Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Da Ylari ai dreptate, chiar nici mail nu i-am mai trimis ca degeaba! Ma deranjeaza ca nu intelege sa taca si de fiecare data cand vine se duce brusc la copil si el se sperie si incepe sa planga si replica ei e aceeasi: cei cu miere! Si aseara l-a speriat si a inceput sa planga si noroc cu sotul ca i-a zis sa il lase dar tampita tragea de el si sa il ia in brate. Sotul i-a zis: nu vezi ca are centura ce tragi asa! Il ridica cu tot cu bouncer! Ma bufnea si rasul. Oricum imi venea sa ii zic: draga intelege ca esti urata urata urata si de asta nu vrea copilul la tine!

Pe mine m-a pacalit Cruella de soacramea, a zis ca pleaca la tzara 2 saptamani si a venit dupa 2 zile. Vrea sa ma faca cu nervii. Numai ca eu m-am hotarat sa nu le mai vorbesc decat intrebata. Nu voi mai comunica deloc cu ei. Ieri a venit socramiu cu o caracatita de intans rufele pe care erau cateva perechi de sosete spalate de soacramea (2 ale mele, 2 ale lui Iby si celelalte ale lui socramiu) si m-a intrebat daca vreau sa le stranga el. Ce nesimtit. Trebuia sa ii spun ca da, il rog frumos sa o faca. Eu nici nu stiam unde imi disparusera sosetele, ca soacramea m-am prins ca imi cotrobaie prin camera cand ies afara. Primise fata niste bani de la niste rude care venisera in vizita si erau in plic impreuna cu o felicitare si dupa ce m-am intors de afara am gasit felicitarea scoasa din plic si banii ravasiti, nici nu are bunul simt sa lase totul cum era, nici macar nu se fereste sa imi dau seama. Eu incerc sa fac cald in camera (dar nici prea cald) si vine socramiu sa "vorbeasca" cu fata si lasa usa deschisa (iar usa de la balcon din sufragerie era deschisa) tzipa cand vorbeste la telefon mai ales daca stie ca fata doarme, numai si numai mizerii, si au asa un tupeu de mare ca daca le atrag atentia asupra unui lucru care m-a deranjat imi spun ca nu si-au dat seama. Oricum mi se face sila de atata fatzarnicie, in curand o sa ii aduc aminte soacramii ca nu a fost deloc incantata cand a auzit ca vine fata pe lume, cum de s-o fi indragostit de ea asa dintr-o data si o iubeste asa tare?????? Ma rog, sunt foarte trista fetelor, cand ma uit la Eva mai uit de probleme, ea e viatza mea dar e foarte greu sa traiesti langa oameni care nu dau doi bani pe tine si care vor sa te faca la nervi cu orice pret. Noi am fost si suntem niste copii foarte iubiti de parintii lor (mai am un frate mai mare) si noi ii iubim pe ei foarte mult, iar ieri am plans ca n-am stiut sa apreciez indeajuns si au trecut parca prea nedrept de repede anii in care am stat cu ai mei si eram soarele lor, ma simteam iubita si linistita in fericirile si nefericirile mele... Imi e dor de ai mei, mi se rupe inima cand trebuie sa plec de la ei de fiecare data...
Uuuuuuuf... mi-am varsat amarul... ma iertati fetelor, desi incerc ma copleseste nefericirea asta cauzata de traiul asta la gramada si n-am si eu la cine sa ma plang decat la voi ca ai mei daca ar stii, cred ca nu ne-ar mai lasa sa plecam niciodata si ar aparea alte discutii...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Da Ylari ai dreptate, chiar nici mail nu i-am mai trimis ca degeaba! Ma deranjeaza ca nu intelege sa taca si de fiecare data cand vine se duce brusc la copil si el se sperie si incepe sa planga si replica ei e aceeasi: cei cu miere! Si aseara l-a speriat si a inceput sa planga si noroc cu sotul ca i-a zis sa il lase dar tampita tragea de el si sa il ia in brate. Sotul i-a zis: nu vezi ca are centura ce tragi asa! Il ridica cu tot cu bouncer! Ma bufnea si rasul. Oricum imi venea sa ii zic: draga intelege ca esti urata urata urata si de asta nu vrea copilul la tine!

io ash fi fo mai rea. "Ce i-ai facut, baba, de plange?? I-ai zis ceva?"

mai erau socrii lui getutza81, cu replica "ce stie mata". SI ea, o fo tare pe faza, si io zis ceva de baba si mosh.

din pacate, tre sa fim tari ca piatra si insensibile ca stalpu de telegraf.

mi-am mai adus aminte, socru meu m-a stresat aproape 1 luna: ca sa ii dau ceai. Nu ii dau. De ce nu ii dai? ca asha a zis dr. Pai sa intrebi dr. Am intrebat. Si ce a zis? sa nu ii dau. Si de ce nu ii dai?

mai nou, ma buseshte rasu cand se trezesht4e sa zica ceva.
mai tare o fo administratoruu blocului, care imi zice: ei, pe socru tau il stiu de mult timp, inca se crede director, a?

ylari, ai tai sunt nasol de ... prost crescuti. lasa ca va faceti voi mari, si va ajuta Dumnezeu sa ajungeti la casa voastra. mai bine mori de foame, dar esti fericit.
Si sincer, lka nesimtire, fii dura: cu replici de genu:
"inchide usha, ca degeaba incalzesc camera la fata"
"mama, daca tot umbli, pune inapoi"
etc.
aveti si voi nevoie de intimitate, sa poti sa iti lasi chilotii unde vrei, sa poti sa lasi vasele in chiuveta, sa poti sa faci si tu ceva cu barbatul. Ca asha... nu stiu cum concepti tu pe bb2. .

si da, tacerea e cea mai buna. ignorantsa doare. ai ales o tactica buna . Eventual cand incep ei sa zica ceva ce nu iti convine, lasa-i la mijlocu frazei, si du te la buda, de ex. sau la copil.

Edit: am mai cetit ce ai zis. Nu stiu daca e ok sa zici parintilor tai - li se rup sufletul. Io ma gandesc ca am o fata. Doamne, daca ar pati asga ceva, ash face crima.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Of Ylari hai ca acum incerc eu sa iti ridic moralul. Lasa-i in pace si ai grija si de tine ca toate momentele astea ale lor de nesimtire nu merita sa te deprime pe tine! Uffff nu stiu ce sa iti zic chiar mai lasat muta! Da stii ce e cel mai important: puiutul tau si pt el nu ai voie sa fi trista please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

vai fetelor,

De ce atatea discutii despre soacre inainte de a veni a mea in vizita? Suna ca o prevestire rea. Si dupa soacra vine maica-mea...
Poate fac ca in bancul cu iepurasul cand s-a dus sa ceara bicicleta ursului.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo mai facut sa rad in hohote cu replica ta!
Dar sincer chiar inteleg de ce plange puiul meu la ea uitati-va si voi:
http://www.flickr.com/photos/30958484@N02/2978706938/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

vai fetelor,

De ce atatea discutii despre soacre inainte de a veni a mea in vizita? Suna ca o prevestire rea. Si dupa soacra vine maica-mea...
Poate fac ca in bancul cu iepurasul cand s-a dus sa ceara bicicleta ursului.

io stiam cu tigaia de facut clatite.

Ei,noi suntem bine intentionate, te pragatim moral . Poa o sa iti fdie mai usor, ca ai 2 pui - acu nu o sa te descoase cum o speli si cand si de ce. ca totusi, ai crescut o pisica mare, nu?

edit: andrada, ca o fi cam stofalcita?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cleo, Andrada,
Va multumesc frumos! Da cleo, nu le spun alor mei, imi dau seama cat i-as rani, desi o data m-au vazut plangand cand plecam (au crezut ca m-am ciondanit cu Iuby) si m-au si sunat sa ma traga de limba.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

A, mie nu-mi spune sa-i dau miere sau chestii deastea dar se ia de mine, ultima data eram cam cocosata. Si dupa prima nastere mi-a spus: sa vezi ce o sa ti se lase sanii dupa alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

fetelor m-ati facut sa rad cu discutiile despre soacre si socrii si mame. macar nu sunt singura.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Laura, cu placere! Iti mai dau muzica pe mess, cand ne mai intalnim.

Cleo, uite aici un site cu tricotaje, sa te inspiri.

Mergi la inceput