Pepenasi de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
ankalaura spune:
TIBERICA - stiu mai ce o sa ai tu, eu ziceam de produsele alea standard de la prichindel... Am vazut ca si ei au ceva Next si altele. Cum zici ca ii zice lu' sitele tau? Ca am incercat cu bebeko (parca asa retinusem) si m-a directionat la masinile de spalat BEKO care si asa sunt bune cat sunt in garantie, ca am si io! 
Dar... vorba lui Vicky, suntem societate de consum... Cine naiba mai cheama mesterul reparator acuma daca i se strica TeVeul???
Cu intalnirea - fetele, daca e frig si urat, noi nu vom putea veni, nu de alta dar Eliza face balamuc mare... Cu bebelusii e simplu, ca aia stau acolo unde ii pui, da' parca nu imi vine sa fug dupa Eliza pe acolo cu tot sotul din dotare... In spatii inchise gen restaurante, pizzerii... Eliza ne zapaceste!
DIANA - gata, salvat search-ul. O sa luam si noi tavite. Si chiar zici sa o tin pe atata formula care pute de-a dreptul?? Iiiihhh
Anca mami de Eliza si Erika
struluta spune:

Multam' pentru urari mamicute scumpe!
Diarux:
ce mai, esti "betoana"!

din nou ne-ai dat gata!
Fug la un dus, tre sa plec la SM la faculta...m-am trezit la 10.30!
...dupa ce ca pana la 4 am stat pe net ca nu am avut somn!
Sa aveti o zi frumoasa!

monalac spune:
NATI,ce ma bucur ca ai scris!din fetele ''vechi'',multe nu mai scriu sau scriu f rar...BOTI,AUZISI MATA?
ce mare s a facut matei!!tot asa putin papa?cate kg are?
am vazut si pozele LUI RADUCU DE SERENITY,un dulce!iar mami si tati vor fi niste bunici tare tinerei!!mi a placut mult cum ai pus pozele la semnatura...eu nu ma pricep
codrin iar a adormit,asa ca ma duc sa i fac branzica ...tati si cris sunt plecati la socru la curte...
intrebare-CUM POT PISA CALCIUL LACTIC?SOTUL IL PISEAZA IN 2 LINGURI,DAR EU NU POT....
gallyb spune:
Fetelor multumim de aprecieri, vad ca la toata lumea le-a placut mica absolventa. Adevarul ca in ziua juramantului era o mare vedeta printre colegii mei.![]()
DIDI81 vazut pozele cu noua pozitie de dormit. Xeniei nu-i place sa stea pe burtika, de dormit...nici nu se pune vorba.
ANKALURA ce zici, m-ai seamana Xenia cu Erika? Mie mi se pare ca acum nu...
Xenia (9.07.2008)
Dianami spune:
Didi, am vazut iritatia, seamana cu o eczema. Nu pare a fi atopica, nu e bine delimitata. Incearca o crema mai soft (Trixera de la Avene sau ceva din gama Mustela Stellatopia). Am vazut si restul pozelor din album, pupam grasunica
.
Diana, mami de Iulia si Andrei
gallyb spune:
MARINA_1609 sa aveti o zi de neuitat azi la botezul printesei voastre!!!

Xenia (9.07.2008)
Dianami spune:
Ariadna, divulgi secrete?
Vezi ca te cheama Struluta cu mielul (sau cu pisica
), ai botezat-o
.
Laremi, m-ai dat gata cu multimea de lingurite, scuze ![]()
![]()
.
Mona, pune pastila intr-o punga din aia mica si zdrang cu ceva pe ea. ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei
kamelya spune:
dati un sfat la o mamica incepatoare si

la blender fac numai piureuri?pot face si sucul de morcovi sau ptr suc de morcov tre sa cumpar storcator de fructe?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Marina_1609 spune:
buna
am intrat in graba sa-i zic Narcisei : LA MULTI ANI!!!!!
am vazut pozici cu absolventa Xenia,
cu Matei maimutel care mie mi se pare ursulet![]()
gata, plec sa ne pregatim...peste doua ore mergem si noi la biserica sa ne botezam
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
bobitamica spune:
Buna si de la noi,
SUN...merci frumos...asa e,fiecare copil are ritmul sau de crestere...acum e foarte bine fata,nu-mi mai fac nici o grija.
ANKA...merci frumos de sfaturi.Eu vreau niste bluzite pe care sa le punem peste body.Am vazut si pe www.next.co.uk niste chestii dragute,dar destul de scumpute...
SUN,ANNA,DIARUX....aveti niste pepenasi ...o minune...
De fapt, toti copii sunt foarte daragalasi...
NARCISA...LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE SOTUL SI FETITA TA!!!!
GINI...merci frumos !! tb. sa intreb si eu daca pot face gauri in urechi pt. ca noi la 3 luni am facut rorarixul care nu e intepatura,dar sa vedem...voi ce credeti??
Nu mai stiu cui voiam sa scriu...zici ca am creierul amortit.
De fapt,recunosc nici nu am citit tot...dar recuperez si intru sa mai scriu.
VA pup,
Bobitamica-mami de Suri