Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Teo condoleante pt bunicul tau si La Multi Ani tatalui.

Gabitz - La multi ani printesei si de la Eliza mea.
Hannah si Angelik

La noi ploua incontinuu de la inceputul saptamanii . Si-mi da o stareee nashpaaa ... Copilul l-am scos doar pana la magazin sa iau paine si atat, ca incepuse iarasi ploaia.
Fie-mea a capatat un obicei prost - tipa . Cand nu ii dau ce vrea ea, cand nu fac ce vrea ea, incepe sa tipe. Cateodata ma enerveaza si ma "scap" si tip si eu la ea, dar stiu ca nu e bine ce fac.
aveti sa-mi dati vre-un sfat?

Mariana, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Eu fusei cam ocupata zilele astea .
Vineri vin parintii mei la noi, pt 2 saptamani. Abia asteapta sa isi vada nepoata. Ieri vorbeam cu ei pe messenger, si se trezeste tata: "Eliza, hai tataie sa mergem afara la copii!"
Numa' ca la noi ploua, si nici copii nu prea gasesti pe-aicea

Mariana, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI!!!!
HANNAH PATRICIA
ELIZA
ANGELIK MELANY

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Ce de evenimente sunt pe aici, si triste si vesele!
Deci, predomina mucii la bebei, si la noi sunt la ordinea zilei, muci garla si atat!Curg de zici ca e robinet deschis, saraca are deja nasul rosu de atata sters.
Noroc de noi, ca macar Alex e bine, si se mentine, ca ne-ar fi mai greu sa aibe si el ceva de genul!
In rest totul e la fel, doar ca incet incet o luam inainte cu vorbitul. Incearca sa spuna cate ceva, si ii iese tare haios!
Vrem si noi DVD, numai ca nu stiu cum vom intra in posesia lui!

Sabina, felicitari matusico!!!!!
Greyeras, multa putere surorii tale, sa treaca cat mai repede peste trauma asta!!
Teo, condoleante!Asta-i viata, uneori!
Roxana, ce frumos e nepotelul tau!Ai cu cine sa te mandresti!
La multi ani Nana si Ana!!!
Gabi, sa-ti traiasca Eliza!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teo condoleante pentru bunic, dar sanatate multa tatalui tau, e o zi tare trista pentru voi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Sabinuta, sa-ti traiasca nepoata, sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa, refacere rapida surorii tale.

La multi ani! sarbatoritelor de azi

Gabitz, frumos cadou, asa ne dam seama ca au crescut copilasii nostri.
. A zis Cristi cand a vazut-o(dimineata):''mama bebe'' si de la el

poze

Mergi la inceput

Eu abia acum am reusit sa scriu, am citit dimineata cu Cristi in brate si atat, a vrut sa asculte auneuu(alunelu) si m-am conformat.

Noi suntem tot cu febra, ii dau alternat la 4 ore panadol si nurofen, nu i-am mai dat azi antibioticul.... avem muci curgatori in continuare,a inceput sa tuseasca si are ochisorii rosii si mereu inlacrimati, se mai ciupe si de gat... am vb cu dr la telefon, merge dupa ce se trezeste sa ne vada, in functie de ce-mi spune merg sau nu la Budimex...

Aniast,spune-ne ce faci mamicooooooo, de cand cu sangerarea nu ai mai spus nimic.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna si de la noi!Multa sanatate tuturor copilasilor ca vad ca din pacate nu au trecut mucisorii si nici chiar febra. Si la Isabela la scoala cica toti colegii si chiar diriginta tusesc.Imi pare rau sa aud si evenimente tristeTEODORA, CONDOLEANTEGreyeras, multa putere surorii tale!Totodata ma bucur pt vestile bune,Sabina sa fie sanatoasa si norocoasa nepotica.Liana, sarcina usoara, sa tii fericita bebelul in brate dupa 40 sapt.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, pai daca ai inceput antibiotic e bine sa-l dai pana la final, 5 sau 7 zile, cum v-a zis.

Sim, eu nu pot vedea filmul!!!! cu niciun program!

sormea e cam obosita, i-aui dat-o pana la urma pe aia mica care a supt, dar mama pancioasa ca nu e lapte. pai ce sa fie la cateva ore de la nastere, ooof, ce ma enerveaza.
Normal ca nu le-am zis nimic, ci doar ca colostrul e suficient si din vreme ce aia mica sugea nonstop stie ea mai bine ce face.Am incercat sa o incurajez pe amma [e cat posibil, i-am explicat cum stomacelul unui nou nascut are capacitatea unei boabe de fistic, ca se face cat o nuca abia la 7 zile....etc etc, sper sa se calmeze, eu cred ca atata vreme cat copilu are reflexu de supt bun restu se rezolva

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI, HANAH PATRICIA, ELIZA , ANGELIK MELANY!LA MULTI ANI CU INTARZIERE SI MAMICUTELOR ANA SI NANA!LA MULTI ANI SI PT PAPANASUL RAZVAN DE MAMI BEE!Ramona si a mea e fff tipatoare cand nu-i reuseste ceva sau nu fac ce vrea ea imediat, eu deocamdata ii indeplinesc dorintele ca sa nu mai tipe si sper ca e doar o faza care va trece.Cereale eu ii dau de porumb de la nestle de copii mari, alea pt bebelusi sunt cah, si doar bagate in lapte sa fie moi, adica si laptele e cah si ala de vaca si ala praf, doar al mamei e buuuun.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput