Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

musette am vazut bobocelul grasunelule un frumosimi amintesc primele poze cu el, cat era de micut.aranjamentele de la botez au fost atre frumoase si culoarea originala.sora mea are o firma care se ocupa de asa ceva, dar din cate aranjamente am vazut, niciodata nu a fost vreunul vernil.
jojo te-am felicitat si la odisee, dar o mai fac si aici.felicitari colega mea draga de la zmeurici
ninia las' ca poate vine el Mosul cu cadoul mult dorit
danangie ce face micul delfinas?ai gasit o alta piscina?i-am povestit sotului ca-l duci pe bebe la piscina si a zis ca-l vom duce si noi pe bebe cand va veni.
lau tu la ce dr ginecolog mergi?e bine ca ia gasit un medic de familie priceput, al meu e total dezinteresat si cred ca nici nu stie prea multe.
teo cum a fost serbarea?astept pozele cu bebe Mihnea.am gasit aseara intr-o revista de copii reclama la biberoana fara PBA ziceau ei, non-toxice, dar am uitat numele firmei, ma uit diseara cand ajung acasa si-ti spun.
Pe 22 decembrie e ziua broscutei Stefania, sper ca ea si mamica ei sunt bine
Irene ce face micuta?

Noi suntem bine, azi am facut 12 saptamani si intram oficial in trimestrul II.Luni merg la eco, am emotii deja, ma rog la Doamne Doamne sa fim bine!Mi-am cumparat si primele haine de graviduta, ca nu mai puteam sa inchid niciun panatalon.sunt asa de mandra de burtica mea si tati o iubeste mult, o mangaie in fiecare seara, vorbeste cu bebe si pupa burtica cu bebele lui drag.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 12+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare tuturor!
Jojo felicitari. Sa ai o sarcina usoara, dusa pana la termen si un bebe sanatos.
Ninia imi pare rau ca ti-a venit si de data asta. Dar poate vine Mos Craciun cu un cadou frumos. Voi prestati in continuare ca nu se stie....
O zi buna fetelor si un pupic de la mine.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Va multumesc frumos pt aprecieri! Tot zic ca revin, ca o sa va scriu mai mult... si nu reusesc...
Am admirat poze cu puiutii vostri... da' tot aman laudele... in ideea ca intr-o zi imi gasesc timp si va scriu fiecareia....
Acu', de fapt, am intrat sa va aduc o veste minunata: Ale a nascut o fetita, Nora Ioana, pe 8 decembrie! Sper sa nu se supere ca am intrat eu si v-am spus... Ma bucur mult pt ea si n-am mai avut rabdare....
povestea nasterii

....sunt cu bebicu' pe picioare... m-a terminat de spinare... ziua nu prea doarme daca nu-i tinut in brate....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multumesc frumos pt urari!Va anuntam oficial sambata ,ca atunci mergem la doctor,desi am destule saptamani.E prima data in viata mea cand ma voi duce la doctor atat de tarziu,de obicei de abea se vedea ceva.Insa de data asta incerc sa fiu foarte optimista si am o tensiune de aviator.Va dau sambata de stire.
Irlandeza poza aia are mare succes,e in rama in living,e la tati pe telefon,la mine pe telefon.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ale felicitari !!!!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca mica printesa.Am citit povestea sarcinii si a nasterii.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ale, felicitari pentru fetita! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa impreuna!

Mcrissa, ma bucur ca sunteti bine! Doamne ajuta in continuare!Ce frumos este sa iti cumperi hainute de gravida! Si eu ma uit mereu cu nostalgie la hainutele pt viitoare mamici.

Jojo, tinem pumnii sa fie totul bine sambata la medic!
Mony,Mosu nu mai ajunge la mine cu bebe anul asta. Poate la anul.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare!
Ale felicitari, sa va traiasca printesica, sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati de ea!
Ninia io ma gandeam ca vine Mosu cu un bebita in sensul ca atunci o sa ramai gravi. Ca daca facem un calcul mic cam pe acolo ajungem. Undeva intre Mos si Anu Nou , nu-i asa? Oricum tin pumnii sa fie cat mai repede si sa ai si tu un bebita sanatos si frumos.
O zi buna fetelor!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ale-ti-am scris la subiectul deschis de tine dar am sa o fac si aici.FELICITARI DIN TOATA INIMA PENTRU MINUNEA TA MICUTA!!!!

Liana30-FELICITARI PENTRU SARCINA!!!nu sunt sigura daca te-am felicitat pana acum daca nu,imi cer scuze.Ai grija de tine si luptatorul tau micut!!!

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!Sarbatori fericite fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

jojo, felicitari din suflet, sarcina usoara si un bebic sanatos!

ale, nu stiam ca esti gravida, vai ce ma bucur ptr tine, felicitari din suflettttttt!

michelle, merci de vesti

va pup tare pe toate, sint iar pe fuga, imi caut alt job, sarbatorile, etc

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ale, felicitari pt. micuta minune Nora.

Cine deschide un capitol nou?

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput