Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10
Raspunsuri - Pagina 19
Ninia81 spune:
Mony, multumesc!
Asa este...inca nu am vazut rosu...dar cu siguranta o sa vad.
Musette,
tare frumos mai e Luca!Hai ca poate iese la mine o fetita si ne incuscrim! Iar aranjamentele la botez....de nota 10!
Cm-ul meu a fost mai mereu regulat, dar dupa luna de miere...a inceput sa vina haotic. De 3 luni nu mai vine in regula. Cred ca vrea bataita!
L58, tu cum mai esti?
Eu am zis ca ma apuc de invatat poezii zilele astea ca poate vede Mosu ca sunt fata cuminte!![]()
Visul nostru
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui L5845 irlandeza mi-a fost dor sa mai scrii, deja se apropie prima aniversare a printesei, cred ca ai deja emotii de bucurie ![]() |
Da, se apropie. Sunt bucuroasa ca nu am avut probleme cu ea, nici de sanatate......Acum suntem in discutii sa vedem daca merita sa-i serbam 1 an cu musafiri, sau in familie.

MARINELA
P a t t y - la 11 luni newCraciunita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
danangie spune:
Buna seara,
IRLANDEZA, m-am uitat la poze. Ce familie frumoasa sunteti. Si cred c-am mai zis-o. Patricia are niste ochi superbi. Albastrul e foarte special....parca par indigo. Craciunita frumoasa foc, ce mai! Si-mi place si aranjamentul bradutuli de acasa. Sa fiti fericiti.
LAU
la piscina a fost putin naspa....in sensul ca ii era somn si nu a avut chef de nimic. A fost cam mofturos.E si naspa orarul....10.....cand el pe atunci doarme vreo 40 min.Tre' sa gasesc o piscina la care sa ma duc pe la 15,00. Sa mananci branza si lapte ca sa recuperezi cu calciu....si sa ne spui ce a spus doctorita despre restul analizelor. Dar voi prestati sau astepti sa vezi care sunt rezultatele analizelor, investigatiilor? Ce faci de Craciun?
MUSETTE frumoase poze si frumos flacau cu ochi frumosi.Eu am o treaba cu ochii.
Da, aici sunt o maree de cozonaci.....de la cel mai ieftin (2,5 euro) la cel mai scump (11 euro). Dar asta in supermagazine...ca in magazinele mai mici sunt si mai scumpi.
Revin....s-a trezit Ale...
L5845 spune:
irlandeza oricum fiind o zi speciala, sigur o sa iasa foarte frumos si bine, abia astept sa ne pui poze, dar pana atunci, mai sunt cadourile de la Mos
.
mamica si 
danangie sigur o sa gasiti piscina care sa aiba alt program, ca sa se bucure nazdravanul
de apica. Noi prestam oricum, analizele le-am facut pentru ca ne-am gasit in sfarsit un medic de familie, dupa 2 ani de cand stam in Buc. Asa ca la prima vizita la el, ne-a dat sa facem un set complet, sa stie si el cu cine "voteaza". Azi mergem sa vedem ce ne zice si ce avem de facut in privinta proiectului "bb", deoarece spunandu-i de problemele mele, a zis ca ar vrea sa mai ceara o opinie, unui medic diferit de cei pe unde am fost pana acum. Sa vedem ce-o iesi.
Ninia imi pare rau ca ai primit asa "vizita" dar asta nu trebuie sa te descurajeze, stii si tu ca uneori dureaza cateva luni pana sa se "pupe" spiridusul cu ouletzul. Capu' sus si mergi inainte. Poate Noul An o sa-ti aduca o supriza, mai stii?
Va
si va
pe TOATE!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
Lau, tu presteaza acolo cu spor...nu ma mai astepta pe mine...ca eu cred ca i-au o pauza de bebe.
