Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10
Raspunsuri - Pagina 18
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Cristina26,
iti multumesc frumos pentru felicitarea cu Ingrid!
Este superba!!!
A fost o mare surpriza!
Mav,
superbe pozele!Ai 2 baietei minunati,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Mcrissa
ma bucur ca totul este bine cu bebe!Sa profiti din plin de fiecare clipa pentru ca trece totul atat de repede!Aseara ma uitam pe niste poze de cand eram gravi si nu stiu cand a trecut timpul,parca uitasem!![]()
Ai grija de tine si de bebe!
elilov
felicitari pentru minunea mica!Este un scump,sa-ti traiasca!
Laura,
am vazut ultimile pozici cu fetita ta,este su-per-ba!!!Are niste ochi!!!
Ce haioasa este poza in care se ridica in picioare cu sacul de dormit!![]()
Ninia,
imi pare rau pentru pierderea suferita!
Doamne ajuta sa vina mosul cu cel mai de pret dar!
Tin pumnii!
Musettepink,
ce bine ca bb mic nu are colici!Noi am tras rau de tot pana la 2 luni!
Mi se rupea sufletul cand vedeam cum sufera si nici un remediu nu functiona!
Niste pozici nu pui?
Danangie,
ce baiat mare ai!Cum se impaca cu diversificarea?
Lau
bafta multa cu analizele!
Noi am facut saptamana asta 4 lunisoare si am facut si vaccinul si a doua doza de Rotarix.Febra nu a facut dar este cam agitat,sper sa treaca repede!
Incepem si diversficarea cu suc de morcovi,pentru inceput.Sper sa-i placa!
Va
pe toate!
Ninia81 spune:
Multumesc mult pentru mesaj Mirela! La multe lunite pt minunea ta! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Visul nostru
danangie spune:
Buna seara,
MUSETTE poze noi sunt la semnatura la mine. Pai da suntem flacau mare. Azi am facut si pipi la olita!!
Ma bucur tare mult ca au trecut colicii si ca ai un baiat linistit,ptiu sa nu fie de deochi. 
NINIA condoleante ptr bunicu lui iubi.
si eu am suferit enorm de mult.....mai ales ca eu mai aveam o sapt si plecam in Ro....n-am apucat sa-l mai vad
..Tin pumnii ca Gesu' bambino sa te ajute sa ramai graviduta.
MAV ai niste copii superbi.
Mie imi este greu cu un copil...apai tie cu 2. stau si ma gandesc.....oare m'oi descurca cu 2??
CRISTINA nu-mi trimiti si mie felicitarea cu Ingrid?
BLUEEYES la cat mai multe lunite ptr Robert.
Noi cu diversificarea ne descurcam de minune. La inceput am cam facut mofturi dar acum.....nu reusesc sa umplu lingurita cu mancare ca el sta deja cu gurita deschisa. Nu prea-i place banana in schimb. Sa ai grija cat suc de morcovi ii dai ca asta constipa. 
Noi suntem bine. DPDV al sanatatii...ca al oboselii sunt varza. Maine mergem a treia oara la piscina. Ne place si abia asteptam.
Noapte buna tuturor.
Ninia81 spune:
Am facut azi test...pentru ca am 2 zile intarziere si este negativ. Se pare ca mi s-a dereglat iar cm-ul. Nu inteleg de ce. Ca eu mereu il aveam regulat. Cred ca vrea sa ma enerveze acum de sarbatori nesuferitul!![]()
Visul nostru
danangie spune:
NINIA e posibil si din cauza stresului sa se deregleze putin. Pe urma, poate luna asta ai un CM mai lung si poate ai ovulat mai tarziu....ce zici? Daca ai ovulat prin a 17-18-a zi...e prea devreme ptr test. Eu tin totusi pumnii. D-ne ajuta!
Voi ce manacaruri preparati de Craciun? Eu la facut dulciuri sunt un esec total. Stiu sa fac si-mi iese foarte bun....checul. In rest nimik. Ce dulciuri as putea face asa ptr o incepatoare si nepriceputa ca mine? Ceva usor?
Ma intrebam.....CAMY ce mai faci?
Ninia81 spune:
Dana din pacate nici eu nu ma pricep la dulciuri. Eu de Craciun merg la ai mei si se va ocupa mama de gatit. O sa o ajut doar.
Visul nostru
cristy74 spune:
Buna dimineata fete dragi
Danangie n-am mai intrat de mult, intradevar, dar am o gramada de probleme, au venit toate asa buluc peste mine.
Maria e bine, e o minune de copilas, e cumintica, mai rau e seara la culcare ca nu vrea sa doarma si ne prinde uneori si 12 sau 1 noaptea. Ar vrea sa se joace toata ziua, dar stiti care sunt cele mai frumoase jucarii? Ceasul lui tati, telefonul, tastatura de la calculator sau vreo surubelnita sau patent de la tati din trusa.
E si foarte curajoasa fetita mea, in afara de faptul ca la vaccinul de 6 luni n-a plans deloc, am fost saptamana trecuta sa-i facem niste analize. Medicul de familie mi-a zis ca ii ia sange din degetel si cand am ajuns la laborator asistenta a zis ca ii ia din vena. Eu sa lesin, nu alta, cum sa faca asa ceva, mai ales ca ea are manutele grasanici si nu se vad venele. Credeti-ma ca i-a gasit vena imediat si copilul meu n-a zis nici macar "au". Nu mi-a venit sa cred ce fetita curajoasa are mama.
In rest ce sa va mai spun, n-are stare, toata ziua da din maini si picioare, parca ar avea un motoras, cum o pun in pat se intoarce pe burtica, si sa vedeti chin la schimbat, a inceput sa ne studieze fetele, cand stau langa ea ma apuca de nas, imi baga degetele in ochi, ma ciupeste, ma trage de par, se iuta foarte atenta la mana mea, imi prinde cate un deget, il studiaza bine, apoi ar vrea sa ma muste. Dintisori inca nu avem, si nici nu am inceput sa mergem in 4 labe, doar ne taram pe burtica, dar inapoi ca racul.
Va pup pe toate,
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
monysorescu spune:
Salutare fetelor! Si noi pe aici. Sunt foarte suparata pentru ca am niste probleme cu calculatorul - nu pot sa imi citesc mailurile, mai sunt vreo cateva site-uri pe care nu ma lasa sa intru si din pacate nu pot vedea nici pozele puse de voi.
Sper sa pot rezolva aceasta problema cat mai repede.
Mcrissa ma bucur ca esti bine. Stiu ca poate fi foarte nasol cu greturile astea. Io in perioada lor am slabit 10 kg.
Dar important e sa fie bebe bine. 
L5845 bafta pe la analize si sa dea Domnul sa ne dai si tu vestea cea buna in curand.
Ninia imi pare rau ptr pierderea suferita. Iar in legatura cu testul nu te descuraja. La mine abia se vedea liniuta 2 la 4-5 zile intarziere. Si stii cum zicem noi - pana nu vezi rosu in fata ochilor.....Tin pumnii poate vine Mosu cu un cadou frumos.
Danangie io o sa fac un tort diplomat. E foarte usor de facut si nu prea are ce sa nu iti iasa. Si noua ne si place foarte mult. Daca vrei iti dau reteta.
Noi suntem bine. Ne chinuim cu diversificarea. Marul ras si sucul de fructe merge foarte bine. Insa supa si legumele pasate parca sunt otrava. Daca ii fac doar piure de cartof e ok insa restul legumelor....e jale. Mai mananca si din alea dar se plictiseste repede de ele.Si ce face?....Incepe sa scuipe bineinteles.
In rest suntem ok. Ma supara vremea asta - daca nu ar batea vantul am mai iesi pe afar dar asa....In fine... Ma opresc aici ca am lungit-o destul.![]()
O zi buna fetelor! Va pup pe toate!
poze cu ghemotocul
musettepink spune:
Vin si pozicile aici,sunt si cateva de la botez,de acum o luna cand era mai mititel![]()
Blueeyes
deja incepeti diversificarea?si noi am facut rotarixul cu toate ca multa lume il blameaza dar eu am vazut cum se manifesta boala la un adult si mi s-a parut ingrozitor dar la un copila asa mic.
Danagie
l-am vazut pe flacaul cel mare.........e un frumos!
Ma bucur ca nuaveti probleme cu diversificarea.In ceea ce priveste dulciurile nu pot sa te sfatuiesc pt ca eu de sarbatori cumpar cozonaci italienesti(bauli)care sunt moarte mea
,nici nu vrea sa-mi inchpui ce de sortimente sunt la voi acolo in magazine![]()
Ninia
eu am avut mereu ciclu neregulat asa ca nu te mai stresa,regulat neregulat important e sa nu mai vina vreo 9 luni![]()
mav
f frumoase pozele,sunteti o familie minunata!
laura Ioana
mereu cand il tin pe Luca pe burta mea imi aduc aminte de cum ziceai tu sa profitam acum caci atunci cand crresc nu vor mai vrea.![]()
mcrissa
cand si programare la morfofetala si la cine te duci?tin pumnii!
Fug la printisor!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
L5845 spune:
Ninia in primul rand, vreau sa-ti transmit si eu Sincere Condoleante! si putere multa pentru voi doi.Sigur in curand o sa vina o veste buna, chiar daca testul e inca cu I liniuta, poate tre' sa mai astepti putin si sa repeti testul. Stii tu, pana nu e rosu, mai e speranta.
mcrissa chiar daca greturile inca iti dau destule batai de cap, asa cum ziceai, e semn ca e bine bb, trec ele si "penele" astea "rele" si o sa te simti mai ok. Cand mai mergi sa-l vezi pe zbenguila?
musette vazut pozici, placut mult, creste puiul repejor, acusi ne zici ca pleaca la plimbarica
...cu fetele
.
mav eee, in sfarsit ai reusit! M-am uitat la poze si m-am topit...si Sebi deja cred ca si-a intrat bine in drepturi de frate mai mare. Sunteti niste frumosi
.
Tizo
fetili.
irlandeza mi-a fost dor sa mai scrii, deja se apropie prima aniversare a printesei, cred ca ai deja emotii de bucurie
.
Mirela sa-ti traiasca minunea si sa pape tot, ca mami stie ea ce stie.
danangie ma bucur ca sunteti bine, sanatosi, sa cresteti mari si mancaciosi (nah, c-a iesit in versuri
). Imi pare rau ca ai ramas in urma cu odihna, sper ca vacanta de Sarbatori sa te ajute sa recuperezi la capitolul asta.Cum a fost la piscina, i-a placut balaceala?
mamica si nazdravanul.
cristy74 ooo, lume noua, ma bucur ca ne spui vesti de voi, ce fetita curajoasa si energica are mami, sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa.
monysorescu
mamica si bebe smecher la mancare, deja e pretentios
.Las' ca se invata el cu de toate, abia a inceput.
Azi am luat marea parte a analizelor, in afara de calciu, care e mic, doar TSH-ul, Fibrinogenul si Trombocitele sunt putin marite, probabil de la vreo raceala, vad eu maine ce zice dr., ca mergem sa ne "laudam" cu ele.
Revin mai tarziu sau maine, ca sunt cu casa pe dos.
Va
si va
pe toate!
P.S. Stati linistite,Flavia e bine, copilasii la fel, doar ca are mult de lucru si trage sa termine, sa stea linistita de Sarbatori.
Sper ca nu se supara ca v-am adus vesti de ea.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

ALESSIO , 07.06.2008