Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

v-am vazut bebelusii....frumosi!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

LA MULTI ANI IUBITA CARMENELA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!SA TI TRAIASCA REGINA!

Camy , bine ai revenit !
Struluta am intrebat de tine!
Boti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

turtu, Mara e o scumpa si o dragalasa, cu niste ochisori minunati si seamana perfect cu tati ! Ne place mult si o luam de nora ! si ne bucuram ca are si unul din numele mele preferate
Tu nu ziceai ca o sa poti lucra de acasa timp de 6 luni ??? Nu mai e valabil ??

Biri, cind incepi munca si cum o sa faci cu Tony? Anna merge acum la cresa sau e acasa cu tine??

CARMENELLA , LA MULTI ANI FERICITI !!

Ileanna, oare n-ai putea sa faci cumva si sa-i faci soacrei spatiul ei cu o chicineta, o baie si un dormitor si neaparat cu intrare separata ????? Ca sa aveti intimitate , si ea si voi ca altfel, chiar si cu o soacra de vis ajungeti garantat sa va smulgeti parul din cap ori sa va dati cu capul de pereti si stricati relatiile for ever and ever

Ana, cum e Mateiasu cel bolnavior???

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am mai pus si eu 2 poze cu Matei in bulanele goale. Are 7 kile si jumatate, un ursulet dolofan!

cristina_26 parca tu ziceai ca iti place costumul de fash a lui Matei. Este de la old navy si mie imi place tare mult Am avut altul mai mic pentru 0-3 luni insa la purtat fff putin, ala era mai mult cu rosu si blue acesta este pt 6-12 luni dar ii vine bine ursuletului.Eu sper numai sa-i vina toata iarna desi nu-i foarte gros, insa am mizat pe faptul ca iarna trecuta a fost cald si pe la noi si Stefan a purtat tot ceva asemanator ca grosime numai ca nu intreg.

Am admirat pepenasii care au crescut mariii si tot mai frumosi se fac!
Intre timp sa trezit Matei asa ca fug la alaptat si apoi la jucarii ca mai pe la amiaza o sa ne scoatem capusorul la plimbare pt ca este soare si placut afara.

pupici

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani Carmenela!!!!!!!!!!!!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

marimar, multumim mult de intrebare, este bine! Mai haraie un pic din gat dimineatza cand se trezeste dar dupa ce sta mai mult la verticala isi revine. Azi chiar vreau sa iesim afara ca ieri nu am iesit si este soare, eu zic ca nu ii fac rau.Tocmai sa trezit asa ca fug la el sa il schimb si sa vedem ce facem mai departe

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Raportam una bucata Timea 7400 gr,63 cm la fix 4 luni.
A ras la vaccin
Pana la urma am facut doar pentaxim,fara rotarix sau prevenar...
Ciudat ia in greutate:prima luna 1300gr,a doua 900gr,si in ultimele 2 a luat doar 1300,deci ar veni 650 gr pe luna.Nici nu ma mir...la 4 luni manca 60-100 ml la 4 ore.Ieri i-am dat un pic de cereale,desi nu cred ca i-a mers ceva in stomac,ca scotea tot cu limbuta,in schimb a lins 20 ml de suc de mar,care ii place foarte mult.Cu sucul de morcov nu ne impacam.
Fetele care dati cereale,sunt ok cerealele healthy tummy de orez cu morcov de la nestle?Si e ok daca il prepar o lingurita de cereale cu 5-6 de lapte,iese asa o pasta si ii dau cu lingurita.

Ma alatur clubului blue,nu de lata dar deja ma sacaie burtica...astept sa vina CM..bleacs

Citesc si revin

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

CARMENELA!

ATB multumim de aprecieri.

TECKY, merci. Daca poti, spune-mi te rog si cat ai dat pe acolo si cui?

ANA_A nici Xenia nu se intoarce inca. Vazut Mateiutul frumusel

Vad ca a inceput discutia cu dormitul pe burta: VREAU SI EU!!!. Am incercat ,dar e groaznic, ma dor sanii rau. Dar sa fie laptik, ca dormim dupa aia.

CAMY

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Tecky naspa cu mopu' si cu suportul de la aspirator. Intreaba-ti prietenii dc e genul "darama tot" ca sa nu ai surprize. Cat despre praful din camera Ralucai ... numa' atata a uitat sa faca?? Mereu vei gasi cate ceva ce n-a facut, stai pe pace ... De asta pe care o am acu' .... nu mai zic nik. In bucatarie face curat decat pe jos!!! Nu se atinge nici de chiuveta nici de nimic, ii zic io sa curetze aragazu cand trebe, dat fiind ca eu il folosesc cam 1 data pe saptamana ori nici atat . In mod normal i-as fi zis ca nu e ok (shi cata grija trebe sa ai cand le zici cate ceva ...) dar acuma daca stau acasa imi place sa fac macar acolo cu mana mea. In fine, are noroc ca imi place de ea ca e genul meu de om (conteaza tare shi sa-mi placa ca prezentza, mai iert pe ici pe colo) shi mai sta si cu bebe cateodata cand am nevoie. Una singura am avut de era BOLNAVA cu curatenia. Frateeee aia ma inspaimanta, era in stare sa-mi roada peretzii dc i se nazarea ceva. La aia apasai pe buton shi se mai oprea numa cand se intuneca, nici daca voiai n-o puteai opri .

anutzo stai pe pace cu Matei. Oricum e mai mic cu 1 sapt ca al meu shi al meu numa' de sambata face ghidusii. Iar daca te uiti pe linkul pe care l-a dat anka o sa vezi ca intoarcerile sunt trecute la 6 luni. Asa caaaa ... Iar eu nu sunt de principiul ca daca itzi face cate o acrobatzie din asta cu 2 luni mai devreme e mai destept ori mai cu stea in frunte. Nu stiu care sunt mecanismele da' nu cred ca e vb de cat il duce capu' . Eu una cred ca al meu s-a apucat de asa ceva pt ca am obiceiul sa il "intind" pt ca ma distreaza la culme. Adica el oricum se intinde de n-are aer asa ca mi-am facut si eu obiceiul sa il trag usor de manutze in sus cand sta pe spate iar el se arcuieste si se intinde, apoi il iau la fel de usor de o mana si un piciorus si il trag pe o parte apoi pe cealalta iar el se face arcusor si eu mor de drag. Cred ca de la astea i se trage. Asta am concluzionat afland si de baietelul unei cunostinte care merge in picioare de la 8 luni pen' ca ma-sa a stat intr-una si l-a plimbat de manutze peste tot, odata ce a stat in funduletz. Dar eu nu sunt de principiu sa il fortzezi ca sa ii acelerezi evolutia. De ex la mine in casa nu va exista premergator. Si iar de ex eu nu accept sa nu ii tzin capul lui Vladutz ca sa-l imping sa si-l tzina mai rpd. Si nici in funduletz nu il pun decat poate 1 data pe saptamana. Drept urmare inca nu isi tine capul de tot ci asha ... 80%, il mai scapa si eu is mereu cu mana pregatita sa i-l tzin. Dar nu-mi fac griji, sunt convinsa ca in 2 - 3 saptamani nu va mai avea nevoie de sprijin.

Iar cu oglinda la fel. Sa rada la imaginea lui in oglinda e trecut tot pe la 6 luni ori chiar mai mult. Vladutz rade de cateva sapt deja dar stiu de ce: eu am oglinzi pe dulapuri in dormitor si cand ma fac km cu el in bratze nu ma pot abtine si stau sa il privesc cum sta pana si atunci ... in oglinda. Drept urmare, de atatea luni ... clar a tras si el o concluzie ca e ceva cu ceea ce vede el acolo . Deci totul are o iesplicatzie si atata timp cat nu e IN URMA cu ceva, da' asha ... real vorbind, dupa studii medicale ... there is no worry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Carmenela La Multi Ani!Sa fii fericita,sanatoasa is sa te bucuri de frumoasa si numeroasa ta familie(cu tot cu patrupezii tai frumosi)!

Am uitat sa mentionez ca m-am plans la pediatru ca vor astia de la ortopedie sa-i faca la Timi radiografie,si am scapat ...ne-a trimis la alt dr,care o sa-i faca echo,care e mult mai putin nociv.

Boti eu am ramas marcata inca de mult cu faza "nici un scutec gargaricesc fara kk"...oh my god!Cred ca as innebuni Timi face maxim o data pe zi,chiar la doua zile si e suficient pentru mine

Mada draga sper sa treaca repede supararea si sa revii ca mi-e tare tare dor di tini

Votat si eu frumoasa poveste

Ileanno esti curajoasa mama!Nici sa ma impusti nu m-as muta cu soacra!Deh eu chiar nu ma inteleg cu ea.Suntem amandoua berbeace!Stam la 120 km distanta si mi se pare mult prea putin!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput