Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Printre mesaje am mutat-o pe daria in pat ca adormise in scaunul de masa. Fug linga ea...
Week-end placut tuturor!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
kriss79 spune:
De astazi suntem si noi bipede!de vreo 2 zile si-a facut curaj sa mearga mai mult de 2 pasi, iar azi m-a uimit cata energie avea.
Nu stiu cine intreba de Mirella76.Acum am vazut la un topic ca a nascut si are o fetita Miruna Alexia de 2 luni deja.Am actualizat si lista in sensul asta.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
gabitz78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Puppi a facut febra inainte sa ajunga rumele mele la ea, deci nu purtam nicio vina pt. febra! Uite, jucaria de la noi a ajuns la Eliza de Gabitz si ea nu a facut febra! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
parol...a facu si fii-mea putina febra si laringita!dar a trecut repede.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
aandreea27 spune:
buna ziua si de la mine.eu am terminat bagajele,l-am culcat pe bb si am obsrvat ce harnice sunteti[:)
melaniatud,multumim de urare,ce multe evenimente dar ce placut sa fii nasa.eu am fost de 5 ori si de fiecare data m-am bucurat mult.si mai avem la anul 2 pacienti de dus la bserica
.cred ca sunt foarte obositoare atatea evenimente.ma bucur ptr tudor ca este bine.petrecere placuta.
urmichance imi pare rau ptr fratele tau,dar tot raul spre bine.asa e,sistemul medical din romania este sub pamant.
erina buna idee cu taierea snack-urilor.inet incet i le scot si eu.
cecilia si eu am avut probleme mari cu caderea parului.a trebuit sa il tai scurt dar cum al meu creste repede,am iarasi buclele dintotdeauna.am luat un sapon cu petrol care imi face foarte bine.si eu stau cam prost cu machiatul,cremuit,mascuit,cosmetica si cam atat.
aniast ma bucur ca situatia e mai bine la tine.chiar papa foarte bine acum vladi si ce norocoasa esti cu programul de somnnnnnnnnn.
daca iit trimit niste pofta de mancare de la andrei,imi dai pofta de somn?![]()
pe mamica si puiut.
sabina te tii foart bine.ai un moral beton.iar cand nu il ai cred ca.......ti-l faci.
micutii bolnaviori si pe brava mamica.
roxana ma bucur ptr alex ,in curand si andrei o sa fie bine,o sa vezi.
si ptr mami si puii ei.
urmy,aniast nici eu nu ma joc cu andrei atat cat as rea,insa am observat ca andrei este genul de copil caruia ii place sa joaca singur.oricum joaca lui preferata,ca sa zic asa,acum este mersul.
kriss 79
bipeda alessia
mirella sa iti traisca fetita,sa fie sanatoasa si norocoasa.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aandreea27 spune:
fetelor noi am plecat spre mama soacra.![]()
un week-end placut cu sanatate multa .
pupici
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
luy spune:
Uite, Andreea, ce papacios se ascundea acolo, la Ploiesti !
Bravo, tineti-o tot asa !
Felicitari pentru plimbareatza Alessia !
De-acum sa te tii bine, mamico ! O sa ai de alergat dupa ea ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Multumim pt vestile despre mirella76. E o mamica tare curajoasa si cred ca e tare greu cu un nou-nascut si un bebe de 1 an... wow
Insa mai cred ca e si foarte fericita. Felicitari, Mirela, sa te bucuri de minunile tale !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
mandarinutza spune:
Buna seara!
Urmy, multa sanatate fratelui tau!
Uram multa sanatate tuturor beblusilor bolnaviori si Sofiei.Si Antonia a facut ieri 38 in 3 episoade de febra, cauzate de o viroza cu tuse, am vorbit cu dr. Palicari, si i-am dat nurofen alternat cu panadol si pulmex baby(crema de uns pe piept) inainte de culcare.Acum e mai bine, s-a jucat toata ziua, a tusit mai putin dar de papat doar tzizi caci o jeneaza in gat. Vrea sa pape, baga in gurita dar scuipa ca nu poate inghiti. La dr.Palicari am reusit sa o programez abia marti, sper sa fie ok.
felicitari Mirela!
pupici
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
betty78 spune:
Greyeras, imi pare tare rau pentru sora ta....poate totusi nu este atat de grav
Aniast pupam micul mancacios.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bernix spune:
aniast, daca te ai aud ca te plangi de cat mananca vladi,nu stiu ce-ti fac.
Sa-ti sun eu cat a mancat azi \degetica mea:
- dimineata - un cub gutuie din compot, 2 firimituri de paine prajita, o muscatuta dintr- bucata de mozarela, un pumn de pufuleti, o bucata de mar rontaita la galop prin casa din mana ei
- pranz - 10 fusili (10 bucati, adica) de orez cu sos de rosii si carne de vitel
- ora 5 - 3 bucatelede galusca si 5 de morcov din supa, zeama nu a vrut deloc
- seara - 6 lingurite de orez cu lapte.
San la cerere.
Au fost insa lunile de vara cand nu manca nici junate din ce am enumerat acum.
In general copiii mananca mai bine fara snack-uri, insa fata mea nu are rabdare multa sastea la masa si nu vrea cu lingurita, asa ca io da mese mai dese, in speranta ca va manca cat de cat.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi