Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10
Raspunsuri - Pagina 20
irlandeza spune:
Danangie, multumim 

Ninia, imi pare rau, capul sus, doar vine Craciunul 
L5845, intradevar, speram sa fie bine, oricum ziua e speciala 
MARINELA
P a t t y - la 11 luni new 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
jojo_miha spune:
Irlandeza noi am serbat in familie,am fost 17 persoane si a fost minunat.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
musettepink spune:
Jojo Miha dar ce vad eu acolo la semnatura???????esti gravi????eu nu stiam,felicitari
!!!!in cate saptamani esti?
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Ninia81 spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari! Acum ma simt mult mai bine, mai optimista...stiu ca va fi bine pana la urma! Asa imi zice si Iubi. Am mare noroc ca el ramane optimist si zice sa nu ne dam batuti ca suntem tinei si ca nu trebuie sa disperam dupa 2 luni de incercari...ne iubim in continuare si sigur va veni si minunea mica pe care ne-o dorim si o asteptam!
Visul nostru
Ninia81 spune:
JOJO, FELICITARI!!! Pai ce faci draga? Esti misterioasa? Iti doresc sa ai o sarcina usoara si plina de bucurii!
Visul nostru
irlandeza spune:
Jojo, felicitari din suflet. Ce curajoasa esti , o sa ai 2 copii mici. Dar o sa fie frumos, cred. Si imi place tare mult poza asta
MARINELA
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
cristina26 spune:
danangie
daca imi trimiti adresa pe PM, va trimit eu voua felicitare de craciun cu Ingrid
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
jojo felicitari si din partea mea

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
irlandeza
ti-am admirat frumusetea, de la cine a luat ea ochii aia asa de frumosi.
irlandeza spune:
Patti a mostenit ochii de la bunicul, tatal meu.Si culoarea si marimea.
MARINELA