L5845 spune:
Ninia stii ca noi doua am vorbit sa mergem la odisee impreuna, dar daca una o ia inaintea celeilalte, no problem. Vrei sa ma lasi singura? Cred ca ti-ar fi mai usor daca ai incerca sa nu te mai gandesti, doar sa te bucuri de toate momentele, uite acum vin Sarbatorile, prilej de bucurie si de liniste, distreaza-te, fii fericita si cand te vei astepta mai putin, se va intampla. Asa ca sa nu te mai aud de "pauza", doar sa te detasezi un pic, stiu ca e greu dar mai stiu ca poti.
Eu cel putin asa fac, sper sa reusesc sa raman detasata de asta si pe viitor.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Teo2rina spune:
va pup, dragelor,am cam lipsit in ultima vreme si astept bataita
cuminte, am fost plecata din Bucuresti la parintii mei si m-am relaxat cu Mihnea, a fost taaaare bine, mi-am refacut fortele ca acum dau in branci cu serbarea de joi, trebuie sa pictez decorurile...
am vazut ca a aparut lume noua, cristy, mav, musette. am vazut si pozele noi, am vazut familii tare fericite, ma bucur tare muklt pentru voi. Elilov, ti-am vazut minunea, ai reusit, mamico!
Ninia, imi pare rau pentru pierderea suferita si, la fel, imi pare rau ca a venit omul rosu... dar nu trebuie sa te dai batuta,eu m fost disperata dupa a doua pierdere, as fi vrut sa raman insarcinata imediat, daca s-ar fi putut "ieri". cand mi-a venit cm am plans groaznic, urmatoarea luna am masurat tb, teste de ovulatie si apoi am stiut sigur ca sunt gravida. acum n-as mai face asa, n-as calcula nimic, as face oricand, doar din placere, nu la comanda. dar, acum imi dau seama, vorbesc din perspectiva omului care deja are ce-si dorea. te imbratisez cu drag, cu siguranta va fi bine, vine si bebe!
Mcrissa, imi pare rau de tot ca nu te simti bine. incearca ghimbirul, eu imi luasem sirop. poate te ajuta. 
Lau, ce bine ca ai gasit asa un medic! ma bucur din suflet. 
se apropie ziua de nastere a Stefaniei cea mica, mai stie cineva ceva de Stefania mamica (slimatei)?
noi suntem binisor, facem iar o cura de calciu si lui Mihnea nu-i place deloc... n-avem ce face, are sternul infundat. noua nu ne-a iesit niciun dintisor, speram dupa cura asta de calciu... in rest e bandit mare, vorbeste toata ziua, stie ca nu are voie la sertarele din bucatarie si intentionat se duce acolo, eu ii zic :nu,nu, aoleu! si el: "niu,niu" si trage de ele razand strengareste, e clar ca-mi face-n necaz. cand vede ceva nou sau iesit din comun zice mereu "aoliu". cand vrea sa se joace cu noi ia cate o jucarie si vine cu ea zicand mereu "uite,uite" i-a adus Mosul printre altele un cal cu roti care se transforma si-n balansoar, tropaie, necheaza, e super si e fff incantat de el, topaie mereu pe langa cal ca sa-l urcam pe el.
dupa ce tremin cu serbarea va pun poze, e haiduc rau. va pup si va imbratisez cu mult drag!
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
musettepink spune:
Nu am timp acum sa scriu unmesaj lung dar vreau sa dau cate un pupic:
Ninia
,poate este ultimul cm
eu tin pumnii si asa cum zicea si lau e bine sa te detasezi nu sa ie pauza!
Danagie
,eu credeam ca la voi sunt mai ieftini cozonacii aceia dar vad ca si la voi sunt scumputi![]()
lau
bine ca analie sunt ok,tinem pumnii in continuare!
teo2rina
abia astept sa vad poze noi cu Mihnea care din ce povestesti e un dulce
mcrissa
ce faci??????
Minunea a venit!
de Luca Nicolae