Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 17
greyeras spune:
La cereale Nestle ma gandeam si eu, ca mai iau pentru mine din alea cu miere si i-am dat sa manance fara lapte si i-au placut. Mai astept idei....
Cat despre sora mea se pare ca o asteapta niste zile mai grele de asteptare, procedura asta dureaza, nu e ca o intrerupere de sarcina mica ca varsta. I se administreaza niste pastile, i se fac mai multe analize si totul depinde de cum va raspunde organismul ei la tratament. Dar oricum dureaza si 2-3 zile, deci un adevarat chin.....
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
myral spune:
La mine e o adevarata lupta sa pot scrie ceva (cu Elisa adica)Sabina, of proaspetele mamici, unele nu inteleg niciodata ca au lapte destul pt prunci
Sper sa nu fie cazul surorii ca doar te are pe tine. Mie mi-ai fost de maaaare ajutor
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
greyeras spune:
Sabina stai linistita, cerd ca asa sunt toate mamaicile la inceput, cel putin eu eram disperata ca nu are fata ce manca si le rugam pe asistente sa-i dea cu seringa lapte praf ca moare cupilu de foame.
Abia dupa cateva zile am realizat cum sta treaba cu lapticul...
Ramonaiani si Adelina tipa cand nu-i convine ceva si eu mama denaturata mai tip la ea ca-mi pierd rabdarea desi imi pare tare rau.... eu chiar ma gandesc daca nu cumva e prea rasfatata e obisnuita sa obtina ce vrea cand vrea.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
myral spune:
of, mai merge si forumul ffff greu.Greyeras, of e tare nasol ca mai si dureaza procedura, e si mai greu.Noi sarbatorile abia asteptam sa le sarbatorim toti patru acasa in jurul bradutului, anul asta e sotul acasa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora 'neatza mamici! O mare si tare pt toate!+rum si capucino pt Yaia si cumatra! |
Mersi mult! Desi azi tot ceai am bagat...am o voceeee!!!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Mersi mult! Desi azi tot ceai am bagat...am o voceeee!!! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Ne-a bagat in aceeasi cana!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Marunzika spune:
Sunt in urma cu cititul :(
Puppi dupa ce a luptat cu febra saptamana trecuta pana joi, sambata a inceput lupta impotriva mucilor, iar duminica impotriva tusei. ieri am fost la medic si a primit inca 2 cortizon supozitoare :(( ca iar respira greu spre foarte greu
. Azi e mai bine, ca pe langa supozitoare are si niste picaturi de inghitit tot pt a o ajuta sa respire mai bine, sa-i deschida bronsiile.
Am trimis pe mail comun o poza care arata cum o adorm mai nou pe Puppi!
Va pupam si sanatate tuturor!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti
Hannah Patricia, dulceata carliontata si calculatorista de mami Dantje
Eliza, dulceata balauritza de mami gabitz78
Angelik Melany, dulceata de mami ricea
Sa va fie vietile pline de zambete si voiosie!
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ia sa ma laud si eu cu nepotul meu (Rares) vedeta de revista: http://www.babyonline.ro/Revista/In-clubul-distractiei.html?a=4119/516382 |
Mie cel mai mult mi-a placut frizura!
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
si io la fel! |
Cica mintile...luminate...gandesc la fel!
Poze

mare si tare pt toate!+rum si capucino pt Yaia si cumatra!