Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Gabitzam si YLARI multumesc pt. raspuns. Eu nu mai vroiam sa i-l fac dar a insistat medicul ca cica a avut multe cazuri si suntem la limita cu varsta. avem 5 luni A 2-a doza o luam peste o luna. Era mai bine mai devreme dar am fost nehotarati. Am citit si eu in prospect de faza cu scaunul la 7 zile ca se elimina virusul si ne-a avertizat si medicul. O sa i-l dau maine eu. A zis medicul ca pot sa i-l dau eu.

Peste 2 saptamani incepem si noi diversificarea, adica la 5 luni si jumatate. Pana acum am alaptat-o, doar ocazional i-am dat formula cand am mai plecat pe undeva si atunci cand am avut otita. Abia astept sa vad cum reactioneaza cand o sa-i dau si altceva. O sa o filmez . Medicul zice ca copiii alimentati exclusiv la san sunt mai mofturosi la mancare si e posibil sa o patim si noi... Eu sper ca nu.
Trece timpul asa repede...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui Vianne

Laura, cu placere! Iti mai dau muzica pe mess, cand ne mai intalnim.

Cleo, uite aici un site cu tricotaje, sa te inspiri.

Vianne m-ai omorat! Ma pui si pe mine la treaba!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

hihi, pai ce? numai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Noi am facut rotarixul la 4 luni si am facut si rapel acum. Mie nu mi-a zis nimic dar e cert ca si acum ma spal pe maini dupa ce il schimb de kk. Nu am observat nici o schimbare de kk atunci dupa o saptamana.
Mai fetelor cat am patimit azi numai plansete si urlete. I-am zis sotului ca o banuiesc pe soacra mea ca de aia plange a doua zi copilu si mi-a zis ca nu il mai ducem. Evident nu vreau asta ,doar ca data viitoare il duc cu o panglica rosie.
Sunt multumita ca e bine bb, ca nu a fost afectat de raceala asa ca stau linistita.
Ce ma ingrijoreaza insa e ca am uitat sa ii dau eferalgan sau nurofen inainte de culcare...sper sa nu aiba nimic.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Gabitzam si YLARI multumesc pt. raspuns. Eu nu mai vroiam sa i-l fac dar a insistat medicul ca cica a avut multe cazuri si suntem la limita cu varsta. avem 5 luni A 2-a doza o luam peste o luna. Era mai bine mai devreme dar am fost nehotarati. Am citit si eu in prospect de faza cu scaunul la 7 zile ca se elimina virusul si ne-a avertizat si medicul. O sa i-l dau maine eu. A zis medicul ca pot sa i-l dau eu.

Peste 2 saptamani incepem si noi diversificarea, adica la 5 luni si jumatate. Pana acum am alaptat-o, doar ocazional i-am dat formula cand am mai plecat pe undeva si atunci cand am avut otita. Abia astept sa vad cum reactioneaza cand o sa-i dau si altceva. O sa o filmez . Medicul zice ca copiii alimentati exclusiv la san sunt mai mofturosi la mancare si e posibil sa o patim si noi... Eu sper ca nu.
Trece timpul asa repede...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

monik, si noi am facut rotarix.
si tare bine imi pare. am mami pove aici de verisoara noastra, care pe 1 oct, cand avea 7-8 luni, a ajuns la urgenta la Medlife - ca nu aveau curaj parintii sa mearga la spital de stat.

edit: noapte buna, edvin!

vianne, noapte buna, sau ziua buna si tie. Cu site-u ala, io nu mam ai culc!! ma duc sa imi scot andrele, croshete etc!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna seara fetelor,

Acum chiar v-ati pus bine pe discutii de soacre!!

Ylari nici nu mai am cuvinte ce sa zic de socrii tai!Sunt niste adevarati nesimtiti sa nu zic mai urat!!Sincer tin pumnii sa scapati odata de acolo si sa va mutati la casuta voastra!!

Andrada soacra ta seamana tare bine cu Cruela din 101 Dalmatieni!Spune-i ca e buna la Hollywood si asa macar scapi de ea!!!

Vai eu pe socrella Cruella mea nu am mai vazut-o de saptamana trecuta si sincer vai Doamne da bine e!Nu imi e dor nici de ea ,nici de socrul meu!Asa bine e fara sa-i vad ,nu am cine sa ma eneveze si nici nu imi e dor!!

Vianne super e site-ul.Trebuie sa ma perfectionez in ale crosetatului,noroc ca inca o mai am pe buni a mea asa ca am de la cine invata!Apropo de bunica mea,este o dulce ,are 75 ani , lociueste la 20 de min de noi si draga de ea vine aproape zilnic sa il vada pe Ericut,ca ii e tare drag,dar si el o iubeste enorm ca doar cum o vede deja si radiaza dragul de el!!!
Fetelor pe mine chiar ma bate serios gandul de bebe 2.Asa sentiment super e sa fii mamica.Cateodata cand il tin pe Eric in brate imi vine sa-l strang in brate de numa,sa-l simt cat mai aprope de sufletul meu,sa-i dau toata dragostea mea,nici nu stiu cum sa explic in cuvinte,e Minunat sa fii MAMICA!!!!
Merg acum la culcarica si sper sa fie o noapte linistita tuturor!!
Va pup!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi,
Suntem la mama si ne simtim ffff bine. Am si eu timp doar pt mine, chiar daca citesc ziarul sau reviste, dar nu mai stau cu urechile ciulite.
Va spuneam k bebe refuza supa, hei, am schimbat tactica de a prepara piureul: pasat cu furculita, fara blender si este innebunit dupa supa cu legume. Mananca un castron plin, cam 170 ml de supa cu piure si carnita.
Noi intram mai rar, dar va citesc seara cat pot. Va pupam
Laura – l-am vazut pe Mirciulica pe site-ul firstbebe. Noi aparem in poza la cursuri.Sa va fie de bine diversificarea. O sa vorbesc cu Sis sa ne intalnim prin Moghioros, sa pot sa iau si exlutonul si te anuntam, poate punem de o intalneala serioasa, k vad k timpul tine cu noi.
Miss –ramasesem in urma cu un raspuns. Da , david , doarme cu noi in camera si va mai dormi mult si bine pana la anul cand ne mutam la casa cu 4-5 camere. Ma bucur ca v-ati intors la san. Si noi la fel, nu i-am mai dat completare de 3 saptamani, iau galactogil si ne descurcam super bine.

Ylari – imi place sacul de dormit, este upper util
Ralu – merci de raspunsul cu bona, deci un 12 mil pt 12 ore, eu zic k e de bun simt, nu ? Off, imi este teama peste ce voi da
Alysh – menajera de 27 de ani…oauuu ! Ai grija…. Glumeam…
Andrada (si Ylari)- apropos de soacre, … nebuna mea de soacra, a auzit ca i-am pus comprese cu apa calduta lui bebe la cap cand a avut febra 39,7 si a sunat la mama disperata ca omor copilul. Ca daca ii pun comprese la cap , ii afecteaza nervul optic si ramane copilul choir. Ce ziceti, nu-I tampita si proasta soacra-mea ? Aaaa si mai este si cadru didactic, ce prostie…

Va compatimesc si pe voi cu soacrele voastre nebune

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna diminetasa
o

edit: fiica mea se trezeste dupa ora veche. Ii explicati ca s-a schimbat ora?
nu mai stiu ce voiams a va zic. neuronu neuronu....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. am lipsit 2 zile mi-e cam somn. am facut ieri vaccinul fetii. pana acum nu a facut febra sau altceva. se comporta normal. dupa cat timp ar trebui sa faca febra daca ar fi sa faca? stiam ca daca nu fae febra inseamna ca nu-si face vaccinul efectul. e adevarat??

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata
sunt prima pe azi. Ma bucur, ca inseamna ca vecina mea nu mai are insomnii.
Noi ne-am trezit ca a plecat tati si i-am facut sandwichuri si am mai stat de vorba cu el.
o noapte relativ ok, s-a trezit pe la 1 jumate, e inca pe ora veche si i-am dat putin tzitzi dar, cred ca adormea si cu suzi.
S-a mai sculat acum pe la 6 i-am dat un tzitzi si nani la loc.
SA videm. Vreau sa il scot la plimbare, avem nevoie de paine si lapte.
Asaaa, sa va spun ce mai zicea medicul. Cica chestia cu sculatul noaptea e doar o problema de disciplina. In 4-5 zile se regleaza, daca nu ii dai sa pape noaptea. LA inceput putin ceiut si dupa aia nimic.
Eu i-am zis ca stiu ca se poate rezolva dar nu vreau sa renunt la alaptat inca. Nu pot psihic, eu as vreau sa vina si cand va avea un an sa ma traga de bluza sa zica mami tzitzi. Nu cred ca voi reusi ca am din ce in ce mai putin laptic si nici nu stiu sa stimulez sau nu lactatia. Uoff.
Apropo de drag de bb si eu stau cu el in brate, mai mult cand doarme ce-i drept, ca sa ii simt mirosul, pielea, cum respira, cum se lasa greu cand il ia somnul. Ieri era marait si avea nevoie sa fie tinut in brate. Cu toata teoria fetelor, cand plange si ii curg lacrimile pe obrajori si intinde mainile sa il iei in brate, il iei nu te mai intrebi daca il inveti asa. El de obicei e independent nu poti sa il tii in brate nici daca vrei, dar ieri era mamos rau. Ce-i drept nu am putut sa fac nimic altceva, dar sper ca a trecut.
Nu vroia nici sa doarma singur, a tb sa stau langa el, ca ma tinea de brat si daca miscam imediat se trezea si incepeau plansetele.
In fine, e un dulce si eu sunt cea mai fericita mamica care isi adora puiul.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Socrate, nu esti prima, tot ti-a luat-o vecina inainte pina ai terminat mesajul :)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput