Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vianne Laura, cu placere! Iti mai dau muzica pe mess, cand ne mai intalnim.Cleo, uite aici un site cu tricotaje, sa te inspiri. Noi www.onetruemedia.com/shared?p=72c03c40028587036492cd&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Stefana Stefana Eduarda 22 mai 2008 |
Vianne m-ai omorat!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
socrate spune:
Super faza cu soacrele. Cleo ca de obicei super replica.
Deci noi am facut vaccinul Infarix hexa si Rotarix. Ca de obicei cu medicul era foarte vesel, i-a tras stetoscopul de era sa ramana fara, a scancit un pic la intepatura dar facea mami pe clovnul si era ok.
Avem 74 spre75 de cm. Suntem baieti inalti daaa?
Ei in fine, totul e ok. Prevenar pe la 2 ani zice el ca nu e cazul.DAca il dau mai repede la gradinita atunci facem. Acuma eu rad in hohote si el la fel, si ne montam unul pe altul.
E un dulce ce sa mai.
Apropo de soacre, ieri am fost la ea, azi copilul numai in urlete. Ca evident dupa ce a plecat doctorul am plans ca de obicei, si inainte sa vina la fel a facut. De fapt de fiecare data cand mergem la soacra mea a doua zi e scandal. O sa monitorizez treaba asta.
Ea saraca cu bunavointa, ca chiar nu e cu rea vointa, dar na IQ mai putin: gata sunt multumita ca a progresat (copilul bine dispus a ras la ea), sa ii dai biscuiti populari
, sa nu il scoti afara dupa vaccin 2-3 zile
etc.etc. Nu am nimic cu ea, eu zic da,da si fac ca mine, ce stie ea.
Atata timp cat nu zice ca sigura are copilul ceva, nu am nimic cu ea.
Medicul foarte amabil cu mine, io ziceam ca nu mai stiu ce sa fac sa nu raceasca, cica copii intre 1 an si pana merg la scoala racesc de 500 de ori. Suuuper,ce sa zic, m-am linistit. Ei cica tb sa isi faca sistemul lor imunitar.Oook fie, dar nu racind. Zic si eu.
Acuma cand ma mai intreaba soacra ce mai face copilul, a mai progresat eu ii zic ca nu recita inca Luceafarul dar nu mai avem mult.
Ieri cica : zi mama, sau tata cum vrei tu. Copilul a rasplatit-o cu un paaah.
Termin postul ca iar urla. Sper sa inceteze ca imi iau campii. Motanul urla la usa, ca asa face cand plange copilul.
Sebastian
gabitzam spune:
Vaaai, Andrada, si eu as plange daca m-ar lua soacra ta in brate 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
jady spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Cleo mai facut sa rad in hohote cu replica ta! Dar sincer chiar inteleg de ce plange puiul meu la ea uitati-va si voi: http://www.flickr.com/photos/30958484@N02/2978706938/ |
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jady
mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze. |

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
monik16 spune:
Buna,
Cine a mai facut vaccinul rotarix?
L-am luat si eu si m-ar ajuta sa- mi ziceti de reactii adverse si cum l-ati dat.
Am inteles ca trebuie administrat la 2 ore de la ultima masa si trb sa treaca o ora pana la urmatoarea.
Multumim!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
gabitzam spune:
Monica, noi am facut Rotarix la 4 luni, dar nu a avut nici un fel de reactie adversa. I l-a dat acolo la cabinetul pediatrei, si nu ne-a atentionat de nici o precautie in legatura cu masa, inainte, dupa, etc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fecian spune:
Gata mi-a adormit pufarina in bratze. Era treaz de la 10 (cu o mini pauza de juma' de ora) iar acum mi-a adormit in bratze la ce obosit era.
Leeloo
puiutul bolnavior. Nu poti merge cu el la spital? Ca eu una as fi mers direct la urgentze cu el dupa astfel de crize.Multa multa sanatate la pui mic
Alysh
saru'mana. Si puiul tau e super. De fapt toti puiutii de la odiseea noaastra sunt superbi.
Ylari cel mai bine e sa lasi babele care "stiu " ele mai bine. Uneori babele astea, fiindca au crescut n copii se cred atotstiutoare. Ele nu iau si in calcul faptul ca din aia n copii 50% mureau, dar deh ele stiu mai bine... Niste frustrate. Tu creste-ti copilul asa cum VREI TU. Ma bucur ca reusesti sa te impui.![]()
Mihaser
am renuntat demult sa il mai fortez: nu vreau sa ajunga sa urasca mancarea sau sa aiba alte probleme legate de asa ceva.
MissParker
parca ai vb de Bitzu. Asa si piticul se trezea si papa des. Si acum se trezeste noaptea si nu stiu cand va dormi si el toata noaptea. Nu stiu daca te ajuta dar sa stii ca totusi de la treziri din ora in ora am ajuns la treziri doar de 2 ori pe noapte sau uneori doar o data. E un soi de incurajare![]()
Acum merg si eu sa dorm, caci a fost o zi ...
Va pup pe toate si va doresc forumeala placuta.
Din lipsa de timp nu am cum sa intru decat sporadic
.
Gata fug sa mai prind ultimele ore de liniste caci de maine reintru in iad.
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
YLARI spune:
| citat din mesajul lui monik16 Buna, Cine a mai facut vaccinul rotarix? L-am luat si eu si m-ar ajuta sa- mi ziceti de reactii adverse si cum l-ati dat. Am inteles ca trebuie administrat la 2 ore de la ultima masa si trb sa treaca o ora pana la urmatoarea. Multumim! ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
Si noi l-am facut, la 3 si la 5 luni caci am inteles ca se face si rapel. Nu a avut reactii adverse, abia la 7 zile de la primul a avut un scaun mai suspect caci atunci se elimina virusul din organism. Atentie la igiena, spalati-va pe maini dupa ce schimbati bebele de kk ptr ca eu si mama am dat-o in diaree (nu am fost foarte stricte cu igiena) Asta parca o scrie si in prospect. Dar si noi, ca si gabitzam l-am facut la cabinetul pediatrei.
Bafta!YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Getutza81 spune:
Buna !
Laura, probabil ca nu reusesti sa le vezi pt ca leam sters... am sters albumele ce leam facut pe contul comun (cu mine graviduta si cu bogdanel, o sa fac unu care mai pun asa cate una ca am ajuns de aveam 400 poze 
)...trebuie acum doar sa fac cont personal...
Socrate, eu mai pun din cand in cand ulei de masline...
Felicia, acuma e !!! celalalt lam trimis la mamicimaiiunie2008@yahoo.com
Cred ca e si in send...
Leeloo, sanatate multa va doresc !!!
deci, am ras de numa la fazele cu soacrele...Haideti, rabdare maxima cu ele, si eu dc ea ma jigneste o jignesc si eu napoi !!! se bopsumfla dar macar nu raman eu cu piatra pe suflet.. si tot timpul dc e ceva io trantesc napoi !!! si gata...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)