Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

beeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii, adica nu v-au ajuns beuturilii trimise si acum va dati insetate?
LA MULTI AAAAAAAAAAANIIIIIIIIIII pentru toate feteleeeee si va pup cu toata inima ...Sormio....nu am cuvinte pentru poezica...pana si Tavi a ras....desi nu a inteles nimic... "Irlandez-o", te pup si pe tine taaaaaaaaaaaaaare si viu cu trenu' maine, Ileanna, iti sta bine fato cu cuafura mai lasata....ca iesti frumu, fato....
Merciiiiiiiiiiiiiiiic feteleeeeeeeeee. Atb, sarmana si tieeeeeeeeeee
Sa fim fericite , sanatoase si sa avem numai bucurii in viata Si sa va scriu in cateva luni ca nu mai am nici un motiv de tristete!
Sunteti niste scumpe si niste prietene minunate. Demente, e drept...dar minunate...
Ma duc la barbat...ca l-am lasat cu buchetul de flori in mana...ca i-am zis ca io am poezica pe forum si stau o secunda...si iaca ca stau de o ora
Si ile....noi de ce nu ne vb pe mess? esti fitzoasa?
La multi ani si voua iubitele mele, sunteti niste scumpeeeeeeeeeeee.
Sa va traiasca bebeloniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pupppppppppp

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

beiiiii ce se intimpla aicea? se da de beut fara mine?? betiveala, party, scandal???

Carmenela LA MULTI ANI!!!! si cum ai zis, sa nu mai ai vreodata vreun motiv de a fi blue! Sanatate multa si pt mica regina!

mai lipseste omul, dar crek am ajuns la timp...

Ileano
pe mine nu m-ai trecut la catalog si chiar ca m-am simtit asa cumva...... deci na ca-ti zic si eu cu rautate ca o sa te zgirii pe ochi fato cu socrela ta cu tot....
e hai sa indulcesc un pic: las ca mai e solutii la problema, mai o pleumonie de la glontul rece, mai ceva... si apoi daca chiar nu merge puteti sa-i luati o garsonierica ceva mai incolo,nu?? cam peste vreo luna doua adica de la mutare

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

acuma ca am citit din urma ma ia cu frig..

Narci iubita am ratat si ziua ta si ma pregateam sa iti urez (cu rusine si intirziere) si am vazut ca esti tare necajita ... offf... La Multi Ani draga mea si tot ceea ce ti-ai dorit si ti-ai propus sa ti se implineasca

Mada ti pup sa iesi din butoi mai repede

Estrella multa sanatate piticutei!!!

hai ma ce e cu blues-ul asta pe aici? se cunoaste ca a venit toamna... si eu am fost acolo la butoi da uite ca n-am stat mult.
da tot m-am suparat de nesimtirea asta cu intilnelile, pai aveti si voi rusine si mila de noi astealalte un pic

piscot al meu faca rasuciri, intoarceri, aruncat de pe canapea cu capul inainte - noroc ca l-am prins la timp... si cel mai nasol,se uita cu o privire pofticioasa si cersetoare la noi cind mincam, ca nu-mi mai intra dumicatii pe unde trebe... asta vrea haleala, ce ma fac???? inca e exclusiv pe tita si sa speram ca ma tine laptele ca nu vrea sub nici o forma sa se atinga de biberon, chiar si cu laptele meu in el, urla rau si isi ia si o figura teribil de jignita, ca cica imi umblii tu cu plastice din astea prin gura?? nus ce sa ma fac cu el, ca se apropie si la mine serviciul cu pasi rapizi

hai va pup pi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Io-te bai si eu care ziceam ca s-a terminat agitatzia si s-au dus betivii la culcare. Ntz ntz ntz ...

Carmenelo de cand cu cashile n-am mai intrat pe mess decat sa-i zic lu Mada 2 vb ieri.

Biri iubita pe tine nu te-am amenintat cu nota la purtare k cu tine m-am invatzat: intri 1 cam data la 2 saptamani shi esti constanta. Io te accept asa cum esti . Uff shi pe tine te paste serviciul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ahh si cre' ca nu te am pe mess. Da ID.

Mergi la inceput

ba crek ca ma ai: biribu07

cum mai odata la 2 saptamini??? ca parca scriu mai des... sau poate doar cetesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Carmenela!!!! multa fericire si numai bucurii, sanatate si voie buna!!!!

Si daca tot am pierdut potol pileala si dantuiala de asta noapte acu fug sa imbrac copilul de mers la gradinita si revin daca cumva nu se trezeste asta mic.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce petrecere mare a avut loc azi-noapte de forum,daca stiam apaream si eu neinvitata ca sunt sigura ca scumpica de Carmen nu s-ar fi suparat.
LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA CARMEN! Sa fi fericita alaturi de familia ta si iti doresc ca cea mai mare dorinta a ta sa se indeplineasca.
Ileana mersi mult.Pana la urma i-am dat 60Ron.I-a calcat si 6 camasi sotului si pe ultima a lasat-o mai mult necalcata,mi-a rupt suportul de la aspirator in care se baga manerul si nici macar nu mi-a zis,mi-a lovit cu mopul un perete si s-a cojit putin peretele si in camera Ralucai nu a sters cum tb praful.Of,femeie obsedata de curatenie ce sunt....
Turturica ce frumoasa este Mara si seamana cu taticul.
Diarux esti fenomenala cu poezia pt Carmen.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Am vazut zilele trecute ca discutati again despre intoarcerea bebeilor pe burtica si invers, ei bine, nu stiu daca mai este vreunul dar al meu inca nu face nici o miscare de acest gen si nici nu pare interesat. Cand ii este foame se pune pe o parte si isi indeasa pumnii in gurita, probabil asociaza miscarea cu pusul la san dar cam atat.
Insa...nu-mi inchipui cum ar fi putut fi altfel dat fiind ca toata ziua sta infipt cu picioarele in burta mea si asa se deplaseaza , io-s jucaria preferata si alta oricat de cantatoare si hatzaitoare ar fi nu-i la fel de buna....asa ca unde ar mai avea copilul meu timp sa experimenteze intorsuri si alte mijloace de deplasare bebelucesti??

Avem 2 omizi una mica si una mare o oglinda in forma de ursulet, inca niste bilute si alte minuni zurnuitoare pe care i le scutur si i le invart, arat, in timp ce sta in cosuletul de masina si devine tot mai interesat de ele, ba mai mult, cu omida cea mare povesteste mai mult de cat cu tat'su si astuia din urma ii este ciuda si il provoaca in fel si chip. Oh....si la noi mai este Stefan care este bot in bot cu asta micu, nu-i de mirare ca sa imbolnavit...dar daca eu sunt la baie si il rog sa stea de povesti cu matei nu vrea, numai daca cumva ma incurca stand cu el de povesti...

Cam atat despre noi, poze nu am mai facut, da azi poate as incerca daca are si copilul dispozitie.

Eu alaptez si imi este si mie la fel de pofta sa dorm pe burta....insa nu pot ca ma dor sanii, dar nu m-am gandit ca ar putea scadea laptele mai stau asa cumva jumate pe burta jumate intr-o parte

Ma duc sa mai arunc cate un ochi pe picassa sa ma delectez si bine dispun de dimineatza. Terapia prin privirea bebelusilor face ziua mai placuta!!!
pe toate fetele! sunt prin zona.

Mergi la inceput

am admirat pozele de la intalneala si iara m-am ofticat!!! La mine in oras sunt numai eu in gasca asta mare si nu am cu cine sa ma intalnesc....kimmy a zis ca ma suna si nu ma sunat, a.cicel ma sunat da nu am putut io sa ies ca taman in ziua aia puneam parchet in casa...ufff ma duc sa vad alte poze sa nu raman ofticata ca era vorba de terapie de bine dispunere

Mergi la inceput