Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 18
angipangi spune:
multumim pentru urari

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, cam subtire azi cu umplutul capitolului! ![]() |
Da,
, intr-un Excel file,
, la munca! 

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Sunt in urma cu cititul :( Puppi dupa ce a luptat cu febra saptamana trecuta pana joi, sambata a inceput lupta impotriva mucilor, iar duminica impotriva tusei. ieri am fost la medic si a primit inca 2 cortizon supozitoare :(( ca iar respira greu spre foarte greu . Azi e mai bine, ca pe langa supozitoare are si niste picaturi de inghitit tot pt a o ajuta sa respire mai bine, sa-i deschida bronsiile.Am trimis pe mail comun o poza care arata cum o adorm mai nou pe Puppi! |
Off, mai Mara! Cum nu mai scapam noi odata de muci, tuse, febra!
Sanatate multa,
pt. Puppi, sa treaca repede boala! Si tie iti urez multa rabdare, stiu ca te apuca disperarea cand vezi ca nu mai trece (asa e la mine adicaO sa intru mai tarziu sa o vad pe mailul comun!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ricea multumim pentru urari ![]() ![]() |
Pai atat
Poze
Sabina spune:
Slava Domnului in sfarsit m-a sunat sormea, cica a facut 2 calmante deja, oooof, e clar ca are un prag de durere mai scazut
, eu la 7 ore de la operatie facusem doar unu singur ( desi mi se parea ca doare infiorator)
Noroc ca m-a sunat, cand mi-a povestit cum o alaptase pe aia micaa....m-a luat durerea de cap. normal ca nu i-am zis nimic negativ , da am sfatuit-o sa i se ridice patul ala ca sa stea copilu bine la san si alte chitibusuri de genu.
Rox, cand i-am dat sms-ul ala la 11 si 20 cica avea cele mai groaznice dureri.
Parea ca s-a calmat cu laptele, da Doamne asa sa fie(calma)
tare-i grea prima zi dupa cezariana, io sper sa nu mai trec prin asta niciodata , chiar daca uneori imi spun ce dulci sunt bebeii mici....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Ne-a bagat in aceeasi cana! |
Eu zic sa te iei de viata ei! Cum sa te bage in aceeasi cana cu mine, ca te strivesc, biata de tine!
Poze
Yaia spune:
Teodora, condoleante! Si La multi ani tatalui tau! Poate gaseste puterea sa zambeasca azi, macar o data. Ar fi cel mai frumos cadou!
Greyeras, biata ta sora. Dupa ce ca trebuie sa treaca prin intreruperea de sarcina, mai e si asa de complicat! off!
Sabina, de-asta m-am ferit eu cat am putut de cezariana. si bine am facut! Hai, ca esti pe baricade, nu o lasi tu sa renunte la alaptat cu una cu doua!![]()
Poze
Yaia spune:
Acestea fiind scrise, doamnelor, ma duc jos, ca ma asteapta sotul cu masina, sa ne ducem dupa puiul mic la gradinita! Ploua aici, mama, mama! A venit un nor negru si destul de jos, de zici ca suntem in Independence Day!![]()
Pe mai tarziu!
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina Slava Domnului in sfarsit m-a sunat sormea, cica a facut 2 calmante deja, oooof, e clar ca are un prag de durere mai scazut Noroc ca m-a sunat, cand mi-a povestit cum o alaptase pe aia micaa....m-a luat durerea de cap. normal ca nu i-am zis nimic negativ , da am sfatuit-o sa i se ridice patul ala ca sa stea copilu bine la san si alte chitibusuri de genu. Rox, cand i-am dat sms-ul ala la 11 si 20 cica avea cele mai groaznice dureri. Parea ca s-a calmat cu laptele, da Doamne asa sa fie(calma) tare-i grea prima zi dupa cezariana, io sper sa nu mai trec prin asta niciodata , chiar daca uneori imi spun ce dulci sunt bebeii mici.... |
Auzi,da' sora ta nu e in Bucuresti? Daca e.. atunci tu de ce nu esti cu ea? Ca mult mai bine ajuta o demonstratie practica decat indicatii telefonice..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
nu m-a primit pana acuma. plus alea de la postoperator nu ma lasa sa intru 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo

mare si tare pt toate!+rum si capucino pt Yaia si cumatra!