Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Am intrat si eu rapid ca sunt socata, dupa ce am vazut la tv ca vor fi vaccinate fetele de clasa a patra si numai cei care vor si la sf lui nov (cu v impotriva cancerului de col)si ma calmasem, vine fiimea de la scoala ca cica maime sau poimaine le vaccineaza. Trebuie sa fac cerere si sper sa fie ok Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, nu o duce la scoala!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari.

Sabina, refacere rapida surioarei tale sa se poata ocupa de bebelina, caci are in tine un super sprijin.

Am facut si noi astazi vaccinurile Infanrix +Priorix. I-am dat preventiv Andreei panadol, sper sa fie ok.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

myral - dar eu stiam ca acel vaccin e optional!
sabina - dar de "sfanta" spaga n-ai auzit????imposibil sa nu poti mitui pe cineva pe acolo...la ce spital e?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Asa ar trebui sa fie optional dar daca vine la scoala si asa rapid...Le-a mai si povestit diriginta ca ff multe femei se imbolnavesc si mor si ca vaccinul e f scump si ca ele il fac gratis, of ce ma enerveaza astia.Sabina asa as vrea sa nu se duca dar ea nu vrea sa mai lipseasca ca a avut de recuperat si cand am fost la munte si nu i-a convenit deloc.Oricum ii dau mobilul la ea sa ma sune.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Gabitz, mai e si cumnatu cu capsa pusa, cica ii dau sfaturi din cauza ca sunt frustrata ca stau acasa si duc lipsa se autoritate
(in conditiile in care eu am dat un sg sms la ora 11.20, restu m-a sunat ea si nu mai prididea cu intrebarile, iar eu n-am facut decat sa o intreb cat de frumoasa e fi-sa si, intr-adevar, m-am oferit sa vb cu Culcer daca nu ii aduce mai repede fetita)
Chiar m-a enervat faza asta.
El uita cand am nascut eu si ma pisa ea? si nici macar nu avea ce sa-mi spuna, doar ma intreba panicoasa aia ce e, aia de ce-ti face etc etc.

oricum, nu-l bag in seama acuma, dar pe termen lung nu-mi convinse sa se bage intre mine si sor'mea si ma mira aceasta trasatura de caracter, nu i-o cunoscusem pana zilele astea, sper ca e trecatoare....

Mergi la inceput

Myral, n-ai cu cine sa o lasi pe cea mica si sa te duci cu isabela la scoala?
eu as explica dirigintei ca nu e de joaca, si as pune accentul pe efecte secundare:DECES.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sabina - offf...cred ca sunt super stresati si speriati...
maine stef merge in excursie la cosesti(pe langa curtea de arges) sa faca oale de lut.e super incantat....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

daca sunt hotararti sa faca vaccinul la fetite, chiar daca lipseste o sa o cheme apoi la cabinet, asa ca Myral nu-ti ramane decat sa o suni pe diriginta si sa-i spui ca tu nu esti deacord sa faca vaccinul si ca dai scris daca este cazul, iar Isabela sa te sune daca incearca cineva sa o oblige(e posibil sa nu fie in scoala diriginta) si nu intelege de vorba buna, eventual poate spune ca atunci cand era mica a facut crize de epilepsie si ii este frica de injectie sau pur si simplu fuge de la scoala... apoi vezi cum procedezi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

noi am fost la dr, rosu in gat sigur nu infectie, dar tot ne-a prescris agumetin, normal ca nu-i dau......

revin

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput