu de ce nu il ceri, ha? Adica din asta mi-esti, ha? Nu-ti mai dau adrenalina, na! Si te iau si de cocu' ala pleoshtit de aseara, da?
"Irlandez-o", tzuki-te-as si pe tine, mei, ca m-ai asteptat azinoapte, desi cred ca dupa zilele care le ai acum.....aveai o pofta de sooomnnn...
Si pentru cine se intreaba de ce scriu "o" despartit de cuvant...asa m-a invatat profa de romana ca e corect mai nou.. Sormio, gata, te-am bagat pe tzeava!
Tiberica, Ana-a, Tecky, Marimar, Dr.Anca, Biribu, Capri, Sun multam frumos pentru urari...Multumesc fetelor pentru tot, sunteti niste scumpe...Sincer, daca cineva mi-ar fi spus acum un an ca ma pot distra atat de bine la o petrecere pe net, as fi zis ca e sociopat...dar acum....eu zic ca sunt normala...Inocentia mica...
Tuturor sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei..
Baaaai, frateee, asta iar isi intareste muschii....Din pacate isi intareste si corzile vocale...ce naiba ma fac?
Bun, si acum din ciclu "nici al meu nu e mai breaz"....sa va zic de al meu..
vine el incantat aseara, ca zicea el...a facut cea mai buna alegere pentru cadoul meu....Ma gandesc eu incantata" mamaaaa, mi-a luat pantofii de la Bata de care I-AM SPUS ACUM 2 ZILE CA "CE I'AS MAI VREAAAAAAA"..."..
sau mi-a luat geanta neagra de care am mare nevoie ca nu mai am una neagra sa imi placa...SAU, mi-a luat poate treningul pe care l-am vazut impreuna si m-am indragostit de el, SAU, mi-o fi luat oare desu-ul ala de am balit amandoi la el cand l-am vazut si ne-am imaginat....hmm...in fine..ne-am imaginat neshte chestii.....SAU, SAU, SAU, SAU.....Ei bine...NU! M-a depasit cu totul. M-a luat prin surprindere, m-a facut K.O.! MI-a luat parfum, ca tot nu am decat fro 10....si un set cu oglinda de la Bvlgari de care nu aveam nevoie, ca am de la YSL. A! Si un pulover pe langa cele fro 40 pa care le am....si cam acceasi culoare cu alte 2 pe care nu le-am purtat niciodata.... Mie mi-a cazut fata dar am adunat-o repede de pe jos..si el galesh la mine "nu-i asa ca sunt superbe si.... FITI ATENTE!!! "aveai mare nevoie de ele, nu?" O, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, iubitule, maaare nevoieee..NU stiu ce m-as fi facut daca nu mi le luai.... La care el s-a prins, desi, credeti-ma, ca am facut efoarte supranaturale sa par incantata..si imi zice "mai, dar tu nu esti niciodata multumita?" Grele neneeeeeeeeeeeee..... Dupa care am petrecut juma de ora din viata mea sa il conving ca mai fericita decat cu aceste cadouri nu as fi putut fi nici daca imi lua Ferrari... Ma rog...poate DOAR Ferrari...
Dupa care nani, fetele, ca iar sunt la CM, ca sa ma simt si mai bine...
Buuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn, ce sa va mai zic???? MI-a placut cum ati fost imbracate aseara... Care mai de care mai sexi, care mai de care mai aranjata.... Nici nu pareati obosite si frecate de bebei....Puahahahahahahaaaaaaaaaa...
Io ma duc azi la coafat. Nu pentru ca as avea fro paranghelie dupa....ci pentru ca nu ma simt bine de ziua mea daca nu ma vomita asta mica pe o culoare proaspata in cap. Deci, o distrez tot pe ea.
Va pup si revin din cand in cand sa vad cine ma sarbatoreeesteeeeeeeeee...hi, hi, hi, ce bine e a fie ziua ta. Aoleeeuuu, tocmai mi-am dat seama ca fac 36 de ani.. O, nu! gata, nimeni nu mai zice nimic....Si nu fac 36, fac opshpe, da? Asa sa stiti!
Pupici fetele mele dragi

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Azi va bombardez cu mesaje daca casa este curata,mancare gatita am nu prea am ce face decat sa stau pe forum.
Ileana Ralu nu mai incape pe masa de infasat de la 3 luni.
Kimmy este o scumpica Timi cu palariuta si cu suzi in gurita.Ai dreptate si mie mi s-a parut ca Mara seamana cu Maria dar doar intr-o singura poza.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput