Pepenasi de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
tiberica spune:
LA MULTI ANI CELOR 2 PERSOANE F DRAGI MIE: NARCISA SI STRULUTA! Sa fiti sanatoase si iubite !
Struluta , ti am scris si ieri, socrul si a acceptat ginerele pe motivul ca e superb!
Se pare ca mi plac mult scorpionii, sotul meu tot scorpion.
Mada unde esti ? Pica?
Noi nu suportam caciulitele.
Ankalaura, ce avusesi mami cu mine ca ma faci sa vorbesc olteneste ![]()
Prichindel au avut marfa pentru mai multe categorii, adica pentru mai multe buzunare, eu o sa ma marfa doar adams, next, nike,primark etc.
Sa vii sa vezi , na, sic, sa te fac geloasa, cand il deschid !nu vreau sa cumperi ceva si pe urma sa mi spui.
ariadnabr spune:
Neaaaaaaaaaaaaatzaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 
La muuuuuulti aniiiii Narcisa! 
La muuuuuuuuuuulti ani STRULUTA!
Sa cresteti mari
si fericite alaturi de puii vostrii dragi 
Am vazut poze deXenia
cu caciulitze care mai de care mai simpatice!
De maimutzica dulce si maro Matei![]()

, de Sofia romancutza dulce!
nu se pune ca am vazut-o in premiera Marina...nu?
ai terminat opincutzele ca vreau sa le vad!!
si de Bogdan Viktor soricel?
roz
.
Mada nu se simtea prea bine zilele trecute, azi ma duc la un show de bebe dar daca nu apare iubita pana diseara sunt calare pe telefon cu stresatu'...
Carmenelo te iubesc...de aia...asa...de dimineata...ai dormit bine??? 
Ruxi si pi tini ti iubesc...tot asa...de dimineata! 
Dianami Unde mi-s pozele cu pisica alba??? ![]()

Ileanoooooooooo Fata! Io inteleg...ti s-a luat de DC, ai apartamente de vandut si cupil de crescut...da' io ce fac cand ma apuca dorul de tine si mesajele tale ha?
Adica cu ce imi mai beau cafeaua??? NOT FAIR!!!
S-a schimbat ora??? Adica io de-acuma ma trezesc mai devreme sau mai tarziu? 
Sorry neuronu' si-a luat vacanta! L-a abuzat Carmenela aseara si si-a luat bagajele si-a plecat in Bora Bora...numa' neuronu'! Asa ca...va trebui sa ma suportati fara! ![]()
Edit: Corectat
Sorry STRULUTA
neuronu' e in vacanta si restu' inca

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
gallyb spune:
TECKY asa e seamana cu tati, dar eu nu ma supar deloc, e fetita tatii.
STRULUTA LA MULTI ANI! 

CRISTINA_26 bine ca ne-ai anuntat. Eu nu stiam.
Oare cum e afara? Inca nu am iesit azi,dar cred ca e foarte frig. Noi am racit purin, tuseste si e fornaita de vreo 2 zile. Inca nu i-am dat nimic, febra nu a facut.
Sincera sa fiu nu stiu ce sa fac maine, ca daca e tot asa de frig si urat afara nu cred ca o sa ajung la intalneala. Stau si departe de Tineretului.
Sper ca maine sa nu fie ca azi.
Xenia (9.07.2008)
ariadnabr spune:
Ankule Na si tie un
sa treaca ca nu se satura fata! Noi suntem deja 50% san si 50% formula...ma bucur ca inca mai suge si am apucat sa fac poza "groteasca"
cu ea la san.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ariadnabr spune:
Multumim pentru complimente! Ma bucur ca pisica neagra va facut sa zambiti! 
De Craciun va pregatim alta surpriza...hopefully in ton cu alti cativa bebei ![]()
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralubv ceau. sunt de la odiseea de sept-oct2008 si am si eu o intrebare pentru voi. Cum este cu infarixul ala? Medicul meu de familie mi-a zis ca sa facem Pentaximul dar ca la ala e nevoie de 2 intepeturi ptr ca nu are vacc ptr hepatita. si auzisem eu ca infarixul il are asa ca ma hotarasem ptr asta. acum am ictit pe net ca sunt 2 tipuri de infarix si ca pana la urma tot 2 intepaturi trebuiesc........sunt in ceata..........poate cineva isi face pomana cu mine si ma lamureste. |
drept sa-ti spun sunt in ceatza si io, da pe de alta parte...as m-0am nascut. e iremediabil...

acuma sa fiu oleak serioasa...
eu am inteles ca infarix hexa pe care trebuie s asil facem la 2 luni, e acelai cu cel de la stat, doar ca mai are un plus, adik Hemophillus sau ceva. Mai este infarix penta care se face la 4 luni cred....Dar aveau fetele tale o postare cu info despre infarix. Daca o mai gasesc...
ia uite ca am gasit www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Infanrixhexa/H-296-PI-ro.pdf" target="_blank">aici
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ariadnabr spune:
Gata! Ma duc sa ma imbrac ca auziti! ma vrea soacra mea si imbracata, dusuita...etc. Probabil nu ma primesc aia la baby show in pijamale si smelly ![]()
Pup la toata lumile! 
diarux spune:
ARIADNA ci faci fata?????
divulgi secrete cu pepenashi?
Fata nu ma pot hotari pe care sa il aleg...
Mai bine le iau pe "ambele amandoua".
Pup iu tu de dimineatza
.Oare SOR'MIA o mai fi suparata pe mine? stai ca pe mess nu am apucat sa intru.
Intai intru pe picasa ca nu am mai fost demult. din cauzxa ca trebuie sa deschid modzilla care face sa-mi mearga calculatoru' ca melcu. si nu mai pot face altceva. Si sterg din poze ca sa mai pun altele cu golanu'
dupa aia urmeaza 

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
kamelya spune:
LA MULTI ANI STRULUTA !!!
SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!!!
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
monalac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralubv ceau. sunt de la odiseea de sept-oct2008 si am si eu o intrebare pentru voi. Cum este cu infarixul ala? Medicul meu de familie mi-a zis ca sa facem Pentaximul dar ca la ala e nevoie de 2 intepeturi ptr ca nu are vacc ptr hepatita. si auzisem eu ca infarixul il are asa ca ma hotarasem ptr asta. acum am ictit pe net ca sunt 2 tipuri de infarix si ca pana la urma tot 2 intepaturi trebuiesc........sunt in ceata..........poate cineva isi face pomana cu mine si ma lamureste. |
RALUBV,infarix hexa are si componenta imp hepatitei si se face la 2 luni si la 6 luni.nu se fac 2 intepaturi,doar una.la 4 luni se face un al fel de infarix,ipvhib,acesta nu e pt si pt hepatita,pt ca la 4 luni nu tb.sper sa fi inteles ceva din ce am scris.