Pepenasi de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
bobitamica spune:
StRULUTA...si tie LA MULTI ANI SI NUMAI BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA!!!
SA FII SANATOASA IN PRIMUL RAND!!!
Serenity90 spune:
Dianami eu as zice la Mc de langa orasel..e loc de joaca pentru pici maricei...si loc de cafea pt noi...si e si afara pe terasa...asa poate si Eliza de Ankalaura sa isi faca de cap ![]()
Si Raducu al meu e putin fornait..dar doar dimineata..si nu ii iese nici un muc...sper sa nu ii revina raceala k innebunesc 

Pupix fetili
Denisa mamy de
Radu Mihai
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
diarux spune:
BOBITAMICA 
Gata, am revizuit albumul la pepenasi si am pus prospaturi.
ma duc la treburi gospodaresti!bleah!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Dianami spune:
Alte albume:
-Sebastian, o minune de bebe, imi place mult aranjamentul de ghivece cu numele lui 
-celalalt Sebastian, calare pe pisica

-Miruna, frumoasa foc gatita cu palariuta 
-Miruna Elena, imi place poza Matrix reloaded ![]()
-Maya Elena, frumoasa sepcuta, mi se pare ca seamana cu Ilincuta lui Caprioara) ![]()
-Denisa Maria pe salteluta, ce mare s-a facut ![]()
-poze de la botezul lui Nicholas Cristian, seamana f. mult cu mami 
-alt Nicholas, poate pune mami poze mai recente ![]()
-Ioana Maria cu halat de baie
, mielutul roz e perfect pt. ros cand vor aparea dintii ![]()
-Daria Maria, alta frumusete mica ![]()
-Filip...Doamne, ce comentarii
si in ce hal seamana mami cu profa' ![]()
-karatista scumpa Anais, f. generoasa cu mami cand vine vorba de cadouri ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei
monalac spune:
kamelia,tb sa cumperi storcator.blenderul doar paseaza, nu stoarce
DIANAMI,voiam sa te intreb,e normal ca lui codrin sa i pulseze fontanela aproape tot timpul?el dpdv neurologic e dezvoltat ok pt varsta lui,dar ma intreb,poate semnifica altceva?stiu ca e normal sa i pulseze,dar chiar asa,tot tp?mentionez ca nu o are bombata ,iar med pediatru a spus ca fontanela e ok.
la cris n am avut piticul asta,ca avea par mult si nu vedeam fontanela.
bobitamica spune:
pentru RALUBV..exact cum au spus si fetele: la 2 si la 6 luni faci INFARIX HEXA care are si virus pt. hepatita B...la 4 luni faci INFARIX PENTA care nu are virus de hepatita B. Sper ca ai inteles...Pentaximul este acelasi lucru cu Infarix Penta...nu are hepatita B. Si din acest motiv iti spuna ca sunt 2 intepaturi...pt. ca la 2 luni tb sa faci si impotriva hepatitei. Daca mai ai nelamuriri scrie-ne...
Bobitamica
kamelya spune:
mona mercy
ma uit si de storcator nu numai de blender
eu plec la spital la sora mea...sper sa nu scrieti mult
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
monalac spune:
daca intalnirea e la mc,atunci vedeti sa nu fie porcarie din aia ca un fel de tobogan,prin care se baga copiii si nu mai vezi ce fac inauntru.cris s bagat o data intr unul de ala si nu mai putea sa iasa si se bocea acolo,iar eu nu puteam sa vad ce face..noroc cu taica su care are 50kg si 1,65 si a putut sa bage capul pe acolo....
si aici,pe forum,au povestit unele mamici cum copiii s au bagat in tubul ala impreuna cu alti copii necunoscuti si au fost batuti,muscati,iar mamele nu puteau face nimic,doar auzeau plansetele disperate ale copiilor.
bufi spune:
ankalaura nu livreaza next. in romania, le-a comandat un var care sta acolo si apoi via romania
am inteles ca se deschide next si la noi, la noul mall...liberty mall parca...cand ma gandesc ce preturi vor pune...deeeeeeee ca la noi...
multumesc fetelor pt ca mi-ati raspuns la faza cu caciulita...deci sunt ok...nu o mama nebuna, care face de capul ei ![]()
bufi
violeta29 spune:
Bai. nu-mi vine sa cred, am un copil model astazi, s-a trezit, a mancat, ne-am gangurit, ne-am zambit, am facut si o sedinta foto cu unchiul iar acum am papat si am adormit din nou.S-o pape mama [e ea de fata cumintica
.Oare cat o tine minunea asta?
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata