Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am ajuns azi la Breaza dupa 4, da, 4 ore pe drum Am stat o ora juma pe centura Ploiestiului, timp in care m-am enerat de vreo 4 ori, mi-am pierdut toata rabdarea si am obosit teribil.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Melania, am vazut un baiat frumos si aranjat si o mami asa fericita!!!!
Si nu-i slab deloc, arata f bine.

Mergi la inceput

Incepem si noi procedurile de culcare. Sper sa se termine mai curand de ora 23 si sa nu adorm si io odata cu mititica.

Mergi la inceput

pupam toti bolnaviorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

BERNIX san la cerere, cam de cate ori adica si noi suntem in aceeasi situatie, diferenta e ca a mea nu mai creste deloc Nu stiu daca e normal si nu stiu ca sa mai fac. La Controlul de un an pediatra m-a intrebat Dar mai aveti lapte????? pe un ton imposibil de reprodus. Eu ce sa spun pai daca suge si ziua si noaptea normal ca e lapte, doar ca nu mai creste copilul cu elAniast intreba si de vitamine, eu cand i-am dat vitamine Elisei nu mai manca absolut NIMIC de parca ii tineau de foame.Si de somn nici nu mai zic cand citesc cat dorm altii, a mea ce o avea frate de nu doarme nici ziua nici noapteaEu toata ziua (de fapt si noaptea )sunt dupa ea, casa e vraiste, mancare fac printre picaturi cu ea agatata de mine, si e si ea geloasaaaaa mai ales cand o ajut pe Isabela la teme, tipaaaaaa chiar daca o tin in brate. Isabela e clasa a cincea si are ffff multe teme, nu mai are saptamana de vacanta (of ce bine era cu ea in vacanta)A, si mandra mea nu ma suporta la laptop e in stare sa il distrugaaaaaa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mirella76 felicitari mamico!

RoxanaG nu stiu exact care ar fi legatura intre vaccin si pseudomonas, dar ideea este sa nu fie racit...si nu cred ca este foarte bine atata timp cat are stafilococul asta in gat

Fetelor pentru aprecierile povestirilor. Chiar nu m-am panicat, dar mi s-a parut ciudat ca intr-o singura zi sa pateasca atatea lucruri, mai ales ca de cand s-a nascut am avut doar 2 accidente: cand l-am facut aviator, cand l-am dat cu capul de lustra si cand a cazut de la mine din pat...in rest nu imi amintesc sa fi patit ceva

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Uitati-o pe papusica Mirelei si alte pozici cu fratiorul,care zici ca are 3 ani
Felicitari,Mirella!Ai o familie tare reusita!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am uitat sa va intreb ceva: Lui Mario i s-a umflat, intarit si inrosit zona unde a facut vaccinul...Mi se mult prea intarita zona, dar totusi mi se pare ca nu il doare. Oare sa il duc la doctor?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si mi-am adus aminte ca mi-am salvat linkul referitor la vaccinul pt cancer de col, habar nu am daca e sau va fi obligatoriu, dar daca se va face in timpul scolii asa cum se vaccineaza cei de clasa intai (cu vaccinurile obligatorii) si mamele afla cand vin copii de la scoala ca au fost vaccinati....Cica prin clasa a opta de ex se vaccineaza fetele contra rubeolei, pai daca majoritatea au facut boala pana la varsta asta de ce se mai vaccineaza toate obligatoriu?????? Mi se pare o mare porcarie cu atatea vaccinari inutile, daca mai fac un bebe poate imi pun ambitia si nu-l mai vaccinez delocMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

intradevar sunt
Nu-mi vine sa cred ca va mai amintiti de mine; nu v-am mai scris de o vesnicie...si nu-mi vine sa cred ca am intrat sa citesc acest subiect tocmai azi cand vorbeati de mineNu-mi vine nici sa cred ca a trecut atata timp de cand eram impreuna la odisee si asteptam cu emotie primul copil; totul a trecut foarte repede si iata-ma din nou la inceput de data asta cu mica mea Mirunica
Nu este deloc usor, dar pentru nimic in lume nu ma dau batuta: acum ma pot considera implinita, nu cred ca mai este ceva mai frumos; este tot ce mi-am dorit.
de fericire
Va multumesc pentru felicitari si nu pierd ocazia sa felicit si eu micutii dulceturi si papanasi la primul lor anisor de viata; ne pare rau ca nu am vazut mai devreme de petrecerea organizata cu aceasta ocazie ne-ar fi placut sa fim prezenti, mai ales Albert ar fi fost incantat de ceilalti piticuti..
nu as mai termina si m-as intinde pe toata pagina....

Salutari tuturor si promit sa mai revin cand mai prind o secunda libera; desi asta in situatia mea e mai greu...

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput