Pepenasi de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

pai da beyyyy, normal ca stateam pititta!
si am si editat ca iesisera niste trebui pe acolo aiurea ...ne-citibile
acu ma bagi in seama,VASILICA, nu????

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

La Multi Ani!!! Carmenela, sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de printesa ta si de sotul tau, cat si de toate necuvantatoarele din curtea ta!

Is prezenta si io p-aici prin backstage, putin blue si eu, dar asta din cauza ca azi am fost la o inmormantare a unei matusi. Copchilul asta al meu are 3 luni si deja a fost si la o nunta, si la un botez si la o inmormantare. Deja-i vedeta mare printre neamuri!

Pup toate fetele, si pe cele blue, si pe celelalte!
Diarux, ce taaare-i poezica!!!!!!!!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ATB pup iu!!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Carmenelooooooooooooooooooooooooooo Undi iesti?? Ca mi se usuca buchetu' di flori pana vii tu!!! Ma tii asa pi uscat??

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bai fata habar n'are ca batzaim din picior ca nemancatele la usha ei. Io-te k nici macar nu-i acasa .

Carmenelooooo deschide fah ca ni se turtesc coafurili!!!

Moama cand o vedea maine biata fata ce-i pe aiceaaaa ... . Ne-mbataram shi nici macar nu ne-a dat sa bem . Noroc ca nici ea nu-i foarte intreaga la cap .

atb pupam fata!!!

Mergi la inceput

Turtu, ce scumpa-i Mara!!!! Ce bine-i sade in rochita visinie! Sunteti niste frumosi toti 3! Si tu arati f bine!
Vazut poze noi: Ana Irina de Gini are niste ochisori superbi! Si ce par mare are!
Xenia de Gallyb, o papusik scumpik taaaare!!!
Ana Sofia de Marina cred ca a facut senzatie la botez! Opincutele sunt superbe! Si mamica e o frumoasa!
Bogdan Viktor de Struluta e un fat-Frumos nu alta! A avut un costumas tare frumos la botez! O familie frumoasa. Mami, lasa tigarea jos de nu vrei bataie!!!

Mergi la inceput

E na ... ma duuuuc sa ma culc ...
Ce sa fac shi io ...
Daca nu iese nici o beuta ...

Noapte buuuuna copiiiiiii

Mergi la inceput

Cele 3 muschetare (Ruxi, Ile si Ariadna) io zic sa mereti acas', sa nu mai bateti la usa Carmenelei in miez de noapte ca fomeia are treaba, daca nu vreti sa asmuta cainii pe voi! Auzi tu la ele, coafate, cu buchetele de flori... si deja . Ntzzz ...ntzzz...

Mergi la inceput

Ooopsss ... io dormeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ileano Ia de-aci ca sa nu mai asteptam...buchetu' s-a ofilit...coafura s-a dus drq... is flamanda...m-au latrat cainii...CARMENELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput